|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שיחקתי טניס לפני כמה ימים והיה הכל סבבה,היו קצת כאבים קטנים שאחרי המאמץ,היום הלכתי לשחק קצת כדורגל וכשאני הלכתי לבעוט פתאום אני מרגיש כאב חד בחיבור של הכתף-חזה משהו באזור בצד שמאל.
עכשיו שמתי משחה מהר נגד כאבים,מישהו מכיר את התופעה ותוך כמה זמן זה עובר? בדיוק היום הלכתי להרשם למכון ואני מה זה מקווה שזה לא איזה קרע או משהו רציני. הנה האזור: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קרה לי לפני איזה שבועיים. עבר לי אחרי שלושה ארבעה ימים. והמשכתי להתאמן כרגיל רק עם משקלים קצת יותר נמוכים בכתפיים. והרבה חימום ומתיחות
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ואללה אחי? אני פשוט לא אשאל סתם כי זה היה משהו ממש חד כמו דקירת סכין באזור שציינתי,עכשיו עבר טיפה אחרי ששמתי משחה אבל עדיין יש כאבים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כן, לי זה היה ככה. האמת שלי זה קרה בדיוק כשסיימתי לעשות בנץ' בשיפוע חיובי. כאב לי טיפה בכתף הקדמית בזמן הדחיקה ואחרי סט אחד כשבאתי להרים שוב סדט השני, כנראה עשיתי איזה תנועה לא נכונה והרגשתי את הדקירה הזאת. זה קרה לפני שבועיים, ואז זה די עבר לי תוך ארבעה ימים בערך. אחרי זה באימונים עדיין עבדתי עם משקל קצת נמוך בכתפיים, כי הם טיפה כאבו לי (במיוחד בכתף שבה היה הכאב בבוא) אבל היום כבר היה לי אימון חזה וכתפיים ולא כאב לי בכלל ועבדתי עם משקלים רגילים.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי זה סתם היה היום בבוקר כאבים טיפה מהמאמץ של הטניס כששיחקתי,אבל עשיתי היום סתם תנועה פשוטה כמו שניגשים לבעוט כדור והרגשתי דקירה שם שגם הקשתה להזיז לכמה שניות את הכתף,גם עכשיו קצת כואב טיפה להזיז אותה נגיד אחורה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יכול מאוד להיות שזאת התחלה של דלקת, אולי יצרת לחץ על הגיד באזור שנשחק, ומתחילה לך דלקת קטנה, אולי כדאי לתת מנוחה ולא להעמיס על האזור, ואפילו לחזק אותו בתרגילים כמו פרפר שמחזק מאוד את האזור הזה (קומפלקס ייעץ לי לעשות את זה וזה חיזק לי מאוד את האזור פעם הייתי סובל המון מדלקות בכפתיים), הצעה שלי, תן קצת מנוחה ואל תפציץ באימוני חזה \ כתפיים בהתחלה ותמנע ממקבילים עד שתיהיה בטוח שזה עבר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מתאמן כרגע כך שאין בעיה עם זה,זה פשוט סתם קרה לי בלי קשר לאימונים,אולי כי עשיתי מקבילים בבית אבל לא חשבתי שזה ישפיע עד כדי כך כי הכאב החד קרה סתם כששיחקתי כדורגל,אני עוד כמה ימים רק אחזור למכון. וד"א חלק מהכאב כבר עבר,נקווה שזה ישתפר מהר
תודה על התגובות המרגיעות. |
![]() |
![]() |