|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() שמע בנאדם יש לך רגליים מאסיביות, ראיתי תמונות שלך מהמאסה וייבשת יפה
תכלס אתה על אחוז שומן נמוך נראה לי, לא חייב להרעיב את עצמך יותר מדי פלג גוף עליון צריך עוד קצת לדעתי, אתה עושה גם פרסים בנוסף לדדליפט ובנץ'? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() תודה.
בוודאי שאני עושה פרס.
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שאלה שאני חייב לשאול אותך. מה קרה לך ביד שמאל? כי יש שמה סימנים של כוויה/שריפה.
תן בוסט לגב ולחזה (אני ארשום את זה אם אני כבר רושם תגובה נוספת).
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי החזה אני מסכים עם הדעות פה יש לי טיפה חוסר בחזה יחסית לשאר הגוף... איך אני יכול לפצות על זה להוסיף עוד תרגיל או לשנות את הסדר שהחזה יהיה ראשון ולא סקוואט?
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() תגיד מה התוכנית אימונים שלך ונוכל לעזור,תנסה לעשות מקבילים לחזה יש כאלה שגודלים מזה יופי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית a b שלוש פעמים בשבוע + 1/2 קרוספיט/אירובי.
A סקוואט 3x6 חזה 3x6 דדליפט 3x6 יד קדמית 3x8 B סקוואט 3x6 פרס 3x6 פאוורקלין 3x6 יד אחורית 3x8
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() במאסה עשיתי ss והתוכנית הזאת היא ״גירסה״ של ss
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() האמת לחזה אני אישית גם הייתי בבעיה, הבנץ' אחרי כמה חודשים תקע אותי, למרות שעליתי במשקלים, עליתי לאט מדי כשהגעתי למשקלים כבדים...
התחלתי לאחרונה להוסיף אחרי הבנץ' פרס 2 סטים עם דאמבלים, מתמקד על השריר בצורה טובה, ממליץ לנסות, אני מרגיש את החזה בבוקר למחרת ככה |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
86kg = שיא חיטוב (תמונות איכותיות הפעם) | Samsung | גלריות הגולשים | 36 | 04-07-10 08:51 |
תמונות חדשות(הפעם אכותי) | Philip_k | גלריות הגולשים | 0 | 02-07-10 20:21 |
תמונות באיכות יותר טובה הפעם | ZoonD | גלריות הגולשים | 43 | 19-10-07 00:48 |
תמונות של היו"ר ממצלמה איכותית הפעם חח | Powerlifter | גלריות הגולשים | 35 | 25-07-07 21:46 |
תמונות שלי הפעם בפוזות :] | oRis | גלריות הגולשים | 39 | 17-11-06 13:47 |