|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() היי, אני חושב שאולי מתחיל לי קצת שפעת או משהו, כי אני מאתמול בערב מרגיש בגרון הרגשה מוזרה כזאת.. קיצור באופן כללי הרגשתי דיי בסדר חוץ מזה, אני עדיין לא יודע למה זה יתפתח בהמשך או אם זה יפסיק אבל בכל מקרה לקחתי כדור נגד הצטננות וכאב גרון, כדור שרשום עליו שלא אמור לפגוע בעירנות. למרות זאת כשהתאמנתי בהמשך האימון הרגשתי עייפות וחולשה.. האימון לקח יותר זמן מבדרך כלל ואיכשהו הצלחתי לסיים את כל התרגילים עד הסוף. השאלה היא האם כשלא מרגישים טוב או כשחולים אבל לא במצב גרוע כמו עם חום או משהו האם זה בסדר להתאמן או לא?
![]() |
#2 |
אזהרה מס' 1 - ספאם
|
![]() תנוח תן לגוף לנוח....הגוף עסוק בלרפא את עצמו מהחולי ..לדעתי עדיף מנוחה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תנוח יום ותראה איך תרגיש, יש את הוירוס הזה שנקרא וירוס 24 שעות כולנו מכירים אותו פתאום יום יום וחצי אתה מרגיש חלש קצת אובך בגרון ואז אתה הולך לישון בלילה ומתעורר והכל חלף,
בנתיים תשתה הרבה נוזלים, מיץ תפוזים סחוט טיבעי יהיה גם נהדר.
![]() |
#4 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() מע' החיסון נחלשת אחרי אימון לדעתי לא כדאי
![]() |
#5 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() אל תדאג בקשר לירידה במשקל זה כמעט הכל נוזלים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() פעם התאמנתי ממש ממש הרבה לא היה בצפר ועשיתי כל מני דברים בבית וממש הייתי גמור ועוד הלכתי למכון ואחרי זה הרגשתי ממש חרא אז הלכתי הביתה באמצע האימון והנייתי חולה לשבוע........ בלי שום דבר לפני זה
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|