|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים ארץ ישראל מבחינת גיאוגרפיה המקום הכי מושלם שיש ואני יסביר למה , סופות טורנדו הוריקנים אין צונמי אין בארצות הברית כתוצאה מהתחממות כדור הארץ לפי מדענים הולכת לספוג כאלו מכות צונמי וטורנדו ראה ערך קטרינה אירופה הולכת גם להיות מתחת למים ואיפילו ראיתי סרט לפני איזה שבוע ב נשיאונל ג'אוגרפיק על איך שבמקום מסויים שיש בו הר געש המדענים צופים שחתיכה מהר הגאש הולכת להתמוטת לתוך הים ברגע שזה יקרא צונמי אדיר יותר ממשהיה לפני שנתיים הולך לעבור על חצי מאירופה ואחרי 10 שעות להגיע לארצות הברית וגם שם להטביע
(אגב יש קשר חח קראתי באתר שמחר אמור להיות צונמי בארצות הברית אתר שאומר שהוא מדבר אם אלוהים ומלאכיו חח בוא נחכה ונראה)
![]() |
#42 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() מתי אמרו?? וגם אם אמרו , אמרו שיהיה אבל בארצות הברית כל הזמן יש ובאירופה ובשאר מקומות העולם גם טורנדו כל הזמן בכל המקומות חוץ מישראל ואגב לא צריך יותר מידי להתלהב מדלק ונפט שהוא יגמר הערבים האלו נחשבים כמתים בהנחה שלא יהרגו אותנו קודם חח ואגב מי שאמר שבישראל הכור זה למחקר תיקרא קצת על יריחו 3 ותחשוב למה מכחישים שיש לנו אותו פרי פיתוחם של תעשיות ישראל (מכסה את כל אירופה בתווך כולל אירן ) http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%...99%D7%97%D7%95
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() כה six pack אני יודע שזה הזוי חחחחחחח
![]()
![]() |
#46 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
נ.ב לסיקספאק , אני לא יודע בקשר לזה היהודי או לא , אבל 67% לפי כמה חוקרים שיש אלוהים , (אם יש ישות עליונה או לא אי אפשר לדעת הכוונה לאלוהים) אז מאיפה הפלצת שהוכח? מזה שלא מצאת שקל ברחוב והעולם אכזר? אהה ויש לי כבר ארגז שלם בראש עם איך אפשר למחוק אכלוסיות שלמות בשקט או למנוע התרבות טבעית.
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
חבר ותיק
|
![]() נראה לך?? חשבתי יותר על להזריק איידס במכולת של ערבים.
אבל מעניין מה יהיה עם באמת נאכיל אותם בחלבון סויה טהור וניתן להם את השמפו הזה שבגללו בנות קיבלו מחזור בגיל 2 :\
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין, אין אנשים חכמים מכם שמטפלים בזה? (הממשלה)
אם אנחנו מודעים לכל הדבירם האלה, בטוח שפולטיקאים בעלי כוח יודעים, ואנחנו הרי יודעים שהם לא ייתנו למדינה שלנו ליפול. אני לא מבין הרבה בפוליטקה, אבל אני מאמין שהאנשים בעלי הכוח נמצאים במעמד שלהם מסיבה נכונה. או שהדמוקרטיה דפקה אותנו. ![]()
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפי דעתי זה בדייה שכמה אנשים המציאו כדי לתת לאנשים תקווה. גם אני חושב שאהבה זאת אשליה. למרות שהייתי מאוהב כמה פעמים ![]() חבר'ה! אני מכריז על אל חדש! קוראים לו קוואה-בנגה! אם כל יום תקפצו 10 פעמים על רגל שמאל אז הקוואה-הבנגה ייתן לכם (אולי) חיים של אושר ועושר.
![]() |
![]() |
#51 |
חבר ותיק
|
![]() אבל איך יהיה לי אושר אם השריר של התאומים ברגל שמאל יהיה יותר גדול מרגל ימין , (בעצם לי כן כי הוא יותר קטן עכשיו)
בעע איתכם אנשים עם חינוך מקסימום תיכוני(או כל מיני הומואים) באים וחושבים שהם יכולים לנתח יהדות כאילו הייתה גופה מתה בעזרת סטריאוטיפים הטעיות של תקשורת וכל מיני סרטים שהם ראו כדוגמת הברוס הזה.. נ.ב השב"כ עושים כותרות עם הערבים האלה , נראה לי שהם היו מעוניינים בעסק אבל "מעדו"
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|