ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 02-08-07, 20:46   #21
IRON-MASS
חבר פעיל

הסמל האישי שלIRON-MASS

ציטוט:
פורסם במקור על ידי yaronas
לפי דעתי זוהי רק ההתרגשות מהגיוס ההולך וקרב..אני גם זוכר שהייתי מורעל קרבי ואז רציתי להיות גובניק, אבל ברגע שקיבלתי את המנילה הקרבית הבנתי שזה מה שאני צריך לעשות..תן לזמן לעשות את שלו-אל תפסיק אבל את האימוני כושר, ותעבוד הרבה עם השכל ,כי בכל זאת זה החלטה שדי משנה את השלוש השנים שתשרת...
*אוף טופיק*

WOW!!! תראו מי הגיב כאן!!!

כל מה שצריך זה אמונה!
IRON-MASS מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 20:51   #22
F][_aMe
חבר פעיל

הסמל האישי שלF][_aMe

לדעתי, אם אין לך מוטיבציה, ואתה לא רוצה את זה - תוותר ותעשה בצבא משהו אחר.
אני עד לפני שנה ממש ממש רציתי להצטרף לשייטת 13, אבל ממש! גם אני הייתי עושה ריצות, נכנסתי לאתר של חיל הים, הייתי נכנס לפורומים של אנשים שעברו גיבושים ראיתי סרטונים, מה לא!
בן דוד שלי התגייס לשייטת 13 בתור החובש שלהם, הוא סיפר לי כמה סיפורים והוא ניפץ לי את המוטיבציה, תמיד חשבתי שהשייטת זה העילית של העילית, ומתברר שממש זה לא ככה. אז החלטתי לוותר, וזהו חושב שבאמת אם אתה לא רוצה את זה - תוותר על זה.
שורה תחתונה - אני חושב שכל אחד צריך לשרת בצבא ולתת את ה-3 שנים שלו למדינה כמו כל אחד אחר שהוא אזרח במדינה, אני שונא אנשים שמשתמטים מהצבא. אבל, אני חושב שכל אחד יכול לבחור איך הוא יעביר את ה-3 שנים האלה, כל עוד הוא באמת תורם למדינה בדרך זו או אחרת.

פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי:
http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI
http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA

F][_aMe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 20:57   #23
yaronas
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי IRON-MASS
*אוף טופיק*

WOW!!! תראו מי הגיב כאן!!!
מה המצב שפיץ?? מה חדש?
yaronas מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 21:00   #24
goldBEN
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת

הסמל האישי שלgoldBEN

שלח הודעה דרך ICQ אל goldBEN שלח הודעה דרך MSN אל goldBEN

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Tal67
לא שפטתי אותו פשוט אמרתי לי מה דעתי בעניין הגיוס ואולי זה יעזור לו לכוון את עצמו..
דרך אגב הינה משו שרץ באינטרנט שאותי שכנע סופית ללכת ליחידה קרבית כל שהיא:

תמצאו כמה דקות פנויות כדי לקרוא הכל –

איך אפשר לתאר חוויות? מילים זה דבר נדוש.
איך אפשר להסביר דברים שאתה רואה ומרגיש, למישהו אחר?
איך אפשר להסביר לך,לתאר מצב, להסביר את האי-צדק שאני חש?
למה ג'ובניק חי טוב?! מוקף חיילות, יש לו את כל האפשרויות והזמן לעשות?! חבל שהשנים הטובות חולפות מהר.
למה כשאני מגיע הבייתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת: "אתה מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף, ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפניי".
ועוד שבת עברה.
למה שהתגייסנו, לחבר'ה במחלקה היו הרבה חברות, מכתבים, חבילות ופתאום נשארנו כולנו לבד?! בגלל שלוש שנים מזדיינות?!
אני יושב פה ב- X, בתוך אוקיינוס של בוץ, שלג מרחף אט אט מטה ואני רועד, אבל הלב... הלב יותר קר, כי כשאני שוכב פה את מתהפכת במיטה החמה והיבשה בבית המוגן, בין השמיכות (לבד או עם אהוב) ולא חושבת על כלום, לא יודעת בכלל שיש חיילים ששוכבים בבוץ, שרועדים מקור ומתים לעצום את העיניים... לישון...
ששומרים עליך אלמונית, כדי שתוכלי לשכב במיטה החמה, רגועה. כשאני בגל"ב או באבוקה, עם נשק, אפוד, קסדה והרבה כעס בלב.
איך להסביר לך?
הרגשה של מתח וחרדה, של פחד ואהבה כשאני בא הביתה ומספר על היתקלות ועל הפחד וההתרגשות- ואתם מנענעים בראש, כאילו מבינים ומספרים על המכונית החדשה. כשאני סופר אבנים שפוגעים לי בג'יפ ושומע איך החשוד תכנן לעלות ליצהר ולתת צרור בכל האחים שהיו איתי ממרץ שנת 2002 ובעיתונות כותבים על חיילים רעים שיורים והורגים. כשאני רץ בין הסמטאות וילד בן 10 מקלל את האימא והאחות, מתאר איך הוא יזיין אותן מ-א' ועד ת'. ואני נגנב. כשאני בקסטינה ורואה נוף שרואים בחו"ל אך אני רוצה לראות את הבית ואני רואה אותו... בחלום ובתמונות, אני רוצה מילה טובה!
כשכואב הגב והעיניים אדומות מחוסר שינה אני קורא בעיתון איך מסיבות
אידיאולוגיות לא מוכנים הבני זונות לשרת בשכם, טול כרם, קלקיליה, ראמללה, ג'נין כי זה נוגד את צו מצפונם. יש פראיירים אחרים שיעשו את העבודה השחורה בשבילם, כל הצפונים וה"ציוניים".
אז מה אנחנו? אנחנו ה"כושים" של מדינת ישראל? הם לא מבינים איפה הם חיים, הם לא מבינים שבלעדינו הם פשוט 2 מטר מתחת לאדמה?! ואני לא מבקש רחמים! אני גם לא מרחם על עצמי, אני זועק לאי-צדק!
אנשים חכמים אמרו פעם "מי שלא עובד בערב שבת לא אוכל בשבת" אין להם מושג איך נרגיש אחרי 3 שנים שבהם ראינו מסגדים, מחבלים, נשקים וסמטאות, אין לכם מושג איך נרגיש אחר כך כשנשכב במיטה עם החברה ונרגיש שיש אנשים שנולדו 5 שנים אחרינו והם אלו ששומרים עלינו. בגלל מציאות מזדיינת שנראית אבודה, אני חייב לשמור על אימא אהובה, על אבא,
על אחים, על אחיות קטנות,חברים וחברות כן אני גאה!!! אני לוחם!!!
לפני חודש וחצי הגעתי הבייתה ואחותי כתבה לי מכתב ונתנה לי אותו עם שוקולד, על המכתב היה כתוב פשוט.. "תודה רבה!!"
היא בסך הכל בת 8 והיא מבינה יותר מכל הפוליטיקאים בארץ המקודשת הזו.
ממש התרגשתי, אם לא הייתי משחק אותה קשוח הייתי גם מזיל דמעה. כי בשבילה אני כאן נמצא!!!
אנחנו רוצים וצריכים מילה טובה! לא דורשים משכורת, לא רוצים מכונית צמודה וגם לא חופשות בחו"ל, רק מילה טובה!!!
רק מילה טובה שנדע שאומה שלמה עומדת מאחוריינו שנדע שיש בשביל מה, שנרגיש ששווה, שנדע שלא טעינו כשביקשנו קרבי.
שכל דבר קשה יהפוך לקל כי בשבילך הכל נעשה מולדת אהובה!
אולי זה נשמע "קיטשי" וסתם כאילו אנחנו מזיינים ת'שכל, אך גם היום, יש מי שחושבים ומרגישים כך תנו לנו את הכוח להמשיך קדימה... לנצח...

על החתום,

החייל הפשוט...
המכתב הזה... נכתב ביידי חייל... המכתב הזה הוא מכתב התאבדות שנכתב בידייו..
הוא התאבד בגלל לחץ מהצבא... בגלל דיכאון... הוא ירה לעצמו כדור בראש והתאבד...
הבקשה שלו היתה שהמכתב הזה יופץ
אני מקווה שתמלאו אחר הבקשה שלו...

אני לא ממש חושב שזה נכון אבל בהחלט הגיוני שזה מה שהם מרגישים.
לא מכתב אמיתי...אין אנשים שרצו להתאבד והשאירו מכתב ואז גם התאבדו...

ציטוט:
פורסם במקור על ידי goldBEN
בטח שאני יורד לבנות!
goldBEN מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 21:01   #25
VoRteX
חבר פעיל

ציטוט:
לא מכתב אמיתי...אין אנשים שרצו להתאבד והשאירו מכתב ואז גם התאבדו...
בטח שיש חחח... יש מלא.

VoRteX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 21:06   #26
goldBEN
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת

הסמל האישי שלgoldBEN

שלח הודעה דרך ICQ אל goldBEN שלח הודעה דרך MSN אל goldBEN

ציטוט:
פורסם במקור על ידי VoRteX
בטח שיש חחח... יש מלא.
איפה יש? בסרטים?

ציטוט:
בטח שאני יורד לבנות!
goldBEN מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 21:09   #27
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

במידה ואני בא לקב"ן אחרי שירות קרבי ואומר לו שמע אני שבוז הן מבחינה פיסית והן מבחינה מנטלית, האם יש התחשבות כלשהי? או שיש תגובה של "צבא זה לא אמור להיות כיף"?
אני פשוט לא מבין איך אפשר להשאיר מישהו עם תפקיד כ"כ חשוב על הכתפיים [אדם שחיי אדם תלויים בו] שפשוט לא רוצה לעשות את התפקיד הזה!
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 21:21   #28
Darious
חבר פעיל

הסמל האישי שלDarious

כמוני כמוך אחי.. גמני עם פרופיל 72 ועם מסמכים להעלות את הפרופיל וזה בדיוק מה שאני הולך לעשות. הרבה חברים טובים שלי התגייסו כבר לקרבי לכפיר וצנחנים והיום חשבתי שאם לא יתנו לי דח"ש לנובמבר לעבור גיבוש שני של צנחנים אני אלך חזק על עוקץ או גולני במטרה להגיע לאגוז. ההבדל ביננו שלי יש מוטביציה..גם לך הייתה אבל משום מה הכול ירד לך אבל תסתכל על הדברים ככה-
קרבי זה קודם כל כבוד אתה יכול ללכת ברחוב בראש מורם בידיעה שאתה לוחם בשביל הארץ שלך..מגן על המשפחה והחברים שלך. דבר שני קרבי מכין אותך מצויין לחיים הפרטיים שלך..אתה הופך ליותר עצמאי יותר מחונך אתה לומד להסתדר עם דברים. דבר שלישי שלדעתי הכי מושך אותי לקרבי- זו חוויה. במקום ללכת ולפתוח ממטרות 3 שנים אתה יכול לעשות פעילויות מעניינות כלוחם, דברים שאחרים לא זוכים להם. ודבר רביעי אם אתה באמת מורעל (חבר שלי אמר לי שאומרים מורהל וזה ראשי תיבות של מוחדרת רוח הלחימה אבל זה די הזוי) אתה יכול להתקדם בדרג הצבאי ולהיות קצין. משהו שיכול לעזור לך אחרי זה בעבודות שתחפש כי יש לך כושר ניהול ופיקוד על אנשים.
אבל כמו שאמרת אם שום דבר מהדברים האלה לא מעלה לך את המוטיבציה באמת עדיף שלא תתגייס לקרבי כי כל האימונים והתנאים הקשים ישברו אותך לגמרי וקרו כבר מקרים שחיילים התאבדו כי הם לא עמדו בלחץ. אז קח את הזמן תחשוב ותראה באמת מה אתה רוצה.
ישן 02-08-07, 21:51   #29
AmitMa
חבר פעיל

הסמל האישי שלAmitMa

כללי:: רעב תמידית
שלח הודעה דרך ICQ אל AmitMa

קשה שלא להתייחס לנקודה שצריך לעשות צבא כי צריך מישהו שיגן עליך כי זאת כל המטרה של הצבא.
יש הרבה בצבא שלא נראים לאנשים. יש הרבה תלונות ואני לא חושב שיש מישהו שזה מתאים לו ב-100%... אבל אתה לא אמור לאהוב את עצמך. אתה אמור לאהוב את הצבא למרות כל הפגמים שלו. תנסה לעשות את ה-100% שלך לא בשבילך, אלא בשביל המדינה שלך. אני יודע שהמדינה מסריחה וכל זה אבל אנחנו עדיין חיים פה.
AmitMa מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 22:03   #30
Vin diesel
מושעה

P-a-n-1-c אני יודע שבפרטי ביקשת ממני להגיב פה..אבל אני לא ירשום את כל מה שיש לי בראש.אני יגיד לך רק..
תעשה מה שאתה חושב לנכון וזהו.תעשה חושבים ותסים ניקודה.
*אתה יודע שאני רק קרבי..
Vin diesel מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 22:08   #31
DarkGulis
חבר פעיל

הסמל האישי שלDarkGulis

אחי לך לתותחנים זה קרבי אבל אין לך סיכון ממשי אל תשתמט ואל תוריד פרופיל!
ישן 02-08-07, 22:11   #32
SmaMMiT
חבר פעיל

פניק היום מי שלא רוצה לעשות קרבי לא עושה נקודה!
לך לקבן בלשכת גיוס שלך ותגיד לו שאתה לא יכול לישון במיטה אחרת חוץ משלך שאתה צריך לפרנס תהורים שלא יודע מה בקיצור הוא יוריד לך את הפרופיל ל45 ואז תהיה ג'ובניק שחושב שהוא מבזבז את הזמן שלו אבל קרבי גם לא בא לו :-)
בכל מקרה שיהיה בהצלחה
SmaMMiT מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 22:12   #33
Ori-Silver
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri-Silver

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Vin diesel
P-a-n-1-c אני יודע שבפרטי ביקשת ממני להגיב פה..אבל אני לא ירשום את כל מה שיש לי בראש.אני יגיד לך רק..
תעשה מה שאתה חושב לנכון וזהו.תעשה חושבים ותסים ניקודה.
*אתה יודע שאני רק קרבי..
קראתי באיזה פוסט שאתה לא משרת בגלל רסיסים ברגל מה נסגר עם זה?אתה תחזור לצבא?איפה שירתת לפני המקרה?
Ori-Silver מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 22:15   #34
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

כמובן שאתה צריך להחליט, אז אני אומר שוואלה-להיות ג'ובניק זה חיים קלים, בטוחים ולפעמים אפילו מתגמלים (במקרה שהנסיון המקצועי שלך מבוקש אח"כ בחברות אזרחיות). אבל תחשוב על מה אתה מדבר פה-אתה מדבר פה על 3 שנים. כמה זמן אתה מתכנן לחיות? 80? (אני מניח שבגלל התקדמות הרפואה זה יהיה יותר) תחשוב שהצבא זה בסה"כ 3 שנים מתוך ה80. פחות מ4% מהחיים שלך. אז לפתוח ממטרות, להיות מול מחשב, למלא טפסים וכדומה אתה יכול לעשות במשך כל החיים שלך-אף אחד לא ייקח ממך את זה. אבל להיות לוחם, וכל מה שכרוך בזה-החוויות, הסכנות, הנסיון לחיים (שאתה יודע שקטן עליך כי היית במצבים הרבה יותר גרועים, ואכלת חרא יותר מסריח וישנת (אם בכלל) בתנאים יותר גרועים) שאותם אפשר להשיג בשרות קרבי-אי אפשר להשיג בשום מקום אחר בכל החיים שלך!!!

אני לא מעודד אף אחד ללכת לקרבי או ללכת להיות ג'ובניק. אתה מתלבט בין קרבי לבין ג'ובניק. אם תלך לקרבי-יש סיכוי שתתקבל ליחידת החלומות שלך, ואם תלך להיות ג'ובניק- אתה פשוט תעביר את ה3 שנים שרות שלך בתנאים נוחים יותר, זה הכל. אתה לא תרוויח שום דבר חוץ מזה.
הבנתי שאם ג'ובניק אז אתה רוצה לעתודה-תואר אתה תוכל לעשות גם אחרי השרות, כמו שעושים רוב האנשים.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 22:16   #35
MIK23
חבר פעיל

אני יכול להגיד לך מנסיון אישי שלי,שכל הזמן רציתי להיות ג'ובניק,ובסוף גם הייתי כזה.

מה שאני יכול להגיד לך שאני מאוד מצטער שהייתי ג'ובניק ואם הייתי יכול לשנות לא הייתי חושב פעמים והולך להכי קרבי שאני יכול!
בהצלחה לך
MIK23 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 22:22   #36
Vin diesel
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Ori-Silver
קראתי באיזה פוסט שאתה לא משרת בגלל רסיסים ברגל מה נסגר עם זה?אתה תחזור לצבא?איפה שירתת לפני המקרה?
האיתי בחטיבה 900 גדוד שמשון,אני משוחרר על רפואי,בקרוב צריח לאוציא נכות.
לא צריח לחרוג מנושא הפוסט*
Vin diesel מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 22:26   #37
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SmaMMiT
פניק היום מי שלא רוצה לעשות קרבי לא עושה נקודה!
לך לקבן בלשכת גיוס שלך ותגיד לו שאתה לא יכול לישון במיטה אחרת חוץ משלך שאתה צריך לפרנס תהורים שלא יודע מה בקיצור הוא יוריד לך את הפרופיל ל45 ואז תהיה ג'ובניק שחושב שהוא מבזבז את הזמן שלו אבל קרבי גם לא בא לו :-)
בכל מקרה שיהיה בהצלחה
ואז אני אדפק לעתיד...
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 22:39   #38
SmaMMiT
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
ואז אני אדפק לעתיד...
למה תדפק אחי?
יש לך תעודה של 3 שנים מלאה!
+ אין מילואים
מה צריך יותר מזה?
SmaMMiT מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 22:50   #39
Ori-Silver
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri-Silver

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
ואז אני אדפק לעתיד...
אתה יכול להוריד ל-45 רפואי,תזייף כאבי גב תחתון ומגרנות חמורות מאוד,זה דברים שאי אפשר להוכיח ואם תנג'ס אתה תקבל על זה 45.
Ori-Silver מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-07, 22:55   #40
shikoLM
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלshikoLM

גם אם תתחיל בסופו של דבר טירונות קרבית זה לא סוף דבר. יש מספיק חבר'ה בתחילת הטירונות שמבינים שזה לא בשבילם, תראה חוסר מוטיבציה בשיחות עם המפקדים, תראה שבוז (מה שלא תתקשה לעשות), אל תעשה בעיות משעמת תהיה פשוט חייל גרוע (לא מקצועי, חסר ביטחון, מרים ידיים בקלות ובשפת קציני צה"ל "ויתור עצמי") ותדאג להזכיר למפקדים שלך כמה אתה לא רוצה להיות שם. אם יתמזל מזלך תמצא את עצמך עוד בסיום הטרום במחלקת ת"ל (תומכי לחימה) והטריונות שלך תדמה יותר לשכונה, במקרה שלא תשובץ מההתחלה בת"ל תמשיך באותה התנהגות ובסופו של דבר לאחר בערך חודש ישלפו אותך בפתאומיות ויודיעו לך שאתה מצטרף לת"ל ומסיים את הטירונות. משם יש לך שתי אפשרויות לצאת לתפקיד עורפי בחטיבה או אם יתמזל מזלך להיפלט למז"י, ואם הגעת למז"י השמיים הם הגבול.

shikoLM מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא