|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#281 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
תשמעו זה פוסט בדיחה, חלק פה טוענים שהם לא מתגאים בפשעים אלה מתגאים בשטויות שהם עשו, ואני אומר, אם עשיתם כאלה דברים איפה חוש המוסר שלכם? בחיית אנשים פה כותבים פסקאות שלמות על איך הם גנבו קטנוע וביום שהקטנוע שלהם יגנב הם יכנסו לכל פורום ויבכו שם שגנבו להם את הקטנוע. בחיית כלאס לכתוב שטויות ועוד יותר מזה אנשים קצת שכל, בפורום הזה קוראים גם אנשים שקשורים למערכת החוק בישראל, ואתם כותבים כאלה שטויות ועוד יש תמונה שלכם בצד ואם יחפשו טוב ימצאו פה גם את הכתובת שלכם. אני אומר היה פוסט מבדר מאוד (אנשים פה יודעים להמציא סיפורים מעולים באמת מצחיקים "היה לי 3 אקדחים בבית אבל במקרה נגמרו לי הכדורים", "שברתי להם את החור של העין"). בקיצור הומי ודימי קבלו חיזוק ממני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אח שלי, אני אוהב אותך, אבל אנ'לא מסכים איתך פה. הוא ילד כאפות, לא בגלל המוניטין, אלא בגלל הדרך העלובה שהוא עשה את זה. ואחרי זה הוא עוד מראה את הפנים (המכוערות, יש לציין) שלו פה? הוא לא רצוי והוא בא, משמע שהוא אפס. ווואלה, לא ישב לי על המצפון אם הוא יתאבד. הברירה הטיבעית, אתה יודע.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בלי קשר אחי איכפת לך להתחבר למסנג'ר?צריך מימך משהו.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכלל מקרה כן אני מתעניין..לחבר שלי יש M16 A2 בבית..ולי יש ברטה פיאטרו..יש לי גם אוסף נחמד של סופטגונים("רובי אוויר" שמופעלים על דחיסה/גז/חשמל) אם אתה רוצה אני יכול להביא לך מקום מצויין לקנות ממנו(סופטגאנים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
חבר פעיל
|
![]() אמרת שאתה גר בעמישב נכון? ומה שם המשפחה שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
חבר פעיל
|
![]() לא רואה אותכם בנשקים
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
חבר פעיל
|
![]() משטרה
ובקשר לשוטגאנים גם לי היה אוסף נחמד, קונים את זה בתחנה המרכזית הישנה |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
חבר פעיל
|
![]() ואללה לא יודע תשם...
אבל צעצוע חביב ![]() זה באמריקה, הייתי במטווח שם... יריתי במלא שטויות נחמדות.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגביי רובי סער למניהם יש כמובן את הM16 על דגמיו וקיצוריו,הנגב,קרבין(רובה הסער העלוב ביותר) וקרבין M4..לא זוכר יותר אבל בטח יש עוד.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יריחו זה מעפן לאללה ו"נשר המדבר" נכנס למעצורים כל שנייה. הגלוקים הם איכותיים מאוד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|