|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
מה אתם אומרים על צורת העבודה שלי?
שלום אני מתאמן הרבה זמן אבל לא בצורה רצינית וקבועה כמו שצריך
בזמן האחרון התחלתי לעבוד יותר ברצינות וזה מה שאני עושה כ'עיקרון יש לי משקולת אחת ליד של עד 20 קילו מתברגת ומולטי טריינר אני כ'עיקרון רוצה לעבוד על חיטוב כי אני טיפה מלא נגיד בסביבות ה11 אחוזי שמן ממש לפני שרואים אצלי ריבועים אני ממש קרוב לריבועים תוכנית אימון: (בניתי לעצמי) A- יד קידמית- הרמת משקולת רגילה בעמידה 20 קילו 6 סטים של 10 במולטי טריינר המוט שיש למעלה אני עושה גם ליידים את זה 3 סטים של 10 חזה- במולטי טריינר הפרפר הזה גם 15-20 קילו 9 סטים של 10 דחיקה במולטי טריינר 6 סטים של 10 משקלים גדולים בסביבות ה40 + - בטן - עושה סירטון של כ'רבע שעה B - יד אחורית - מרים את היד למעלה ומוריד מאחורי הראש 10 קילו 3-6 סטים של 10 גב- במולטי טריינר מה שיש לגב המוט הגדול מוריד אותו מאוחרי הראש 3-5 סטים של 10 משקל של 20-30 קילו רגליים- במכשיר של המולטי טריינר מעלה את הרגליים כלפי מעלה עם משקולות 6 סטים של 10 במשקל של 20 קילו ומשתדל לרוץ עד 3 פעמים בשבוע + תפריט שאני אוכל: בוקר - פרוסה גבינה 5 אחוז וצלחת סלט קטנה צהריים ספגטי לאחר שעה אני מתאמן אחרי אימון אוכל פרי עד 2 אחר כך שותה חלבונים עשכיו הידיים שלי קטנו אבל ממש ואני מעוניין לחטב אותם ניראה לי שאני לא עובד הכי נכון למישהו יש המלצות לעבודה לחיטוב שיראו ריבועים וידיים מעוצבות אבל עם מה שיש לי בבית שזה משקולת עד 20 קילו ומולטי טריינר הפשוט ביותר תודה רבה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קרא את מאמרי האתר, בהצלחה.
|
![]() |
![]() |