|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום חבר'ה יש לי בעיה בקשר לסדר התרגילים בתוכנית אומרים לי שהיא טובה מה אתם אומרים ?
תוכנית A : חזה+רגליים+בטן תוכנית B : גב+כתפיים תוכנית C : יד קידמית+יד אחורית+בטן זה בסדר או לשנות ? המליצו לי לשנות ל : חזה - יד אחורית+בטן גב- יד קדמית רגליים-כתפיים+בטן או שאוליי עדיף : חזה +כתפיים+בטן יד אחורית+גב ידיים+רגליים+בטן תמליצו לי על סדר בבקשה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה בסדר או לשנות ?
המליצו לי לשנות ל : חזה - יד אחורית+בטן גב- יד קדמית רגליים-כתפיים+בטן
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
כללי:: הכיעור בהתגלמותו
עוסק ב:: עד מתי נוב' 09
|
![]() ציטוט:
A: חזה+יד אחורית. B: גב+יד קדמית. C: רגליים+כתפיים. (ניתן להוסיף בטן היכן שתרצה)
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה אז אני יקח את הסדר הזה כי גם מאיה המליצה לי על זה באשוכל הקודם
יום טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() החלוקה שלך עצמה, ה-abc, לא טובה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
כללי:: הכיעור בהתגלמותו
עוסק ב:: עד מתי נוב' 09
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה לא טובה? מה רע ב ABC? זו תוכנית מסה או חיטוב ? אני מאמין מסה נכון?? תוכנית בסדר רק תידאג שיהיה מספיק סטים ואצימות אימון גבוהה
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כן אני מתאמן 3-4 אימונים בשבוע ואני לא במסה אני בחיטוב...
אחרי כל אימון אני עושה 30 דקות סקי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Abc של 3 פעמים בשבוע, כמעט לכל המתאמנים, אפשר לומר לא כולל אלו שלא טבעיים, לא תהיה הכי אפקטיבית, ברוב המקרים. כמובן שגנטיקה משחקת פה, ויש מקרים שבהם אפילו 2 אימונים Fbw בשבוע יביאו לתוצאות מרשימות אצל אדם מסויים, שכן ניתן לומר עליו שהגנטיקה שלו מעולה, אך בכללי, Abc היא תוכנית שבה נפח האימון (כמות סטים) גדול מאוד, העצימות גם צריכה להיות גדולה בהתאם, אך התדירות נמוכה מאוד. לאמן שריר פעם בשבוע זה לא אידיאלי לרוב המתאמנים (הטבעיים).
יהיה זה טוב ונכון לשלב תוכנית שבה התדירות יותר גבוהה (קרי תוכנית שבה אתה מאמן את השרירים כל 2-4 ימים), על חשבון כך הנפח (סטים, כמר אמרנו, כן?), אשר נקצץ בהם. העצימות יכולה להשאר כמו בתוכניות אחרות. ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אם אני יעשה תוכנית Ab יכח לי מלא זמן לעשות אימון לדוגמא :
היום התחלתי את התוכנית שלי Abc עשיתי בתוכנית A יד אחורית חזה ובטן וסקי 20 דקות האימון לקח לי שעתיים. אם אני יעשה Ab האימון שלי יהיה עוד יותר ארוך... אני לא יודע מה לעשות אוליי באמת כדאי לחבר את החזה ויד אחרוית ובטן ולהוסיף רגליים ? וככה יהיה לי תוכנית כאזת : תוכנית Ab : A: חזה יד אחורית רגליים בטן B: גב יד קידמית כתפיים בטן זה עדיך מי מה שיש לי עכשיו ? Abc : חזה - יד אחורית+בטן גב- יד קדמית רגליים-כתפיים+בטן אני אוליי פשוט הוריד סט אחד בכול תרגיל אבל ככה אני יעשה אותו שריר פעמיים ? מה אתם אומרים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() Pimp,
לא הבנת דבר עיקרי וחשוב - כאשר עולה התדירות (כל כמה ימים אתה מאמן שריר), כך צריך להוריד מהנפח (פחות סטים). נקודה בעייתית מספר 1: כל האימון שלך: A + אירובי, לקח לך שעתיים. רצוי שכל העסק הזה ייקח לא יותר משעה וחצי, במקרה הקיצוני. נקודה בעייתי מספר 2: לא הבנת את מה שרשמתי לגבי תדירות ונפח. אם אתה עובר לAB (עדיין ממליץ בחום), אתה *מוריד* מכמות הסטים שאתה נותן באימון, כך שהאימון האנאירובי יהיה במגבלות השעה +-. נוסיך לזה את האירובי אחרי האימון - הסקי, וקיבלנו אימון של שעה וחצי לכל היותר. ישנה אלטרנטיבה, שאני מאוד אוהב: הפרדת אימון האנאירובי מאימון האירובי. אם אתה יכול, עשה את אימוני האירובי שלך לא אחרי וביום בו התאמנת אימון אנאירובי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() דניאל עזרתה לי מאוד !
נראהל י אני יקשיב לעצתך ויעשה AB כדי לאמן כול שריר פעמיים ,אבל עכשיו הבעיה היא בסדר ,האם הסדר הבא טוב : תוכנית Ab : A: חזה יד אחורית רגליים בטן B: גב יד קידמית כתפיים בטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() הכי טוב בחלוקת Ab היא או לחלק את התוכנית לפלג גוף עליון/תחתון, או לחלק לתנועות משיכה/דחיקה, כלומר:
A חזה כתפיים יד אחורית קוואדס בטן B גב האמסטרינגס תאומים יד קדמית או A קוואדס האמסטרינגס תאומים בטן B גב חזה כתפיים יד אחורית יד קדמית |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |