|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד מה אתה רוצה מאנשים ? אתה עובר טופיק טופיק ויורד על כל אחד, מה עם תמונות שלך ?
![]() |
#42 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
לא רק אני רשמתי שאין שינוי,כולם רשמו שאין שינוי בפוסט הזה. לגבך לא ראיתי את התמונות של הליפני בגלל זה רשמתי לך שאתה צריך חיטוב,אבל אם היתנסות כמו שלך עדיף שישאר ככה. תמונות שלי ? שאני ארצה אני יעלה בנתיים אין לי חשק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() יש לו עוד סייקל אומגה 3 לסיים
![]() |
#44 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
לפחות אני לא בוכה בפורום שרי** נערך כי אני גבר.. Meir787 אני יעשה מה בראש שלי לא טוב לך ? תמשיך להיתפוצץ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() אוי לא, מה תעשה לי ? תפוצץ אותי עם המחט הדמיונית שאיתה אתה מזריק ? לפחות לי יש ביצים להעלות תמונות.
![]() |
#47 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() תמונות ? אין צורך לעלות כדי שילדים יגידו לי עד כמה שאני סוס.. זה לא מעניין אותי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]() אחי אל תהיה כבד צוחקים איתך
תפסיקו להיות באשלים ולהיעלב/להתעצבן על כל תגובה פה
![]() |
#49 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ערכתי את ההודעה היא 3 תגובות למעלה רשמתי כי אני גבר חח.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#51 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
סתם בצחוק אתה חמוד אתה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אתה רק ילד קטן חסר חיים שמאוננן כל היום מול המחשב.. תשאל את אמא שלך אם היא אכלה פעם בולבול מאבא שלך, אבל בפה. כי במעון שלה היא כבר קיבלה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר לאמא שלי לא היא לא קבילה אבל אני יודע שאמא שלך קיבלה אחד... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
את הכריות או את החברים שלך בתחת ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יודע ממין נקבה אני יודע שאתה לא ממש יודע מזה נקבה אבל תיתגבר... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
לא הייתי אם נקבה(כלבה למי שלא הבין) אף פעם זה נכון. אבל שמע אם אתה מרוצה אז למה לא ? שיהיה בכייף ![]() חפרת את השכל חלס כבר ידפוק. היית ונשארת שחיף תקבל את זה ובמקום לזיין את השכל תלך למכון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=קולמן הפחדן]אה וואלה אתה צודק אחי.
לא הייתי אם נקבה(כלבה למי שלא הבין) אף פעם זה נכון. אבל שמע אם אתה מרוצה אז למה לא ? שיהיה בכייף ![]() חפרת את השכל חלס כבר ידפוק. היית ונשארת שחיף תקבל את זה ובמקום לזיין את השכל תלך למכון.[/QU סבאלה תרגע מהררר של תקבל לנו התקף לב חלילה..... תנשום עמוק שתה מים יש גיל מסוים שזקנים כבר לא צריכם להתאמן צא לפנסיה יא סבא מסריחחחחח אולי אני יותר רזה ממך אבל אתה מכוער אז זהו נידפקו לך החים פחחחחח שתוק! |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
מושעה
|
![]() [quote=maorstyle]
ציטוט:
יש לך פרצוף של זין,היתי מעדיף להיראות כמו k330 מאשר להיתקע אם פרצוף כמו שלך. אמא שלך כל כך מסכנה שאפילו היא לא מאמינה איך ילדה תינוק מכוער כמוך. שאתה הולך לבית ספר ואבא שלך בדיוק חוזר מעבודה הוא רואה אותך במדרגות ואומר לך שלום. הוא אפילו לא יודע שיש לו יד מכוער כמוך. שאתה עובר ברחוב מול כוסיות ומנסה להיתנפח,(יעני להבליט את השרירים שאין לך) הם צוחקת עליך ואומרת לעצמן חח מזה ?! תסתכלי איך השחיף הזה הולך. להמשיך ? בקיצור זיינת תשכל הבנו,אתה גבר אתה מזיין בערמות,דופק נקבות מה עוד ![]() אז רגע מה בעצם אתה עושה כל היום בפורום ![]() ועוד בזירת הגולשים?! חבוב... לא יפה לאוננן על חבריך הווירטואלים ![]() בקיצור שתוק כבר תלמד [b]לקבל ביקורת אין שינוי! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחח איזה שני ילדים קטנים אני לא יכול!!
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|