|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() http://news.walla.co.il/?w=//1092879 התחילו לתפוס תחת נקווה שזה לא יובל לדברים לא נעימים
מה אתם אומרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תאמין לי עד שלא תהיה מלחמה נגד כל מדינות ערב זה לא יגמר הסיפור הזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() זה עכשיו סוריה כמו פיצ'רים מעבר לגדר נובחים עלינו אבל הם יודעים טוב טוב שאנחנו נפתח להם תתחת ככה שיהיו להם טחורים במשך 20 שנה....
נגד החיזבאללה זו הייתה מלחמת גרילה נגד ארגון התנגדותי ולא נגד מדינה במקרה של מלחמה נגד מדינה אמיתית,אנחנו לא נבחל באמתעים,והם יצטערו על היום שבו הם פתחו תפה עלינו,צה"ל יראה להם מזה
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
נפיחון
|
![]() סתם משחקים אותה העברים האלו.שולחים שעידים כדי להתעבד.הם לא יכולים לעמוד פנים מול פנים מול חייל ולהסתכל לו ישירות בעניים..!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אנחנו עולים על סוריה בכל האמצעים
אין ספק שאין להם שום סיכוי לו בקרקע למרות שהם רוכשים טילי נט חדישים מרוסיה ובטח שלא באוויר ובטח שלא בחילות החיר והארטלריה שלנו פי וכמה יותר מיומנים יותר מתוחזקים הנזק העקרי שיקרה במצב מלחמה אם סוריה זה התקפות בליסטיות שיכוונו לכל הארץ אבל זה יהיה מינומום נזק בהשוואה שמה שנעשה להם תריצו בגוגל פצצות דלק אוויר וכדומה שיש לישראל ותיראו מה הם מסוגלות לעשות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מחזק את דברי קצ'וק, הם סתם עושים רעש, אסד לא יעיז לעשות כלום.
זה לא כמו להתחיל לחפש את לוחמי חיזבאללה בדרום לבנון, פה צבא סוריה עושה פיפס בתחום ישראל, אם לא הופכים את סוריה למישור, אני אישית עף מהארץ בבושה.
![]() |
#12 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אז רגע , מה שהם אומרים "תכנעו ליוזמה הערבית" (השמדת מדינת ישראל המיידית מי שמבין משהו)
או תהייה מלחמה??
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() אני מקווה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח אין שום סיכוי שנסכים לזכות השיבה או לחזרת לגבולות 67 ולמדינה כלל אזרחיה ככה שבטח מלחמה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() יפה יפה אני רואה שמהקיץ לא למדתם לא לזלזל באויב "אנחנו ניפתח להם את התחת נזייין אותם "ידוע שלישראל יש כוח ונשקים וטכנולוגיה שלא מפרסמים אבל למה אתם חושבים שלסוריה אין? מה מישהוא מהפורום במודיעין ? ידוע שנגד גרילה צבא מסודר תמיד יפסיד ראה ערך אמריקה -ויאטנם רוסיה -אפגניסטן אבל דיי לזלזל באוייב לסוריהה טילים הרבה יותר מדוייקים שמכסים את כל הארץ אם הרבה יותר חומר נפץ +רש ביולוגי כימי וכו..
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אף אחד לא מזלזל באוויב פשוט אומרים תאמת ואם לא סמתה לב בהודעות שלי כתבתי שהנשק העיקרי של סוריה נגד ישראל הוא אך ורק בתחום הבליסטי כי זה התחום שהם משקעים את מיטב כספם וגם בכל השאר אין ספק שאנחנו עולים עליהם ואל תישכח שישמוש ביולגי וכימי מצריך חשיבה רבה כי גם לנו יש את זה ואם חס ושלום באמת מפחיד מאוד לחשוב שאם סוריה תעיז להישתמש בנשק ביולגי שהוא מאוד מאוד מאוד מסוכן וגורם נזק עצום אז לנו יהיה עילה להישתמש בנשק גרעני זה מאוד מסוכן להישתמש בנשקים האלה כי על כול טיל ביולגי שסוריה תישלח היא תיקבל פי כמה וכמה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי סירטון באינטרנת שמראה איך הם פועלות אני יחפש ויעלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
היתי רוצה לראות סרטון של הדבר הזה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא יודע אם זה תוצרת ישראל אבל אני יחפש וישים פה סירטון של זה! תהיה בטוח! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() סוריה חזקה, אבל אם ישראל תדע מה לעשות ולא לפשל כמו במלחמה הקודמת, ישראל יכולה לקחת את סוריה בתוך ימים ספורים.
ואני לא מגזים~ |
![]() |
![]() |