ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 25-04-07, 12:21   #1
Kachok
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלKachok

כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
שלח הודעה דרך MSN אל Kachok
Gugglesterones

לקראת החיטוב נפל בחלקי תוסף שיש בו רכיבים בשם E-Z Gugglesterones
מה זה בדיוק ומה תפקידם והשפעותיהם?

תודה מראש.

עד מתי ספטמבר 07?:cry_1:

Kachok מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 12:23   #2
יiסי
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל יiסי

תעשה חיפוש על שם התוסף ותבדוק את זה לעומק
ישן 25-04-07, 12:24   #3
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

תעשה חיפוש בפורום. כתבתי על זה. לא הוכיחו שהם יעילים למשהו, אבל הוכיחו שיש להם תופעות לוואי לא נעימות. במקומך לא הייתי משתמש. אתה מסודר עם מה שיש לך גם ככה
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 13:06   #4
Moshe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
תעשה חיפוש בפורום. כתבתי על זה. לא הוכיחו שהם יעילים למשהו, אבל הוכיחו שיש להם תופעות לוואי לא נעימות. במקומך לא הייתי משתמש. אתה מסודר עם מה שיש לך גם ככה
לא הוכיחו שום דבר ,ב"מחקר" שהבאת באשכול של פעם קראתי אותו והכל שם:
"יתכן"
"אולי"
"אפשרי"
וכדומה.. הם בכלל לא בטוחים הם אמרו שנעשו מחקרים על X Y Z ונמצא בחלקם תופעות לוואי אבל לא משהו וודאי שאפשר לקבוע על כולם..
בקיצור אני לא מאמין שהFDA היה מאשר משהו כזה נורא ואיום..
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 13:09   #5
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

יתכן, אולי, אפשרי זה לגבי הסגולות החיוביות. התופעות לוואי היו מציאותיתות וחד משמעיות. אם זכרוני אינו מטעה אותי
סינטרקס
סיינטרקס
ישן 25-04-07, 13:29   #6
Elevation
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ברירת מחדל זיכרונך אינו

מטעה אותך....

אני לא מאמין שעדיין מוכרים את זה.
Elevation מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 21:47   #7
Moshe
Banned

ציטוט:
יתכן, אולי, אפשרי זה לגבי הסגולות החיוביות. התופעות לוואי היו מציאותיתות וחד משמעיות. אם זכרוני אינו מטעה אותי
רשום שמחקר מצא את תרומתו ברמות הכולסטרול בדם , אך לא רשום שזה אפקטיבי עד כדי כך . מה גם לא רשום בוודאות שהוא מזיק בקיצור ראיתי רק את האתר הזה בנושא אם יש לך עוד משהו בסיגנון אשמח לקרוא
http://www.nutritionalreviews.org/gugglesterone.htm
ישן 25-04-07, 14:32   #8
Kachok

הסמל האישי שלKachok

יש את זה אפילו בהוט רוקס אקסטרים

ישן 25-04-07, 16:23   #9
Kachok

הסמל האישי שלKachok

אהמ?

ישן 25-04-07, 16:25   #10
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

קשה להריץ חיפוש בגוגל...?
סינטרקס
סיינטרקס
ישן 25-04-07, 16:27   #11
Kachok

הסמל האישי שלKachok

ציטוט:
קשה להריץ חיפוש בגוגל...?

סליחה הוד VIPיותך

ישן 25-04-07, 22:30   #12
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

Despite all of these positive findings question marks have been raised about the use of gugglesterone. A recent study by Szapay et al., (2003) found that gugglesterone when taken at 1000-2000mg, 3 times daily, had no significant effect on cholesterol levels. In fact the researchers found that gugglesterone may actually raise the levels of the “bad” LDL cholesterol. Also, some of the subjects in the study experienced a skin hypersensitivity reaction that was attributed to the gugglesterone.
Further research has also raised doubts over the use of gugglesterone (Brobst et al., 2004). They found that gugglesterone may actually activate the estrogen receptor alpha isoform and the pregnane X receptor. Of most significance is the activation of the pregnane X receptor which is known to cause herb-drug interactions. The researchers suggested that gugglesterone should be used cautiously by patients taking prescriptive medication.
אני מניח שכדי להבין באמת, צריך לקרוא את המחקרים המלאים... ואני לא מתעניין בגוגלסטרואידים חח ככה שאני לא אהיה זה שיעשה את זה.

באשר לתופעות לוואי:
Most early research appeared to show that gugglesterone was free of serious side effects. However, studies have demonstrated that it can cause: headaches in up to 70% of patients (Arora et al., 1972); may cause stomach upsets including diarrhea, and vomiting (Szapary et al., 2003); and may cause allergic skin reactions (Szapary et al., 2003).
סינטרקס
סיינטרקס
ישן 25-04-07, 22:50   #13
Moshe
Banned

ציטוט:
Despite all of these positive findings question marks have been raised about the use of gugglesterone. A recent study by Szapay et al., (2003) found that gugglesterone when taken at 1000-2000mg, 3 times daily, had no significant effect on cholesterol levels. In fact the researchers found that gugglesterone may actually raise the levels of the “bad” LDL cholesterol. Also, some of the subjects in the study experienced a skin hypersensitivity reaction that was attributed to the gugglesterone.
Further research has also raised doubts over the use of gugglesterone (Brobst et al., 2004). They found that gugglesterone may actually activate the estrogen receptor alpha isoform and the pregnane X receptor. Of most significance is the activation of the pregnane X receptor which is known to cause herb-drug interactions. The researchers suggested that gugglesterone should be used cautiously by patients taking prescriptive medication.
אני מניח שכדי להבין באמת, צריך לקרוא את המחקרים המלאים... ואני לא מתעניין בגוגלסטרואידים חח ככה שאני לא אהיה זה שיעשה את זה.

באשר לתופעות לוואי:
Most early research appeared to show that gugglesterone was free of serious side effects. However, studies have demonstrated that it can cause: headaches in up to 70% of patients (Arora et al., 1972); may cause stomach upsets including diarrhea, and vomiting (Szapary et al., 2003); and may cause allergic skin reactions (Szapary et al., 2003).
"may" "may" and "may"
מסקנה?
עזוב זה כבר התעסקות בקקי , אני לא שמעתי מאף אחד שלקח הוטרוקס או משהו בסיגנון עם המרכיב הזה והתלונן מבעיה או תופעת לוואי
סגרנו תנושא הוא לא מעניין :]
ישן 25-04-07, 22:54   #14
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי MosheB
"may" "may" and "may"
מסקנה?
עזוב זה כבר התעסקות בקקי , אני לא שמעתי מאף אחד שלקח הוטרוקס או משהו בסיגנון עם המרכיב הזה והתלונן מבעיה או תופעת לוואי
סגרנו תנושא הוא לא מעניין :]
הנושא הזה אכן לא מעניין. אבל הוא שאל ולא היה מי שיענה... אז עניתי ממה שאני יודע, זה יותר מכלום .
אני דווקא שמעתי ממישו שלקח הוט רוקס ויש לו תופעות לוואי. אבל זה לא משנה. אנשים מקבלים תופעות לוואי מהמון דברים, וחלק לא מקבלים תופעות לוואי מדברים שהרוב אפילו מתים מזה.
סינטרקס
סיינטרקס
תגובה