|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך איזה סרטון או משהו שככה אתה מפתח את הבטן שלך יש לך בטן יפה מאודדד
תודה יום טוב!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אין שום קשר בין הבטן שלו לתוכנית שבה הוא עובד, רוב הסיכויים שאין בה משהו מיוחד..
מתי תלמדו שזה גנטיקה.. זה שיש לו בטן יפה לא אומר שהו מומחה לאימוני בטן....
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני יכול לענות לך על זה.
יש לו בטן של 1 למיליון, אבל זה לא בגלל איך שהוא עובד עליה או איך שהוא אוכל... ברור שהוא עשה איתה עבודה מצויינת אבל זה הרבה גנטיקה, אם תעשה כמוהו לא יהיו לך קוביות יפות כמו שלו...
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נראה לי אחד למאתיים שלושמאות מקסימום
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הכול גנטיקה
ואחוזי שומן אני למשל בכול השנתיים ו4 חודשי אימון שלי עבדתי על בטן אולי 20-30 פעם וזה גם היה בחצי שנה הראשונה אני פשוט לא עובד על בטן... אני מאמין שהיא עובדת מספיק בסקווט וכול תרגיל שהיא מיצבת בו עבודה איזומרית (ככה אומרים כי אני כבר מבולבל פשוט היהלי היום מבחן בביוכימיה 3 וחצי שעות לקח לי) קיצור עבודה איזומרית הכי כיף לבטן...
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חח גם לסטס יש בייספס ענקי זה אומר שיש לו מתכון טוב ל :
the ultimate massive bieceps workout? גנטיקה , וקצת השקעה זה הכל... אני עדיין בעד זה שאם אתה טבעי אז בקושי יראו מסה בבטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מאסה בריבועים רואים רק עם חומרים
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() עזבו גנטיקה, תבינו שעשו בו ניסויים, בגלל זה הוא נראה ככה.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח בלאגנים איתכם,ואללה עשו איתי ניסויים הזרקתי לעצמי סינטול בבטן מה עוד?
![]() יא שמנים,תרדו באחוז שומן ותקחו ריבוסטרואידים ,זה מביא לכם שם במסה... עבדתי קשה על הבטן ואז הפסקתי,כשאהיה במכון אני אחזור. 40-50 חזרות*4 סטים בטווחי חזרות קצרות ועם המון גיוון במשקלים ותרגילים שהמצאתי מהתחת. אה וכן,קח גם סירטון של תכנית אחת לבטן שהייתי עושה לפעמים: http://youtube.com/watch?v=pNqrkGnkUWc אל תשכחו לנוח אחרי זה יום יומיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |