|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
מי מהירושלמים בא לטקס ההשבעה שלי בעיר העתיקה באמצע-סוף ספטמבר?
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני התגייסתי השבוע.. תהנה מהשירות הצבאי עד כמה שאפשר.
שמעתי שהרבה מהמ"צ נתפסים על דברים בקטנה העיקר לתת לך קנס ולזיין לך את התחת... בכל מקרה הצלחתי להעלות פרופיל ל97 וכנראה ידחו לי את הגיוס לגיוס קרבי ואז ננסה ללכת או לכפיר או צנחנים.
![]() |
#63 |
הושעה
|
![]() בכל מקרה, רציתי להגיד שלא אכפת לי ממה שחושבים - יש שני סוגים של אנשים אלה לפני טירונות ואלה אחרי. הטירונות הופכת בן אדם מילד או נער מתבגר למבוגר אחראי. ביום הראשון הייתי פשוט בשוק. מיד אחרי זה מתחילים להתרגל. זה נראה טבעי לקנא במישהו שלא משרת בזמן שאתם משרתים, אבל כאשר השירות שלכם מסתיים, מבחינה מנטלית אתם שתי רמות מעל כל משתמט. בזמן הטירונות אתם משיגים סוג של חוש שישי - חוש הרחמים. חוש שהולך ומתעצם בטירוף עד סוף הטירונות. כשאתם רואים מישהו שהגיע לתחנה אחריכם (גם אם בהבדל של יום אחד) אתם פתאום מתמלאים בהרגשה טובה כזאת ורחמים מהסוג של "הם לא יודעים מה מצפה להם". הרבה דברים שהייתי רואה בסרטים בילדותי והייתי חושב שזה שיא המגניבות - עכשיו אני ממש עושה אותם. זה די גורם להרגשה טובה. בסך הכל, מי שלא עושה צבא - יש לו כתם די גדול בחיים לדעתי (מעטים הם האנשים שיענו "לא" חד וחלק על השאלה האם הם שירתו). באוניברסיטה, בעבודה ואפילו בבית האבות זה תמיד כיף ומרגש להיזכר במושגים מהלקסיקון הצבאי, בחוויות ובחברים. מה שבאמת מרשים שם זה האחווה. אין שם חבורות, אין שם זוגות חברים ואין שם אנשים בודדים. כולם חברים של כולם. אין מכות ואין קללות. אתה יכול לפנות ולהתחיל לדבר עם כל טוראי חופשי ולבקש ממנו לעזור לך.
![]() |
#64 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() מה אתה כבר תעשה במ"צ תקמבן אנשים ותלכד מסיונרים?
בכל אופן , בהצלחה בצבא....... רק שזה לא בידיוק צבא זה מאנאיאקים...
![]() |
#65 |
Banned
|
![]() אנטון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
טוב שאתה מספר שהתגייסת... למה לא סיפרת לאף אחד????? בכל מקרה אם אני יהיה בכלא אני מקווה שתעשה לי שם פרוטקציות... בהצלחה בשירות... ד"א המפקדים אומרים לך משהו על השרירים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() חח אנטון איזה מן חבר אתה?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() שיהיה לך בהצלחה גבר =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() מי פאקינג מתגייס למשטרה צבאית מה אתה משועמם?
אתה תסגור 11 3 שזה אומר שלא תראה בית אם תיהיה שוטר מרחבי... מה אתה, לכידת עריקים, שיטור? מה? איזו טעות מה נפל עליך בנאדם...רוב אנשי המשטרה הצבאית הומואים ולסביות (שזה לא אומר שהם לא אנשים טובים), נערות מכ''ם ערסיות שניסו להכניס לתוך מסגרת כוחנית. אתה תקבל יחס של 0 מהחיילים ברחוב... תמיד יקללו מאחורי הגב. ןבקשר ל "מי שמשרת הוא רמה אחת מעל כל המשתמטים", אז שתדע לך שזה רק הגיל משנה אותך לא הצבא. בגלל שאתה מתבגר בצבא (מ18 ל21) אז אתה משתנה באופן טבעי, כל קשר להתבגרות ולצבא מקרי בהחלט. תמיד יצחקו עליך שאתה "צעיר" גם שתיהיה פזמנ''יק כי תמיד יהיה מישהו יותר פזמניק ממך. ואני אומר לך אתה זה בתור אחד שמתשחרר מהצבא עוד 3 וחצי חודשים. איך אומרים "הצבא זה כמו הקשה של הלחם כי גם אותו אוכלים".
![]() |
#69 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
בצבא יש המון חבורות וכל אחד מנסה רק לשים רגל אחד לשני (לפחות אחרי הטירונות, בסדיר). ואני השתחררתי מהצבא אחרי 10 חודשים לא הרגשתי שתרם לי משהו, ביגר אותי או כל חרטה אחרת. בנוסף עכשיו אני לומד ועובד בחברת השקעות אז חוסר בצבא הוא לא ממש כתם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() עומר אתה ראיית חשבון כן? איפה? איזו שנה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Banned
|
![]() קיצור כל אחד וההחלטות שלו חבר שלי אמר לי משפט שאחרי שראיתי מזה הצבא הבנתי שהוא די נכון
"הצבא דופק את המסודרים ומסדר את הדפוקים" שיהיה לך בהצלחה אנטון וד"א סמתי לב שאף פעם לא העלתה לפה תמונות שלך.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Banned
|
![]() עומר איך אתה מסתדר עם האימונים, תזונה, לימודים, עבודה, חברים גם יחד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Banned
|
![]() עומר אתה תותח
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|