|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום אני מחפש שניצל להקפאה(כלומר חימום במיקרוגל\תנור מה יותר יוצא טעים?) והכי חשוב שיהיו טעימים!
ניסיתי מאמא עוף נחמד עכשיו עוף טוב גועל נפש איך אפשר לאכול את זה ממש מגעיל מישהו מכיר שניצל שיהיה לו פריכות טעם כמו שניצל ביתי שמטגנים אותו. הבעיה שלי זה הבשר בפנים אתה מרגיש שאתה אוכל גוש בשר ששפכו עליו מים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
__________________
תוספי תזונה אבקת חלבון ישראלבודי תוספי תזונה לספורטאים במחירים הזולים ביותר בישראל. תוספי תזונה במשלוח מהיר לבית הלקוח סינטרקס סיינטרקס אבקת חלבון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ממ איך אתה עושה אותו?וכמה זמן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני דווקא מסתדר טוב עם השניצלים של מאמא עוף, אצה צודק הטעם לא משהו אבל גיליתי משהו תיקח לימון תסחוט אותו טוב טוב טוב על השניצלים ותראה איך הוא מקבל טעם חדש, ואת השניצלים תכניס לתנור או טוסטר-אובן ולא למיקרוגל זה יצא לך יותר טעים מבמיקרוגל,
בנוסף ערכים יחסית בסדר יחס 1:1 בין פחימה לחלבון 15 גרם חלבון ופחמימה ל100 גרם שניצל.
__________________
מדריך חדר-כושר מוסמך, וינגייט. כשתבין...תגדל! ![]() לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אאני חולה מאמי עוף אם פרורים
|
![]() |
![]() |