|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אירובי על הבוקר על קיבה ריקה- אניודע שהגוף שורף יותר שומן כי אין פחמימות אחרי הלילה ...
אבל זה אומר שגם השריר נשרף יותר? אפשר לעשות ריצה על הבוקר או שלא מומלץ ? מה עם אימון קצר של חמש דקות אבל אינטנסיבי ? אני אשרוף שריר ככה על הבוקר או שזה עדיף מריצה ארוכה יותר למשל ? אני אוהב ריצות ושטויות כאלה אבל אין כוח לרוץ אחרי אימון אנאירובי אני קרוע מתת רעב לאוכל .. אין לי כוח לאירובי ... אבל על הבוקר אני בכיף יכול לרוץ כל יום .. ולאכול לפני זה בעיתי כי זה כבד נורא .. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יחס ניצול פחמימות:שומן באימון שלך הוא לא הדבר שיחטב אותך.
תתרכז בגירעון הקלורי הכולל שלך.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הגרעון הקלורי לא מדאיג אותי בכלל .. אני מת על ריצות ושחיה וכל מיני אירובי ... אני רק דואג למסת שריר היקרה שלי .. חוצמזה שאני בכלל במסה עכשיו אז כל מה שמעניין אותי זה לא לשרוף שריר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל עוד תקפיד לאכול כמו שצריך ומאזן קלורי חיובי אתה יכול לעשות כמה אירובי שבא לך ולעלות במאסה...כמובן שאם אימוני האירובי מתואמים עם הארוחות, לצאת בבוקר לרוץ כשהגוך במצב קטבולי- זה מה שיפגע לך במסת השריר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מוקדם בבוקר אתה יכול לעשות אימון אירובי קטן וכמה מתיחות דינאמיות. לא כדאי לעשות אימון אינטנסיבי לאחר 8 שעות של חוסר תזוזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() גם עפ אפדרין וחומצות אמינו לא הייתי עושה אימון\אירובי 2 דקות אחרי שפתחתי עיניים
תקום תאכלללללללללללללללללללללללללללללל אחרי ה8 שעות האלו תתעורר קצת אחרי כמה שעות שהגוף בתזוזה ואתה עירני לך דפוק אימון אתה רוצה חחיטוב? מאזן קלורי שלילי אין פה קסמים