|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
עוד יותר אני שונא את אלה שמזיינים את השכל "כמה שיותר טבעי - יותר טוב\כל מה שלא טבעי רק מזיק" כשהם בעצמם לא יודעים בכלל מה זה טבעי ומה זה לא. מי לעזאזל הפך את כולם למבינים פתאום?!
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() הדבר הכי מעצבן, זה שחושבים שאם למישהו יש קוביות-יש לו שרירי בטן גדולים וחזקים.
כן... אז לפאוורליפטרים מפותח בגוף כל שריר, חוץ מהבטן!
![]() |
#44 |
Banned
|
![]() חחח שהם מתאמנים ולא שומרים על תזונה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() צריך לפתוח אתר להפרכת מיתוסים נשבע לכם.
נראה לי אני יקח את הג'וב על עצמי. למען חברה תקינה יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וגם אני לא יכול לסבול את כל האלה שרק השתחררו מהצבא באים אם החולצות של היחידה שלהם שרשום שם "פלוגה חרטא ברטה לנצח" וכל הסיסמאות האלה ומתחילים להשויץ "כמה שאתה גדול פה בצבא האימונים שאני הייתי עושה פי 100 מימך זה היה קטן עלי מה שאתה עושה" אז אמרתי לו בבקשה חמוד לחיצת כתפיים יש לך 2 דמבלים שכל דמבל שוקל 40 קילו בוא תהיה בדילול מלחים ותדחק את זה 10 פעמים כי הרי בצבא אתה הייתה הרקולס אז זה בטח "קטן עלייך":dry: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח הכי מצחיק שמשהו רואה אבקת חלבון וישר צועק אל תגע בזה יש בזה סטרואידים!!! =\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() הכי מפגרים זה אלה שמפחדים לשתות חלבון כי אולי דחפו לזה סטרואידים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() אנשים שבאים אלי,רואים קופסאות ריקות של חלבון וישר "אוי נו,אל תגיד לי שגם אתה..........."
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() שאנשים שומעים שאתה מתאמן וישר הבקשה הראשונה שלהם היא שתראה להם קוביות בבטן ואם אין לך קוביות אז הם אומרים: '' מה שווים כל האימונים האלו בלי קוביות בבטן , כל הזמן הזה שאתה מתאמן ואין לך קוביות '' ואני כזה : '' תעזבו אותי אני במאסה ''
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למטרות חיטוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
וזה לא מחטב ולא נעליים. רק מגביר את פירוק השריר
![]() |
![]() |
#55 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי בכלל ירצה לשכב עם גילה קצב?! היא יותר מכוערת אפילו הא'... ראיתי תמונות של א' ולמרות שהיא ממש ממש מכוערת הבנתי למה קצב עשה את זה חיחי אישתו פשוט קוביה מהלכת... היצור הכי רחוק מכוסית שפשוט יכול להתקיים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() לא סובל תחברים שלי בכל פעם שמתחילים להזכיר לי על החדר כושר הם ממש מטומטמים,כל אחד לא שוקל אפילו 65 קילו,רק המעט שמתאמנים יכולים להבין.
כל אחד ואחד חושב שם שאבקת חלבון זה איזה סטרואידים שזה חומרים אסורים,יש אחד שהוא מתלהב שהיד שלו אולי 30 ס"מ אבל וחטוב ושהשריר שלו טבעי,מה שכן הוא שכח שהוא מקבל ממני כאפה מצלצלת אחרי זה. יש גם כמה חוכמולגים שכל היום מאמנים את פרק כף היד עם החרטא הזאת ואז מתלהבים שיש להם אחיזה חזקה יותר משלי בפרק כף היד,מה שכן אם הם באים איתי לאימון אחד,הם ישתינו במכנסיים אם ינסו לדחוק 60 קילו מסכנים בבנץ',מניסיון,אולי אפילו עם משקל נמוך יותר המוט פשוט יפול להם לצד השני. אין זה תמיד יבוא הקנאות הזאת מהצד ,ככל שתהיה יותר טוב ככה האנשים יקנאו בך יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ששולאים אותך אם לקחת פעם כדור אסטרואידים..
"גם אני יכול לקחת כדור אסטרואידים ולהיות גדול ממך בשבוע" "הכי טוב להתאמן זה בחופשת הקיץ , אתה תתאמן כל יום חזה ובטן למשך חודשיים ויהיה לך אחלה שרירים טבעיים ואחר כך תלך לבריכה או לים תוריד את הגופייה וכל הכוסיות יתחילו איתך" כשדוד שלך : " בוא בוא ילד תעזור לי בעבודה בבניין תראה לי את השריר שלך תרים את משטח הבלוק " " אתה עבדת טוב היום לא צריך להתאמן היום " זה קרה היום... " Xxx יש לו יד גדולה טבעית וחזקה משלך והוא לא הולך למכון זה רק מהעבודה" ויש לו איזה יד27 :
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|