|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רציתי לשאול את אלה מכם שעשו בגרויות/הולכים לעשות/החליטו מה הם רוצים להגביר
מה החלטתם להגביר? אני עוד כמה זמן צריך לתת תשובה למורה שלי מה אני רוצה להגביר ולא החלטתי עדין, מה אתם הייתם ממליצים? (כימיה,ביולוגיה,פיזיקה,מחשבים וכו'..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אני מגביר פיסיקה מחשבים ברמה של 5 יח' בנוסף לאנגלית ומתמ' ברמה של 5.
לא ממליץ על פיסיקה, מקצוע קל אבל משעמם תחת. מחשבים מקצוע קל ודי מעניין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מחשבים זה מעניין? פיזיקה אמור להיות המקצוע הכי קשה לא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בעיקרון פיסיקה זה "חשוב לעתיד", כל פקולטה של הנדסה וכדומה דורשים 5 יח' בפיסיקה או שתעשה מכינה. לדעתי כדאי לך לבחור במה שאתה אוהב ו\או קל לך ולא במה ש"נחשב". אני אישית בחרתי בפיסיקה כי זה קל לי ובמחשבים כי זה מעניין אותי [והתגלה כקל]. ביולוגיה לדוגמא אני ממש אוהב אבל זה תובעני לי מידי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אני לא לומד עכשיו פיזיקה ואני רוצה להיות מהנדס כימיה לדוגמא אז אני לא יכול? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ברפואה יותר חשוב לדעת כימיה. האוני' היחידה שדורשת בגרויות מסויימות בשביל להתקבל לרפואה היא תל אביב והם דורשים מתמטיקה 5 יח' , פיזיקה 5 יח' וכימיה 3 יח'. אפשר להשלים את זה במכינה לפני הלמודים , הרבה יותר קל מבגרות והרבה יותר ספציפי ללמודים.
אני הרחבתי גמרא , תנ"ך , מחשבים [חוץ ממתמטיקה ואנגלית]. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפילו אם סיימתי את הבגרות בהצטיינות ופסיכומטרי מצויין? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חח גבר תגביר מה שאתה יודע שאתה תוציא שם תה ציון ההכי גבוהה אני למשל מגביר גאוגרפיה ו אומנות.. למה? כי אני יודע שאני יוצא שם ציונים בשמייים ויהיה לי בגרות בעל ממוצא סופי גבוהה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() ציטוט:
Zatochka צודק - העיקר לקבל ציונים גבוהים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() חבר'ה יש לי שאלה ליותר מנוסים שפה תגידו שניה גאוגרפיה באמת נחשבת להגברה ההכי קלה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ונגיד הנקודות בונוס שזה מביא באונברסיטה זה בידיוק כמו ביולוגיה .. בדוק .. אבל לא כמו פיסיקה .. פיסיקה מביא הכי הרבה נקודות אם אני לא טועה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() פיסיקה מביא יותר בונוס ממקצועות אחרים רק בטכניון , אבל זה לאו דווקא משמעותי. הבונוס בטכניון ניתן באחוזים , כך ש100 במגמה רגילה יתן ציון של 125 לאחר בונוס אם אני זוכר נכון ו100 בפיסיקה יתן 130. אבל , מאחר ופיסיקה יותר קשה מהרבה מגמות , מספיק שהציון ירד ל95 [שזה ציון מעולה] והציון לאחר בונוס יהיה כבר 123.5 - פחות ממגמה אחרת בשורה התחתונה. אבל צריכים גם לזכור שפיסיקה נכנס לממוצע בתור 10 יחידות [שוב , רק בטכניון].
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() כע אחי זה שפיזיקה מביא יותר אני יודע אם אני לא טועה כל המיקצועות זה 20 נקודות בונס ופיזיקה 25
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
פיסיקה בטכניון זה 5 יח' עם 1.3 בונוס. מתמ' זה 10 יח'. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה לכולכם!!
אז אני צריך להגביר את המקצוע שהכי מעניין לי והכי קל לי העיקר שאני יקבל ציון טוב? אם נגיד אני עושה 4 יח' מתמטיקה ו5 אנגלית 5 כימיה ו5 מחשבים ואת כל השאר הבסיסים אז אני צריך להשלים פיזיקה כדי להתקבל להייטק/הנדסה מחשבים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() אני גם באותה בעיה כרגע....הלכתי למבחן במחשבים, עברתי את המבחן אבל לא קיבלו אותי בגלל שאני בעיוני רגיל ולא בעיוני מוגבר!
יש לנו בבית ספר: ערבית (קיבלתי 0 המחצית אז בטוח לא), גרפיקה (משעמם תחת), גיאוגרפיה, מחשבים, כימיה וזהו! אז אני חושב ללכת לג"ג, מקצוע קל שמעתי! אני עושה 4 יח' אנגלית ו-4 מתמטיקה. |
![]() |
![]() |