|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם אומרים על זה? בערך 200 גרם ביום? וכמה גרם בערך יש בפרוסה אחת, תודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל 150 גרם ביום ויש בכל פרוסה בערך עשרים גרם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה הערכים של זה ? כמה חלבון יש בכל פרוסה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
__________________
Daniel |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
__________________
Daniel |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נ.ב, אף פעם לא חשבתם שכריך עם 5 פרוסות פסטרמה בתוכו נראה קצת מוזר (עבה)? חח
חח בכל אופן אז 200 גרם יוצא בסביבות ה-10 פרוסות ככה שיוצא בסדר לחלק ל-2 ארוחות. ב-100 גרם יש בערך 23 גרם חלבון. עזוב שאמרתי מקור חלבון עיקרי, התכוונתי צריכה מרובה של פסטרמה, האם זה יוצר בעיות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא הייתי משתמש דווקא בפסטרמה כמקור עיקרי אלא רק כעוד מקור לחלבון בגלל 2 סיבות:
1. סודיום גלוטמט וחומרים משמרים. 2. מזון מעובד ממקור חזה עוף שסביר שאיכותו ירודה (בכל זאת זה נקניק ולא סטייק עוף). |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מחזק, מתקן ומחדד. מדובר בחזה הודו. הבעיה הנוספת היא הכמויות המטורפות של הנתרן. אני אצא מכלל הנחה שהחלבון הרזה תופס מקום מרכזי בעיקר בחיטוב - שבו כדאי להימנע מנתרן (בכמות מוגזמת, ברור שלא עקרונית) מלכתחילה. בתור שקלן אוססיבי וקורא ערכים תזונתיים סדרתי, תנו לי לתקן שציר ערכי החלבון בפסטרמה הוא לרוב בין 15 ~ 20, כשנתקלתי בבודדים עם סטיות תקן של שלושה גרמים ימינה שמאלה. משקל פרוסה ממוצעת הוא עשרים וחמישה גרם, ככה שהייתי נותן לפרוסה ממוצעת 4 גרם חלבון, בטח שלא חמש - כמו חלבון של ביצה. שורה תחתונה? מקור חלבון נוסף אפשרי בהחלט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מנהל ראשי
|
![]() אני חייב להצטרף לשתי הצדדים במקרה הזה, זה נכון שיש לפסטרמה את החסרונות שלה שציינו פה כבר אבל כמובן שצריך לקחת הכל בפורפרציה ואפשרי לשלב פסטרמה בתפריטגם גם אני משלב כ4-6 פרוסות פסטרמה ביום למרות שאישית אני מעדיף חזה עוף אמיתי אבל בכל זאת זה מקור מאוד נוח וזמין לחלבון ועד גבול מסוים הוא בהחלט שימושי ומומלץ.
__________________
איש חכם פעם אמר: אתה לא בונה את הגוף שלך בחדר כושר, אלא במטבח. Email: shlomik@israelbody.org |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בדיוק. גם אני מתארגן על 6 פרוסות פק"ל. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() 20 גרם בפרוסה ?! פרוסה שוקלת אולי 30 גרם, וגם זה נשמע לי מוגזם.
__________________
.Remember, remember, the 5th of november
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דניאל אחי בפרוסה יש 4 גרם חלבון בערך, תעשה חישוב מהיר, כל פרוסה 20 גרם ב-100 גרם נגיד שיש 20 גרם חלבון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
__________________
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אתם יודעים כמה גרם אתם קונים, פשוט תספרו את הפרוסות ותחלקו...
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() כעיקרון פסטרמה עשויה מחזה הודו, משמע אמורה להכיל בשר באיכות סבירה.
מה שהופך את צריכתה על בסיס קבוע לבעייתי, היא העובדה שמדובר במוצר שעובר תהליכי עיבוד רבים, בניהם הוספה של כמות בלתי ידועה של מים לבשר עצמו (מה שאומר שאין לכם מושג כמה חלבון באמת ישנו במוצר הסופי) תיסוף של סוכרים (רוב הפסטרמות מכילות באיזור ה-6-10 גרם פחמימות ל-100 גרם, הרבה ביחס למוצר חלבוני) וכפי שנאמר, מונוסודיום גלוטומט. על המונוסודיום תוכלו לקרוא בקישור הבא מהאתר של טבעלייף: http://www.tevalife.com/article.asp?id=1133 |
![]() |
![]() |