|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
מנהל ראשי
|
![]() זבש"ך כמו שאומרים... פעם הבאה תהיה אחראי יותר. גם לי זה קורה ואני מאשים רק את עצמי במקרים כאלו.
אגב לגבי יחידות לימוד, אני מציע לכם לבחור משהו שקל להוציא בו ציון גבוה ולאו דווקא משהו שאתם אוהבים או שנחשב יוקרתי יותר כמו פיזיקה וכאלה... זה לא מעניין אף אחד באונ' מה למדתם בתיכון אלא רק הממוצע בגרויות שלכם. חבל שאני עשיתי את הטעות הזו ולא למדתי משהו מפגר ושלא מצריך השקעה רבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אבל יוגי, למה לא לקחת כהגברה גם משהו שמעניין? הרי לימודים זה לא רק כדי להתקבל לאוניברסיטה, זה גם לימודים למטרת לימודים עצמם... או שזה רק אני
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
אם אתה הולך להמשיך בלימודי הפיזיקה נניח אז למה לא ללמוד בסיס כבר בתיכון וחוץ מזה אני מסכים עם בולט שגם עצם הלמידה כדי ללמוד זה אחת מהמטרות החשובות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() ובולט זה שטויות מה שאתה אומר, הרמה של ה5 יח' היא כ"כ נמוכה שזה לא להאמין. למה מה אני לומד כרגע בפיסיקה? מה זה חוק סנל וזהו? מביאים לי מעגל אני עושה חוקי קירכהוף [שירדו במיקוד תודה לאל] וזהו? מלמדים אותי תאוריה ותו לא, מילא היו מכניסים בפיסיקה קצת פרקטיקה אז סבבה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
המממ חוק סנל? מה זה? :laugh: אני כבר לא זוכר שום דבר מפיסיקה ![]() אה רגע, זה החוק הזה של השבירת אור... לא? אני חושב שצריך ידע כללי בפיסיקה, שבן אדם צריך לדעת דברים בסיסיים כמו התנגשויות בין גופים, נפילה חופשית וכו' במכניקה, ותופעות מגנטיות וכו' בחשמל (דווקא חשמל לא ממש שימושי ומיותר לדעתי), וכל מיני שבירות אור, ומראות באופטיקה וגלים בפרקי קרינה וחומר, ומודל האטום (שלא למדתי עד היום :laugh: ) שמע פיסיקה זה הרבה הבנה. הרמה של הבגרות באמת נמוכה אני מסכים איתך. אצלינו בבית ספר המורה לפיסיקה היה מפציץ מבחנים קשים ביותר, הוא היה לוקח אותם מספר לבן כזה של יורם אשל, ברמה הרבה יותר גבוהה מבגרות-אתה שובר את הראש כדי לפתור כל תרגיל. למזלינו היינו פותרים את התרגילים בבית ואז מביאים למבחן את הפתרונות או שמעתיקים אחד מהשני! ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
|
![]() לא הבנתי
סיימת ללמוד 5 יח' מתמ' ו5 יח' פיסיקה ביא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() רק אני 3 יחידות שלא שווה כלום ? חחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
עוד פעם תגיד דבר כזה ותהיה פה אלימות ![]() אלקטרוניקה הרסה לי את החיים:cry_1:
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]() אלימות
חחח איזה כיתה אתה?
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סיימתי יא' בנתיים אני דיי מצטיין באלק' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
|
![]() ציטוט:
אם אתה אוהב את זה והולך טוב אז אחלה אחי רק בהצלחה ![]() אני מסיים יד' אלקטרוניקה עכשיו ואהיה הנדסאי לתפארת ישראל ![]() נ.ב. שישרף בקבר מי שהחליט שצריך ללמד אלקטרוניקה תקבילית
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח אלקטרוניקה תקבילית זה קל! מחשבים זה מעפן..שונא את זה כמה קיבלת על הפרוייקט בסוף י"ד? ומה עשית? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
|
![]() ציטוט:
ציונים על הפרוייקט נקבל עוד הרבה זמן,אנחנו עכשיו עובדים עליו,ויש עוד ספר פרוייקט וועדה קיצר סיפור ארוך אני עושה מערכת תאורה שמופעלת על ידי קול , מורכבת משלט ומקלט , תקשורת IR , מערכת זיהוי קולי וכו'.... אם זה מעניין לך דבר איתי באייסי אני אראה לך שרטוטים ועוד דברים ![]()
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח הפרוייקט היחידי שעשיתי עד עכשיו זה פרוייקט מחיאת כף שמדליק לד ומכבה אותו. עם ה4027 וה555 תוסיף לאייסי 254161292 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
|
![]() ציטוט:
אני פשוט זז לישון עכשיו אבל מחר אני רוב היום בבית אז תוסיף אותי 166392 ונדבר עריכה : 4027 זה לא FF בכלל?
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|