|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
אזהרה אחרונה בהחלט-תרגיע ת'פה שלך
|
![]() ציטוט:
ואל תשכח שפיל הית' שיחק כדורסל לפני והיה לו בסיס טוב מאוד להתחלה ובגדול זה עניין של גנטיקה , לאלה שבחו"ל יש גנטיקה טובה יותר משל הישראלי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לסמיר באנוט מר אולימפיה מלבנון ומוסטפא מוחמד מירדן היו תנאי אימונים ותנאי מחיה גרועים פי כמה מאצלנו.והנה הם הצליחו להגיע לטופ העולמי שזה תחרות מר אולימפיה.
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() סתם שאלה ואני לא רוצה לפגוע אבל יוני גם מסונטל כמו אחיו? נראה שכן בכתף אבל יכול להיות ואני טועה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
אני מכבד את כל מה שאמרת, אבל לא מסכים לגבי מורגן. השורה התחתונה היא שהוא עשה הישג יפה מאוד, בוודאי ביחס לזה שהוא התחרה מול ספורטאים בוגרים ממנו ב 4 שנים. מקום 9 בתנאים כאלה זה מעולה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() עזוב גנטיקה, אם תשים אתזה בצד ותתן את אותם המשאבים (כסף, זמן ותוספים) לבילדר ישראלי(שמתחיל למשל מגיל 16-17) אני בטוח שהוא יגדל להיות לפחות מיתחרה באולמפיה(כמובן שניקח את זה כמובן מאליו שהוא משקיע את הנשמה שלו לזה)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() מה הבעיה בלהיות עובד רס"ר בילדר?
איפה פה הצבא מפריע? תפסיקו לזיין תשכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() צודק לגמרי.
אם בנאדם הוא ג'ובניק אין לו שום בעיה להיות מפתח גוף. אם אתם חושבים שיותר קל להיות בעל משפחה עם כמה עבודות מאשר ג'ובניק שגר אצל אמא'לה, עוד תצפה לכם הפתעה גדולה בעתיד.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
הקדוש האישי של ארבל
|
![]() אני לא חושב שיש מישהו במדינה הזאת שחושב ככה חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() כל מי שיש לו משפחה לא חושב ככה: הוא פשוט יודע. חברים יקרים, אתם חיים בעולם של וולט דיסני.
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() יוני זה אח של אלי?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
הקדוש האישי של ארבל
|
![]() ציטוט:
אבל עדיין לא הבנתי למה אתה חושב שאנשים חושבים שהחיים מחוץ לצבא יותר קלים מאשר להיות ג'ובניק(יכול להיות שפיספסתי הודעה של מישהו?) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני במשך ה3 שנות שירות שלי,רק פינטזתי במשך כל יום ביומו על חזרתי לתחום,העצבים והתסכולים שהיו לי בגלל שלא יכולתי להתאמן בצורה רצינית היו עצומים! מפה אתה יכול להבין את ההתרגשות שהייתה מלווה ברגע שדרכתי שוב ברצפת הקצף דחוס של החדר כושר.. זה הכל תלוי בכמה אתה באמת אוהב את התחום הזה..וזוהי דעתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]() תמונה של יוני מדצמבר 2010:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() קלטו את הפן מאחורה חחחחחחחחחחחחחחחח שימושי
ונראה ממש טוב ידים ענקיות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() מזה הכתף הזאת?
הם יצאו ורודים אחושרמוטה...דובוני אכפת לי
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
פריסת גב מלפני כמה ימים | Ido | גלריות הגולשים | 36 | 21-05-08 16:28 |
אנדי רם ויוני ארליך אלופי הטניס לזוגות בטורניר הפתוח באוסטרליה ! ! ! | Gil-G | פיתוח גוף-כללי | 9 | 26-01-08 12:24 |
מי זה בתמונה? | zav | פיתוח גוף תחרותי | 11 | 03-09-07 21:33 |
תמונה של היד מלפני כמה ימים.... | hell | גלריות הגולשים | 55 | 13-06-07 14:24 |
בעקבות פוסט מלפני כמה ימים - התשובה מאשקלון | dimax | פיתוח גוף-כללי | 13 | 14-05-07 20:34 |