|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן, זו המטרה של הפורום. להעלות תמונות ולקבל ביקורת, בדר"כ מעלים את התמונות כדי לקבל תגובות כגון "וואו גוף יפה\סוס אחי\תמשיך כך" וכו'. וזה גם מה שכל הסוסים פה עושים, רוצים לקבל ביקורת על כמה שהם סוסים, וזה לא דבר רע, זה רק מעצים את הביטחון, דבר שנחוץ בתחביב כמו שבחרנו. so cut the juva juva או איך שמאייתים את מה שמיסטר טי אוהב להגיד ![]() ולמי שאמר שהוא לא רוצה גוף כמו של מייקל לואיס :\ אני לא יודע איך אתה נראה אבל אני משער שלא כמוהו, ומכאן אני משער שהיית מת לגוף כמו שלו ואז להמשיך להעלות כי יש לבחור גנטיקה מעולה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() אה ובקשר לפותח הדיון... :p
כן... מבנה טוב מאוד. גנטיקה טובה. אתה לא פריק גנטי אבל בהחלט התחלה טובה. האמה גדולה, המבנה של הידיים טוב; מהפרונט הכתף יותר גדולה מהבייספס שיותר קטנים מהאמות שזה טוב. זה אומר שתהיה לך יד יפה וגדולה. הצורה של החזה טובה. לא יודע אם גיל 14 זה הגיל הכי טוב ללכת למכון... אולי עדיף 15... אבל בחירה שלך. אני לא רופא, תתייעץ עם אחד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבן אדם איזה מטר 90 ושוקל פחות ממני (ואני מטר 70) אתה בפורום באדיבילדינג ,אנשים פה מעדיפים את המראה המאסיבי מאשר את המראה החטוב - ובמקרה של מייקל לואיס - חסר מסת שריר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
ולגל רוצה להוריד לי את הפוזה? תשאיר אייסייקיו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רוצה להוריד לך את הפוזה אני אומר לך להוריד מה אתה כל דבר שלא נוח לך אתה ישר יורד על אחרים...הינה כך:::311110144
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
![]() אם היית שחיף אני הייתי הראשון שכותב לך את זה! אני מזהה שחיפים אוטומטית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר מתחיל
|
![]() אחי י שלך יופי של גוף לגילך
האמה קצת גדולה לעומת היד אבל בקטנה לא מוקדם מידי למכון כושר ? חכה עוד קצת...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() לא אמרתי שמייקל סוס מאסיבי, אמרתי רק שהוא יעדיף להתחיל מהמצב שלו ואז להיות מאסיבי, כי כמו שאמרת, יש לו גנטיקה טובה. והוא לא כזה שחיף... זה שאין לו מאסה (כי הוא מן הסתם לא עבר תקופות מאסה אף פעם...) לא אומר שאין לו שרירים גדולים... ויש לו.
יותר מרוב המשתמשים כאן, אז תנו לו קצת ריספקט. בוא נגיד ככה, אם הוא היה מעלה כאן תמונות באנונימיות כולם היו שואלים אותו איך הוא הגיע לזה בלה בלה ושיביא טיפים וגם "תפציף במאסה !!!%$^ יש פוטנציאל!!$%" וכו'. ולא, לא כולם כאן מעדיפים את המראה המאסיבי... זה אתר של מפתחי גוף, יש כאלה שרוצים להיות חטובים יותר ויש כאלה שרוצים להיות סוסים יותר, לא כולם רוצים להיות קולמן. השאלה הזאת מאוד עניינה אותי, איזה סוג גוף באמת אנשים כאן רוצים, ופתחתי דיון עם סקר בנושא לפני איזה שבוע, תפס יפה; היה דיון גדול וטוב. ומסקנות? בודדים רצו גוף כמו של קולמן (מאסיבי), כמעט כולם הביאו תגובות שזה מגעיל. הרוב רצו "גוף כמו של לבנה והחבר'ה מהארץ" משמע- לא מסיבי במיוחד... משהו "טבעי", רואים שרירים אבל לא משהו מוגזם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
הושעה
|
![]() זה אולי יפתיע מאד כמה מהאנשים פה, אבל גם אני אוהב את המראה החטוב. אין משהו שמוכיח שמראה חטוב או מראה מסיבי טובים יותר זה מזה. אבל די מגעיל אותי להסתכל על אנשים סוסים עם המון מסת שריר אבל מלאים בשומן. לדעתי, המראה החטוב זה יותר אסטטי ויותר מתאים להגדרה "פיתוח גוף". וכשאני אומר "מראה חטוב" אני לא מתכוון לדוגמנים, יותר לאנשים בסגנון פראנק זאיין, יוג'ין סאנדו, ספרינטרים, ז'אן קלוד ואן דאם בשנותיו הטובות וכו...
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תצדיע!
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש האומרים שהוא זיהה לא פעם שחיפים עוד לפני שהם פרסמו את התמונות.
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה לעשות שבשביל לעלות במסה של שריר צריך את התקופה של המסה ואחרי זה כולם נראם יותר טוב אחרי חיטוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() זה שרירים גדולים? זה אחוז שומן נמוך בהתגלמותו וזה הכל... יותר מרוב המשתמשים כאן? אמת , זה כי רוב המשתמשים כאן לא יודעים איך להיתאמן כמו שצריך ואיך לאכול כמו שצריך (תסלחו לי כן) אבל רוב האנשים פה באמת לא יודעים לעבוד כמו שצריך... עוד דבר חשוב מאוד - אתה רואה את מייקל כל הזמן עם אפקטים של צילום , עם שמן עליו... ועם כל מיני חרטות של צילום ואפקטים ככה שהמצב שלו הרבה יותר גרוע במציאות... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אי אפשר לעלות מסה נקיה בלי שומן?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם בן אדם אוכל מה שבא לו ונשאר חטוב כל השנה והוא שרירי יחסית למישהו שלא מתאמן ומשחק כדורסל, זה אומר שיש לו גנטיקה מעולה, ושאם יתאמן ויאכל כמו שצריך הוא יקבל גוף שרירי שלא יבייש את מר ישראל לנוער.
![]() |
![]() |
#59 |
הושעה
|
![]() תנו לי להבהיר כמה דברים:
למייקל לואיס יש גוף נחמד, אבל (ויש אבל גדול): אליאב צודק, מייקל הוא דוגמן, ועם כל האפקטים שבעזרתם מראים אותו נותנים לו בערך 45% מהמראה שלו. בראיונות הוא אמר שהוא מתאמן בחדר כושר ומשתדל לאכול נכון, כך שהוא לא כזה פלא גנטי שנראה ככה בלי להתאמן (אבל יש לו גנטיקה לא רעה אני חייב לציין). בולט, כדורסל זה לא אלכוהול, להיפך, זה מה שתורם למראה ולחיטוב שלו.
![]() |
#60 |
הושעה
|
![]() *אבל כדורגל יותר טוב.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|