|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד על מאסה , התחלתי עם היקף יד 37 ס"מ ועכשיו אחרי חודשיים אני 39 ס"מ (זכרון שרירים) וכבר בחורה אחת שיצאתי איתה אמרה לי שיש לי ידיים יפות אבל אם אמשיך לנפח אותם זה לא יתאים לה ואפילו דוחה אותה (כולה 39 ס"מ עלובים).
אני אוהב לעבוד רק על מאסה והשאיפה שלי להגיע ל 44 ס"מ בערך. אני מתלבט אם להמשיך לעבוד מאסה או חיטוב בלבד כלומר להגיע נניח ל 40 ס"מ ואז להגיע לפחות מ 10 אחוז שומן ולתחזק. מצד אחד מאסה זה החלום שלי ומצד שני שזה יפריע לי עם בחורות. מה דעתכם? בטח גם לכם יש בעיה דומה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
אז ככה שאין לה ממה להגעל מהגוף........ אם היא חשובה לך ולא סתם איזה יזיזה אז זה כבר סעיפור אחר
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() בת כמה היא?עברה את גיל 18?או שתינוקת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אחי בנות תמיד אומרות עכשיו זה סבבה אבל אם תפתח עוד זה מגעיל ושתמפתח עוד הם עדיין אומרות את אותו משפט קיצר אן לך מה לדאוג אלה אם כן תמתכנן להיות מר ישראל הבא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני בן 23 היא בת 22. בקיצור לא להתייחס לזה אתם אומרים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בחורה שרוצה אותי תרצה אותי עם מסה בלי מסה על כיסא גלגלים בלי כיסא גלגלים בלי עין ועם עין.
מי שאוהבת אותי תאהב אותי איך שאני !
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אחי פשוט תגיד לה בסדר וזהו היא לא תרגיש בכלל
כל הבנות חושבות שאם תתאמן הרבה תראה כמו רוני קולמן וזה לדעתם מגעיל אבל אתה לא תגיע לגודל כזה אזאין מה לדאוג פשוט תגיד להן בסדר וזהו סמוך עליי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() היא בטח חושבת שתוך חודש חודשיים אתה מינימום רוני קולמן...
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שרמוטה מהרחוב רק תחפש תיופי ואת העושר שלך! בכל אופן תגיד לה ככה אני ואני לא ישתנה בישביל אף אחד ותעמוד על שלך אחי ותנסה להסביר לה אחי בערך לאן אתה מתכנן להגיע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שאתם צודקים הבעיה היא בחוסר ההבנה שלהן.
הם חושבות שמי שמתאמן במכון תוך שנה הופך לאלי האנה לפחות. הן לא יודעות כמה קשה להגיע לרמות באמת גבוהות של פתוח גוף שאפילו לא מתקרב לבודיבילדרים המקצועיים. עכשיו אני 39 ס"מ אבל בטח המחשבה שלה היא שאני תוך כמה חודשים מגיע ל 50 ס"מ עם פול ורידים וסיבים. אני פשוט יגיד שאני גם לא בקטע של ניפוח אלא חיטוב בלבד משהו בסגנון מייקל לואיס אבל בתכל'ס ימשיך לעבוד על מאסה וניפוח שרירים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שהיא אוהבת אותו והכל אבל כן משהו בחיצוניות לא יתאים לה,זה יכול להתנגש ולא צריך לעשות אותה לא בסדר ביגלל זה
אבל אם נורא אוהבים,אז היא צריכה לדעת שאלה המטרות שלך וזה מה שאתה אוהב ואם אתה באמת מאוד חשוב לה אז היא לא לא תיתן לדבר הזה להשפיע על הקשר בינכם,יכול להיות שזאת רק הדעה שלה והיא מקובלת,לא כולם באותה דעה בנושא,יש כאלה יאהבו גבר מאוד שרירי,יש כאלה חטוב עם מאסה קטנה,ויש כאלה רזה לגמריי ויש כאלה גם שמנמן זה לא מדע מדויק,תיראה עד כמה היא חשובה לך ואם זה מפריע לה ברמה של פרידה בעקבות זה,תיראה עד כמה הנושא חשוב לך וכמה אתה מוכן להתגמש בישביל זה ותעשה את השיקולים שלך,בחורה שמאוד אוהבת אותך לבסוף תילך איתך בכל מצב רזה,שמן,גבוהה ונמוך..זאת דעתי. ויכול להיות שהיא סתם הביאה דעה כי זאת דעתה ובכל זאת היא תיחס לזה חשיבות גדולה,וזה לא שאתה הולך להריץ סייקלים,גם כמה סנטימטרים לא יבואו במהירות אז תיזרום בנתיים וכמו שאומרים "מה שיהיה יהיה" |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() אני עדיין חולם על חברה שתבוא יחד איתי לאימונים
![]() |
#20 | |