|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: ליטוף קירות
חדר כושר: הולמס פלייס גבעת שמואל
|
![]() מה זו התוכנית הזו?איך עושים אותה?אני רוצה להתקדם שלב אני כבר חודשיים מתאמן בתוכנית לכל הגוף ואני רוצה לחדש אולי זה מתאים לי..
ועוד משהו..אני רואה הרבה פעמים מתאמנים אחרים עושים איזה 5-6 סטים ומעלים ומורידים משקלים לסירוגין בכל סט.מה זה ואיך זה מועיל?איך זה עובד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי
|
![]() ab זה בעצם חלוקה לשניים של שרירי הגוף.
לרוב זה: חזה רגליים יד אחורית גב כתפיים יד קדמית.. יש הרבה סוגי חלוקה,אבל זה העקרון. התוכנית מונה בסביבות ה8-10 סטים לשריר גדול(חזה גב רגלים) ו4-7 סטים לשריר קטן(כל שאר השרירים שלא הזכרתי) האימונים מתבצעים 4 פעמים בשבוע,זאת אומרת(לדוגמא): יום ראשון-a)(חזה רגליים יד אחורית) יום שני-b(גב כתפיים יד קדמית) יום שלישי מנוחה יום רביעי-a יום חמישי b יום שישי מנוחה יום שבת מנוחה! ככה הלאה.. השיטה שאמרת היא נראת כמו דרופ סט אתה עובד עם משקל גבוה בחזרות הראשונות,ואז מעביר למשקל יותר קל ומשלים עוד כמה חזרות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לAB זה פשוט חלוקה של הגוף לשניי אימונים שונים כדי לתת לשרירים גירוי גדול יותר מאשר באימון FBW שבו נותנים בדרך כלל קצת סטים ותרגילים לכל שריר ובקשר למשקלי עבודה זה תלוי בך ובאיך שאתה מרגיש אני מציע לך לשלב גם פירמידה וגם משקל יחיד שיהיה בהצלחה דוד |
|
![]() |
![]() |