|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
אין שום קשר אנשים בין כמות הטסט' לגודל האשך.. האשכים מתכווצים כמעט תמיד כתוצאה מסטרו' עקב משוב שלי של טסט' גבוה בדם על גונדטרופינים LH ו-FSH ה-LH מגרה את תאי הביניים שבין אוניות האשך(ייצור טסט') וה-FSH גורם לחלוקה של תאי זרע באבובית הזרע. האשכים מתכווצים (שוב, כמעט ברוב המקרים יש עוד כמה סוגים של תופעות של התכווצויות בגלל סיבות שונות אבל כמעט תמיד הסיבה היא זאתי) כי הם פשוט לא עובדים, לא מייצרים תאי זרע ולא ולא גורמים לחלוקה של הספרמטוגוניום (תא אם) לספרמטוציט ראשוני משם לספרמטוציטים שניוניים, סרמיטידים ולבסוף זרעונים. אם לאחד ביצים גדולות, ולאחר ביצים קטנות.. דבר זה אינו מעיד על שוני ברמות טסט' בדם.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
תשובה יפה דרך אגב..
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() אם תאונן\תבצע יחסי מין יותר דבר זה לא יגרום לעלייה בזרעונים אם אני טועה הייצור שלהם הוא בסך הכל זהה תמיד (אלא אם כן אתה באמת נמצא במשוב שלילי על ההיפופיזה\היפותלמוס ובאמת אין הפרשה של Lh\fsh או שיש לך בעיה גנטית)
לגבר בכל שנות פוריותו ישנן אותם רמות של זרעונים של 300 מליון זרעונים בנפ"ח של כ2-5 מ"ל תהליך הבשלת הזרע מתבצע כ74 ימים בערך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
תודה השתדלתי להיות ברור למרות שקשה לי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
(כשאני אומר קיבל אני מדבר על גנטיקה) חוץ מזה אני מאמין שאם תהיה מישהי שתמשוך את הבנאדם הזה מאוד הוא גם יוכל לגמור עוד פעם או יותר אחרי זה =) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
מת כבר לקנות את הספר החדש-> עוצמות חדשות (יש אותו באתר) עיינתי בו בחנות הוא פשוט אדיר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
עיינתי בו קצת בחנות והוא פשוט ענק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() מה יש בספר,על מה הוא מדבר.?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|