|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עד עכשיו הייתי מתאמן 4 פעמים בשבוע,אבל עכשיו בגלל הלחץ של העבודה יוצא לי בקושי 3 בשבוע,וגם זה לא בימיםם מסודרים..למשל:
A-ראשון B-חמישי A-שישי (axxxba ואז שוב בשבוע הבא: B-רביעי A-שישי B שבת (xxxxbxab בקיצור יש לי שתי שאלות: 1.האם Ab 3 פעמים בשבוע זה אפקטיבי בכלל? יש מישהו שעושה את זה פה? 2.האם החלוקה של הימים והמנוחות היא כ"כ משנה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() 1- בוודאי שאפקטיבי ... רק תדאג ששבוע אחד A יקבל פעמיים שבוע אחרי זה B וכו' ..
2 - לא משנה .... רק תדאג שלא יהיו התנגשויות שרירים...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לעשות Ab 3 פעמים בשבוע אבל תעלה תסטים.
תעשה חלוקה כזאת A- חזה יד קדמית כתפיים B- רגליים גב יד אחורית כדי שהשרירים הקטנים יקבלו גירוי בתדירות גבוהה יותר וככה תצטרך לעלות סטים רק לשרירים הגדולים. בין כל אימון יום מנוחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי זו תוכניות האימונים שלי:
A חזה: לחיצת חזה 10x3 לחיצה עם דאמבלים 8x3 פרפר במכונה 12x4 רגליים לחיצת רגליים 10x3 תרגיל לרגל אחורית במכונה,שכחתי את שמו:10x3 לחיצה תאומים:10x3 יד קידמית(מפציץ): כפיפות מרפקים פטישים בישיבה 12x3 כפיפות מרפקים בשיפוע בישיבה:8x3 כפיפות מרפקים בעמידה עם מןט דאבליו10x3 B גב: תרגיל חימום:מתח 6x3 פולי עליון10x3 חתירה במכונה8x3 תרגיל ששכחתי את שמו,הורדת מוט לפנים או ממשהו:12x3 תרגיל לגב תחתון במשקל גוף,שם מסובך כזה 8x2 כתפיים(מפציץ): הרמה לצדדים 8x3 חתירה אנכית 12x3 לחיצת כתפיים 10x3 יד אחורית: סופר סט(3):לחיצה צרפתית+לחיצה צרה 18 חזרות 8/10 זהו בעיקרון..לפעמים אני עושה גם קצת אירובי/כמה בריכות.. האם לדעתכם היא מספיק אינטנסיבית ל3 פעמים בשבוע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר לא עדיף שיעשה Abc 3 פעמים בשבוע?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() התוכנית בסדר ההיתי מוסיפה עוד איזה 2 סטים לרגליים ,בכתפיים תתחיל עם לחיצה אחרי זה חתירה ואז הרחקה,בחזה שאחת הלחיצות תהיה בשיפוע עליון .
אתה יכול לעשות Ab ולעבוד כול פעם על קבוצות שריר אחרות או לתת דגש לקבוצת שרירים שמתפתחת פחות ואתה רוצה לתת לה דגש
![]() |
#7 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מתן תוריד חזרות, תעבוד יותר בטווחים של 6-8 ולא 10-12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי תודה רבה לכולם,פאניק שים לב שדווקא יש לי לא מעט 8 חזרות בכמה וכמה תרגילים..מה שהכי דומננטי אומנם זה באמת ה10 אבל זה עדיין טווח טוב להיפרטרפיה לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() כן, אבל זה לא כיף
![]() יותר כיף לעבוד 4-6, להפציץ קצת משקלים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחח 4? יא משוגע ![]() האמת שלדעתי טוב לגוון בין ה8/10/12 כדי שלא ישעמם במשקלים.. אגב לפי מה שזכור לי אתה גם עובד שלוש פעמים בשבוע בדיוק מאותה סיבה שלי לא? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() כן, אבל אני עושה Fbw.
האמת אני מבסוט לאללה מהתוכנית, אני לא גדל [טוב אני רק שבועיים בתוכנית], אבל המשקלים עולים בצורה מדהימה. בכל אופן אצלי החזרות הן בין 4-8 [הרוב 6 ו8], לא אוהב חזרות גבוהות כי אני עצלן. חוץ מזה יותר כיף להרים 100 קילו 3 חזרות מאשר 80 קילו 10 חזרות ![]() מה שמזכיר לי שהיום עשיתי בבנצ' 3 חזרות בסט כלשהו, זה כיף לאללה D: ד"א תביא את הICQ שלך רגע |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בדוק מוניטין ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() חרא לפנים
עדיף תעשה Fbw אחי |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() Ab 6 פעמים בשבוע זה Fbw מחולק לשניים ..
כלומר - לא אמורים (לדעתי) להיות בab האלה יותר סטים מאשר בfbw (כי התדירות זהה) אז פשוט תבוא למכון יותר פעמים בשבוע לפחות זמן ..
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
AB עלול לגרום לו פציעה זה לא בדיוק מחולק ככה נהוג AB אם כבר ABXABXXABXABXX |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
פחות גירוי פחות תדירות |
|
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף כבר תחלק את זה לpush\pull או בכלל תעשה Fbw 3 פעמים בשבוע לדעתי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה בלבלתם אותי עכשיו...ab 3 פעמים בשבוע לא נותן מספיק גירוי או הקיצר לא אפקטיבי???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |