|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן לכולם..
קניתי היום את ה ProBody - Prowhey בטעם בננה.. היה כתוב על ההוראות להשים כף הגשה אחת וכוס חלב, שמתי וראיתי שזה בקושי מגיע לחצי, אז שמתי עוד כוס, ועדיין השייק היה מאוד סמיך.. אז למה זה יצא לי סמיך? וכמה חלב\מים בדיוק להשים? ומתי עדיף לקחת? (אמרו לי בבוקר ואחרי אימון) אגב הטעם קטלני.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני שם 300 מ"ל נוזל לסקופ...
מומלץ לקחת חלבון מהיר (Whey) בבוקר ואחרי אימון כי בבוקר אתה אחרי צום של הלילה, של השינה ואחרי אימון הגוף צריך חלבון מהיר ופחמימה מהירה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() כמות הנוזל שאתה צריך לשים היא לפי איך שבא לך...בד"כ סביבות ה300 מ"ל לסקופ יוצא טוב
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה=]
ומהבחינה של איכות החלבון, האבקה הזו טובה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() חחח זה לא באמת משנה זה טעם אישי
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() החלבון הזה איכותי כמו שאר החברות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() ברור
שייק עם מים זה דוחה ושייק עם חלב לא ![]() ![]() ![]() ![]() וכן כפרה מתני בובה נשמה חיים הוא איכותי כמו שאר החברות [מבחינת טעם הוא לא הכי טעים שיש אבל ככה זה עם דברים כשרים חח]
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() טוב נתחיל עם השייק הזה, יהיה בסדר
תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() כמה מים או חלב לשים תלוי איך אתה רוצה את המשקה.
לרוב זה 300 מ"ל לסקופ. על המוצר החלבון של פרובודי בטעם בננה מומלץ מאוד באמת בחירה טובה יחד עם ערכים מעולים.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קניתי adrenol 8 ויש לי כמה שאלות | sasaim | תזונה ותוספים | 9 | 20-12-11 18:21 |
קניתי גיינר כמה שאלות ... | אילוז | תזונה ותוספים | 7 | 29-03-10 14:30 |
קניתי Serious Mass יש לי כמה שאלות | Shvarz | תזונה ותוספים | 23 | 31-10-08 22:02 |
אממ קניתי סריוס מאס ויש לי כמה שאלות.. | The-One | תזונה ותוספים | 10 | 30-07-08 21:49 |
כמה שאלות בקשר לאבקת חלבון שקניתי! | Oranili | תזונה ותוספים | 4 | 19-05-08 18:25 |