|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#381 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני יגיד לך משהו, אבל תנסה לא להעלב כי זאת לא הכוונה. אתה מסוג האנשים שחושבים שהם יודעים הכל. איזה לא מתאמן מתחיל אתה? יש לך סקבט 100 קילו ודדליפט 100 קילו, מה אתה נראה לך אם לא מתחיל? Advanced? אולי :):):):):) וזהו? אם אתה לא מתקדם בסקבט אתה לא יודע לעשות סקבט, פשוט מאוד. בתור מתחיל אתה אמור להתקדם בו ביותר קלות משאר התרגילים 1. כי הוא מבוצע 3 פעמים בשבוע 2. כי חוץ מהדדליפט הוא התרגיל שמעמיסים בו הכי הרבה משקל. אתה מתיימר להיות אחד שקורא ומברר - כמה פעמים כתבו פה הגדרה למתאמן מתחיל? זה שהתאמנת 30 שנה בתכניות כאלה ואחרות לא אומר שאתה לא מתאמן מתחיל. יש פה מספיק בילדרים מתחרים שהם מתאמנים מתחילים, בטח אתה. לא מגיבים לך בלוג כי אתה שואל את עצמך את השאלות ועונה אותן לעצמך. וסתם בשביל הקטע, כשהייתי בss הגעתי ל135 ל3 על 5 על 71 קילו, הפסקתי את התכנית בגלל פציעה אבל לא נתקעתי, ואכלתי 3000-3200 באותה תקופה, ככה שלא נראה לי שאתה תתקע על 100. ואני לא איזה פריק או משהו. פשוט דאגתי כל אימון לצלם ולהסתכל, לקרוא אצל ריפטו (כי לא היה בארץ שום מקור לאימונים). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() לא אמרתי לך לא להוסיף עוד אוכל אמרתי שאתה מוסיף יותר מידי
קיצר כוסאומו מה אני מתערב בכלל זה חיים שלך תעשה מה בזין שלך רק שתדע שלהקשיב לכל מילה שע1נש אומר זה לא טוב הוא לא אלוהים |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל בעצם זה שתרגיל מבוצע 3 פעמים בשבוע לא אמור להקשות על ההתקדמות? ובסדר,אני אתחיל לצלם עוד. אני אשב על 3500 קלוריות,ואשקיע בטכניקה,אומנם לא אכנס לפורום של ריפטו,אבל כן אשקיע מאוד. ואגב,ע1שר גבוה ממני רק ב8 ס"מ,אני מטר 85. אגב מזה ratio
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Banned
|
![]() בתכלס אין בעיה שתעלה אוכל, אבל לא זאת הבעיה שלך.
Ratio הוא היחס בין המשקל שאתה מרים למשקל גוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 | |
חבר פעיל
|
![]() סבבה,אני יעלה ביום שני טכניקה של הסקוואט,בנץ' יהיה לי קצת בעיה כי אני אצטרך לבקש ממישהו לצלם,ודדליפט (110 קילו סוף סוף).
![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
חבר פעיל
|
![]() סאבזיר1, רשמת במספר 3 שהלוג הוא של פותח הלוג,והוא מחליט מה לעשות איתו.
אז תמחק את התגובות התפלות והלא מצחיקות של גורי,תודה.
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Banned
|
![]() למה כל החפירה,
שיאכל 4000 קלוריות, אם הוא יכול, הילד הקיא כוס חלב 2% שומן ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אני צריך חלב כרגע? אני מגיע לכמה שאני צריך,ומה שמעבר זה מיותר. כמו שאמרו כאן לא לאכול מעבר למה שצריך,למה סתם להשמין?
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
חבר פעיל
|
![]() יש דרישה לחילוף חומרים במדי ss?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#391 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואולי אתה רגיש ללקטוז, לא צריך ללכת לבדיקה כאילו אתה חולה איידס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Banned
|
![]() אתה מערבב בשר וחלב וזה אסור, אתה יודע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#393 | |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מערבב בשר וחלב,היה הפרש של 6 שעות,אבל זה בכל מקרה כאב לי.
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Banned
|
![]() בואנה אם אני תופס אותך אתה לא עושה סקוואט יותר כל ימי חייך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#395 | |
חבר פעיל
|
![]() דיי לא י'עבריין,אל תרביץ לי.
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 | |
חבר פעיל
|
![]() אהה גורי... אני מבין שיש לך ניסיון בלדחוף אצבעות לעצמך.
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Banned
|
![]() יאו מה אמר עליךךךךךךךךךךךךךךךך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#400 | |
חבר פעיל
|
![]() היום נאלצתי להתחיל עם הדדליפט,ולא עם הסקוואט,רציתי לנסות איך זה יהיה,וגם הרבה לחצו עליי.
בנוסף על כך,לסט של הדדליפט קיבלתי חגורה מחבר,שקיבל אותה מNICK WINTERS (ז"ל). בקיצור חגורה בעלת ערך גבוה. הוא רצה לתת לי אותה מתנה,אבל לצערי ההורים שלי גם ככה לא היו מרשים לי להחזיק אותה,אז סירבתי בנימוס,אבל את הסט עשיתי איתה. Deadilft:60x3 80x5 100x1 110x5x1 PR עם חגורה עשיתי ת'סט,קל בטירוף,מהיר מאוד. Bench:20x5 30x5 40x3 50x1 57.5x5x3 אחרי ריסט,קל מאוד. Squat:20x5 40x5 60x3 75x5 85x3x1 אחרי החזרה השלישית התחשק לי להקיא,אז הלכתי הבייתה. בסה"כ אימון מעולה. הטכניקה בבנץ' השתפרה פלאים ברגע שהבנתי איך לתת את כל העוצמה במכה. גם הדדליפט היה קל מאוד,התחלתי לעשות אותו די מהר,ועוד עם החגורה. קצת חבל לי שלא לקחתי את החגורה,אבל אין מה לעשות.
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|