|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שבת שלום ובוקר טוב לכולם,
ישבתי וחשבתי על זה וממה שראיתי במשך שנה, אין אנשים גדולים במיוחד או חזקים במיוחד במכון שלי. הדחיקה הכבדה ביותר שראיתי הייתה כ100-110 קילו לחזרות נמוכות...יש מאמן אחד שהוא בקושי מתאמן אצלנו והוא עובד עם משקלים הרבה יותר כבדים..rm1 בבנץ' 175 ק"ג... מעניין אותי לדעת כמה "חיות" ו"תופעות טבע" יש לכם במכון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יש לי במכון שני חייות, האחד מתאמן שם כבוע והשני מדי פעם.
הראשון זה איגור, הבנאדם שוקל 120 קילו, והוא טבעי. אני אישית ראיתי אותו לוחץ 200 קילו בבנצ' במו עיניי, הבנאדם רוצח ושוב הוא טבעי. השני זה נאור זיו, שאני יוסיף..?
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואיזה עוד משקלי עבודה שלו אתה יודע? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לנו דווקא ישר הרבה סוסים.... אממ ליפני יומיים איזה אחד לקח 160 Kg בלחיצת חזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
על מה אתה מדבר אין לנו הרבה סוסים יש לנו תשתי חברים הסוסים האלה שתמיד מתאמנים ביחד הם באמת סוסים ויש עוד שתיים שמתאמנים רק בבקרים אחד מאבטח נראה לי השני קירח לבן כזה סוס והם באים רק בבוקר זהו לא חושב שיש לנו במכון עוד סוסים אולי שכחתי 1 או 2 אבל בתכלס זהו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
ובטח שיש הזה אם הקוקו עשה 160 ויש לנו תה רוסים האלה וגם עוד כמה תעשה לי טובה ואת גבי שחכת חחח? ומה אם זה עם הקעקוע גם אותו שחכת ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כאילו עם הוא משתמש הוא היה רץ ומספר לו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לנו יש חייה אחד במכון וזה נדב מהפורום
לא סתם סתם יש איזה אחד שאול הוא דיי גדול הוא אומר שהוא טיבעי למרות שאני תמיד עומד על זה כשאני מדבר איתו שהוא לא טיבעי אבל שיהיה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והחיה השלישית זה אתה אחי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ישו במכון אחד תימני סוס על כיסה גלגלים
בבנץ פעם אחת ראיתי אותו עושה בשיפוע חיובי 120 קילו בתור משקל עבודה... יש לנו אחד ענק בלג פרסס הוא הלביש את כול הפלטות במכון כימעט עד שלא נשאר מקום אז הוא שם מלמעלה עוד יצא סכ"ה 495 קילו ..... ואז הוא ביקש מילד אחד לשבם על זה (הילד 65-70 קילו) זה מה שאני זוכר מסוסים בשקלים... אבל יש לי במכון שתיים שהם מתחרים אבל אל זוכר מי אלו וכמה הם עושים
![]() |
#13 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
הלחיצה הכי כבדה שאני ראיתי זה 220 קילו 10 חזרות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני עכשיו עברתי מהקאנטרי בת-ים להתאמן במכון כושר Hardcore משהו כולם שם סוסים
אין שם זקנות, ילדים קטנים, רק אנשים רציניים. ככה שכולם שם סוסים מפחידים כולם שם תופעות טבע איך שקראת לזה :):):):) קצת צפוף שם אבל הציוד ברמה מאוד גבוהה ואנשים רציניים קיצר מקום כמעט מושלם ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
|
![]() חיות במכון?
אצלנו בקאנטרי (עפולה) זה מאוד נדיר. לי לא יצא לראות מישהו שממש הדהים אותי מכון בו אני מתאמן, ואני מתכון לפחות למישהו בגדר טבעי שנראה גדול מאוד, פרט לכמה בודדים. כשהיה לי מנוי בפעם הקודמת בקאנטרי, אני מדבר על לפני 4 שנים, היו מתאמנים שם כמה גורילות רציניות מאוד. הייתה רמה די סבירה. אחד מהם הוא AriX, שהיה פעם חבר פעיל פה, ממזמן. חוץ ממנו, היו עוד איזה 5-6 רוסים, שהכי גדול ביניהם היה כמעט במימדים של אריק. אריק הוא פאוור ליפטר, ויצא לי לראות אותו בזמנו עושה לחיצה של 200-240 ק"ג. יותר מזה במציאות, בחיים לא ראיתי. נכון להיום, הרמה והגודל רחוקים ממה שהיה פעם (לא שפעם היה מעולה, אבל להשוות קבוצה של 10 אנשים גדולים מאוד לאולי 1-2 כיום, זה נחשב הפרש ענק). יש בחור אחד, בן 30-32 בערך, שבכל 9 חודשי המנוי שלי, ראיתי אותו רק פעם אחת, והא מתאמן שם כבר חצי שנה. הוא בערך 173-175, והפלג גוף העליון שלו מאוד מרשים. הוא היה עם גופייה, ולהערכתי היד שלו בערך 46-47. הוא גם די חטוב. שאלתי את המאמן, שמכיר אותו טוב מאוד, אם הוא טבעי, והא אמר שכן. אני יכול לקבל את זה, כנראה ויש לו גנטיקה מעולה. חוץ ממנו, יש עוד פה ושם כמה גדולים, אבל בלי פרופורציות בין פלג גוף עליון לתחתון, או כאלו שיש להם רק ידיים ענקיות, חזה בולט, והגב צר מאוד.
![]() |
#16 |
|
![]() היה לנו אחד שדחק 190 קילו והוא שקל 100..והוא מתחרה בהורדת ידיים..אם זכור לי הוא היה פעם מקום ראשון בהורדת ידיים בישראל..והוא מתאמן קצת זמן על החזה .. בערך 3חודשיים +-
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() לנו יש את עופר רן הבן בהמה מהלכת
היה תמונות שלו בפורום הישן (השחור) הוא לקח מר ישראל 2003 אלוף אלופים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() היה אצלנו איזה אחד שור בגל העתיד(המכון הראשון שהתאמנתי), 180 קילו בנץ' פרס 8 חזרות,פשוט הר אדם,ממה שאני יודע הוא איזה מאבטח או משהו,היה גם איזה גרוזיני אחד ענק,לוקח 2 דאמבלים של 40 קילו וכמו כלום מתחיל לעשות לחיצות כתפיים בעמידה,וזה עוד היה חימום שלו.
באטלאנט היה אחד(גם בחור גדול) שראיתי עושה לחיצה צמודה(טרייספס) עם 120 קילו בערך 10 חזרות נקיות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() היה לי אחד בחדר כושר עכשיו הוא כבר לא בא אבל הוא עשה 210 קילו בנץ'
|
![]() |
![]() |
![]() |