|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בתאריך29/04/200
קיבלתי את זה חח ורק היום ראיתי מישהו גם הולך משהו כידי ללכת ביכלל מה אתם אומרים !$?!$?
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני קבלתי ל10.5 ! תדחה ותהיטה איתי !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() לך מה אכפת לך, במקרה הגרוע תהיה בדובדבן או שלא תתקבל, במקרה הטוב תהיה בצנחנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם כבר לך רק בשביל הסיכוי להגיע לדובדבן, אין שום סיבה בעולם שתעשה אתה זה לעצמך
ותהפוך לצנף ![]()
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
בשביל להגיע לדובדבן,אתה צריח לסיים את הגיבוש של צנחנים להיות שפיץ.ואז יתחשבו בך ויראו איך אתה ברעיון ואם אתה "תותח" יגידו לך שאחרי/במהלך הטירונות בצנחנים אתה תעשה גיבוש של 4 ימים בשביל להתקבל לדובדבן.לדובדבן יותר קשה להגיע. ודרך הגב צנחנים של פאם זה כבר לא צנחנים של היום. *oRis אתה ביכלל רוצה להיות ג"בניק לא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברור שדובדבן היא יחידה טובה, ובלי קשר חטיבת הצנחנים תמיד תהיה החטיבה המיוחדת מבין חטיבות החי"ר, בעיקר בגלל הייעוד שלה (שהיא לא ממש עוסקת בו) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() דובדבן דווקא עושים הרבה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]() מבחינת קווים, ממה שאני יודע, הם בערך כמו כל שאר החטיבות יש רוטציה לפעמים חם יותר לפעמים פחות.
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
אז ביום הראשון שאתה מגיע לשער צפון איפה שרשום לך שם , מבלבלים לכם קצת את השכל בהקשר של מי שלא עובר יוכל להגיע גם ליחידות שונות וטובות כמו עוקץ ויהלום וכל שאר היחידות למיניהן. לאחר הראיון הזה יש לך מבדק רפואי שבו רופא/חובש בודקים אותך , דופק,ל''ד,חום ולאחר מכן אתה מקבל את האישור מהם שאתה אכן כשיר לגיבוש... בהמשך יביאו לך מדים בלאי משנת 80 ומשהו אני לא כל כך זוכר ויחלקו אותכם לקבוצות. לאחר החילוק לקבוצות ישלחו אותכם ל"עבודות" קטנות כמו מטבח , ניקיון של עלים בחוץ ועוד כל מיני שטויות כי בסופו של דבר אין כל כך הרבה מה לעשות איתכם ואפשר לנצל אותכם לטובת עבודה אז למה לא? בכל מקרה , לאחר סיום העבודות שלכם תתבקשו להגיע לשיחה עם מילואימניק כלשהו שיסביר לכם שאתה הולכים לעבור מבחן בראור ויחלק אותכם למספרים.. אחרי זה תתחיל ריצה של כ 2 ק''מ שבה אסור לך לעלות מעל 10 דק' שזה נראה לי מגוחך אבל צחק צחק אנשים נופלים בזה ! לאחר הריצה ישלחו אותכם לארוחת ערב ואחריה מסדר ציוד לקראת הגיבוש עצמו שיתחיל בסביבות 3 בלילה. במהלך שעות השינה שינתנו לכם תצטרך לשמור איזה חצי שעה משהו כזה מחוץ לאוהל...ואז באמצע הלילה המילואימניקים יגיעו ויתחילו את השעשוע שלהם (הגיבוש שלך!) בגדול הגיבוש ממש לא קשה וכדאי לך מאוד ללכת והם לא מסתכלים על מי ראשון ומי שני ואני אומר לך בתור אחד שעזר ב3 גיבושים האחרונים שהיו.. למגבשים יש דפים קטנים שבהם יש טבלאות ואת המספרים שלכם ובכל טבלה רשום רמת המוטיבציה שלך , העזרה שאתה מעניק לאחרים ורמת החשיבה היצירתית שלך שאותה הם בודקים לקראת סוף הגיבוש ,אל תנסה להיות ראשון כי הם שונאים לרוב את אותם האנשים! תהיה תמיד באמצע וגם אם תהיה בסוף אז גם לא נורא העיקר תזכור לא להקשיב לכל השטויות שהם זורקים לך כמו "אתה אחרון אז תפרוש" , הם גם תמיד יגידו לצוות שבו תהיה במידה ותגיע אחרון "אתם רואים מס 6 כרגיל תוקע אותכם ומגיע אחרון עכשיו בגלל זה תעשו עוד ריצה עם שקי חול..." ועוד כל מיני שטויות כאלו שינסו לשבור אותך ולפרוש מהגיבוש! אבל תכלס הגיבוש עצמו יהיה עד השעה 9 או 9 וחצי גג! ולאחר מכן יודיעו לכם מי עבר ומי לא! בקיצור אחי אם אתה מחליט ללכת ויש לך עוד שאלות אז חופשי אתה מוזמן לשאול בכיף אחי! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
הוא רשם לך הכל חוץ מדבר אחד. *ביום הראשון שאתם יושבים שם ומזיינים לכם תשכל על כל מה שהולך להיות וזה..אחרי זה גם תצטרך למלות הרבה טפסים/וכל מיני ניירות בשבילם..זה איזה כמה שעות השקרה. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואם למשל עברת תגיבוש אתה קודם כל תגייס לדובדבן ורק שם תעשה תגיבוש לדובדבן ? ואם אתה נופל מגיבוש נתפקת בצנחנים?:cry_1:
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() גם אם אתה מתקבל לדובדבן, זה לא אומר שאתה תמשיך.....במהלך האימון המתקדם בדובדבן חצי מהחיילים שהתקבלו לדובדבן נושרים והולכים או לגולני או לגבעתי!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתקבל לדובדבן ככה:
עושה גיבוש צנחנים - ומקווה לסיים כמאותר דובדבן. מתגייס לצנחנים, ואני חושב שבערך אחרי שבוע עובר גיבוש יחטיו"ת. בגיבוש יחטיו"ת מתחלקים לקבוצות ואם אני לא טועה יש קבוצה רק לדובדבן. כל השאר ממויינים לפלס"ר, חה"ן ועורב של הצנחנים. וגם חלק למגלן. לא קל להתקבל לדובדבן, אבל לא בלתי אפשרי. וכן, אם עברת גיבוש צנחנים אז אתה בצנחנים ואין לך מה לעשות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |