|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
כולה 3 קילו לחודש (במידה ואמרנו שזה תוצאות שמתאימות ל3 חודשים) שנניח בן אדם בגובה 175, יעלה משהו כמו 1.5-2 קילו בשריר בחודש, ושוב פעם זה החודשים הראשונים, אין פה שום דבר מיוחד (חוץ מהאחוז שומן הנמוך שלך, אבל זה לא קשור אליך..)
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() שיהיה תגידו כמה שאתם רוצים שזה לא הרבה חחח.
כל אחד שיעמוד לידי יראה בדיוק כמה אני גדול ![]() יאללה Peace. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() ווא ווא אני כולה הגעתי לעמוד 3 ואני כבר ראיתי כאלו תגובות מוקרצות וכאלו שטויות שישר מיהרתי להוסיף תגובה ולא לקרוא עד הסוף.
חבוב , השינוי לא מי יודע מה , אמנם עלית נקי , אבל עדיין - בשביל שנה? לא מי יודע מה... או שהתזונה לקויה... או שהגנטיקה לא מי יודע מה... התלהבתי מאוד מהגוף שלך , ואני עדיין חושב שהוא נראה טוב (יחסית לבן אדם שלא מתכוון להתחרות , ויחסית לגילך) אבל - כשאני מסתכל בתמונות ההתחליות , אני רואה שגם מהתחלה היה לך מבנה מצויין ואחוז שומן נמוך..ככה שהשיפור די טוב , אבל לא התלהבתי יותר מדי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מקסימום - אתה גדול גנטית (במבנה העצמות) זה גורם לך לחשוב שאתה כלכך גדול... ועוד משהו להיות 1.90 על משקל 82 זה ...לא משהו... (אני 170-172 ושוקל 4-5 קילו מעלייך בשקט...ככה שאני לא מדבר באוויר) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא עולה במסה גם עכשיו הרבה יותר מאשר אתה עולה.
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכל במחט חבוב! לנו אולי השיפור אצלו לא נראה כל כך גדול משנה לשנה אבל זה בגלל המסה האדירה שכבר יש לו... תסתכל על השיפור ברגליים ובגב אצלו השנה לעומת שנים עברו ואתה תסכים איתי...
![]() |
![]() |
#48 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
צודק! אח שלי אל תנסה לעשות השוואות אם אנשים כמו ג'י קאטלר קולמן וכל החבורה הגדולה הזאת,הם עולים בצורא מטורפת ולא סמתי לב לכל התגובות בהתחלה הגבתי לך כי הייתי מרוצה מהשינויי אבל 8 סנטימטר היקף יד?! ועוד אם עליה נקיה ובלי סייקלים?אין מצב גבר כניראה לא בדקתה טוב תנסה שוב בכל מקרה השינויי שלך יפה מאוד ואני בימקומך הייתי שוקל עוד פעם את הענין של הBB. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
הושעה
|
![]() הגוף של פותח הפוסט נראה טוב מאד, אבל אין לו מה להתלהב מהמשקל שלו יחסית לגובה. אני נמוך ממנו באיזה 11 או 12 ס"מ, ושוקל יותר ממנו.
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() נפלאות החיטוב.
בעקרון יש במה להשקיע בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שהם מעלים 10 קילו, לא רואים את זה כמו שאנחנו מעלים. בגלל המאסה הגדולה קשה לראות יותר בשינויים. תחשבו על זה איך פיל יראה עם עוד 10 קילו, ואיך חתול יראה עם עוד 10 קילו.
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() תבינו, אני לא רוצה להיות 'מסיבי' או לשקול בינתיים יותר מהגובה שלי. זה יהיה יותר מדי גדול לבינתיים, או עם יותר מדי מים בגוף.
אם אני אהיה במקום מובחר בצבא בקרבי כמו שאני מקווה להיות, אני אתפתח שם כמה שצריך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() והחבר'ה באולימפיה מעלים 10 ק"ג בשנה?! ממש לא נראה לי...
תקנו אותי אם אני טועה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ניקח לדוגמא את אימוני הסיירות המובחרות... מטכ"ל\שייטת\שלדג\מגלן וכו' וכו' יש הרבה. אולי הם לא מעלים בהרבה מסת שריר... אבל מאבדים?! הם כל יום בערך עושים לא רק מסעות, אלא גם שאר תרגילים במשקל הגוף... והם שומרים טוב מאוד על מה שיש, זה מה שאני מתכנן להתחיל לעשות עכשיו. ואל תגיד שאין שם סוסים או לא נהיים סוסים, כי אם תראה תמונות של אנשים בסיירות האלה אתה תוכל לראות סוסים רציניים ביותר... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() לסיכום
מישהוא אחר במקומך היה מנצל הרבה יותר את הזמן והשיפור שלך הוא זניח מאוד מאוד בהשוואה לתקופת הזמן אז תפסיט לטחון מים |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() חח שיהיה...
פאק איט: השגתי את המטרות שלי. יאללה כושר קרבי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה להיות קצת יותר מסיבי ממך אבל בתאכלס אל תיתיחס למה שרובם אומרים כי בתאכלס השגתה מה שרציתה?
אל תיתן להם לבאס אותך אני רק מציע לך ככה אם אתהרוצה קרבי כמוני אח שלי קצין באגוז דרך אגב וסוס לא נורמלי :):):):) רק סיבולת לב ראה!!! תעשה באיזי שלך 3 אימונים בחדר כושר בשבוע תרוץ 4 פעמים ריצות שכל ריצה מינומום 45 דקות ותגביר קצת תאוכל שלא תירד במשקל כי בתאכלס אחי להיתקבל לאן שאנחנו רוצים אח שלי אמר לי לא אכפת להם כמה שרירים יש לך אכפת להם איך אתה רץ !!! רק ריצה סיבולת לב ראה זה 60 אחוז מממה שדורשים ממך שם בהצלחה אחי!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() כן אני יודע, המכון כושר והשרירים היו בשביל עצמי בלי קשר לצבא.
חח והדבר האחרון שקורה לי מכאן זה להתבאס :] |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|