|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב אז אני כבר שבועיים מתאמן בצורה הבאה
a: בנץ פרס 8x3 בנץ פרס בשיפוע חיובי 8x3 פרפר חופשי 10x3 פרס 8x4 הרחקת כתפיים לצדדים 10x3 מקבילים 8x3 עם משקל לחיצה צרפתית 10x3 b: סקוואט 4x8 דדליפט 3x6 מכרעים 8 לכל רגל x3 מתח רחב 3x8 חתירה במוט 3x8 כפיפית מרפקים בכיסא כומר עם מוט w 10x3 פטישים בעמידה 10x3 זה התוכנית, מה אתם אומרים? חוץ מזה אני צריך לדעת כל כמה זמן מומלץ להחליף תוכנית\ להתקדם לתוכנית מורכבת יותר. בקשר לתפריט אני מטר 82 שוקל 81.5 ואוכל למסה נקייה באופן הבא בוקר: 100 גרם גרנולה + 100 גרם קורנפלקס של אלופים + ליטר חלב עשר 2 פיתות + 250 גרם גבינה לבנה 5% צוהוריים: 100 גרם חזה עוף + 100 גרם שניצל מאמא עוף + פיתה ערב: קוטג+ חצי לחמנייה ערכים: 3315 קלוריות 192 גרם חלבון 423 גרם פחמימות 95 גרם שומנים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() הקפצהה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
בשניצלים האלה זה סתם לא טעים ולא אותו הדבר כמו החזה עוף האמתי שיש בו הרבה חלבון.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() התוכנית טובה בכלליות, תוכנית ab סטנדרטית....
במקומך הייתי מכניס עוד תרגיל אחד לגב... נגיד פול אובר אחרי שני התרגילים שרשמת שם. וברגליים תעשה מכרעים עם סופר סט של תאומים... אסור להזניח את הבסיס של הרגליים... אתה עושה אירובי??? מעבר לזה בכתפיים תגוון, תעשה גם כתף קידמית ואחורית מידי פעם במקום ההנפות לצדדים... [גיוון!!] סה"כ סבבה של תוכנית. בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ואגב התפריט שרשמת לא נכון... איך הגעת לערכים האלה????
תעבור לפיתות בקמח מלא... זה קשה בהתחלה אבל זה יעשה פלאים לגוף... ותוסיך ירקות ופירות לאורך היום... 2 פירות לפני אימון. 2 ירקות על הבוקר. בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: Punk
עוסק ב:: עוזר לאנשים טובים
|
![]() טו מאץ פחממות, אתה סתם תוסיף הרבה שומן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
במה אפשר להחליף, חלבון יש מספיק, |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר להוסיף איזה תרגילים שאתה רוצה, גב הוא קבוצת שרירים גדולה הם צריכים הרבה גירוי...
בכתפיים זה מעולה מה שאמרת. מעבר לזה תישב ותחשב לבד את התפריט שלך זה ייצא יותר מדויק... תחשב משקל גוף כפול 1.8 זה החלבון היומי שאתה צריך +-. אחרי זה קח את החלבון ותכפיל ב3.6 זה הפחמימות שאתה צריך +- ושומנים תעשה משקל גוף חלקי 0.7 . מעבר לזה כל עוד אתה לא מתחרה ירקות פירות לא נספרים לך... אין באמת סיבה... תכניס הרבה פירות וירקות לגוף, הוויטמינים בתורם יעזרו לך לבנות יותר... בהצלחה.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
תגיד משהו שאני לא מבין על למצות את התוכנית, אומרים שיש רגע שאתה לא מתקדם עם התוכנית, אבל תאכלס עם אתה אוכל באותו מאזן המסת שריר שלך תעלה באותה כמות אז מזה משנה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא מטומטם כי אתה אומנם מגרה את השריר הספציפי פעם בשבוע אבל את הקבות שרירים שנראת כתפיים אתה מגרה יותר ככה שהכל גדל בהתאם... זה לא כמו אימון כתף אחד בשבוע...
ותוכניות אימון אכן וממצות את עצמן, למתחילים זה בדרך כלל כל חודשיים חודש וחצי, למתקדמים יותר זה בערך כל 3 שבועות... זה הכל תלוי בכמה זמן מתאמנים ומה המטרות... בקשר לאוכל, כדי לעבוד נכון עם הרעיון צריך להישקל פעם בשבוע [יום שבת למשל] ולעשות את כל החישוב מחדש... ככה יוצא שאתה תמיד נשאר במאזן חיובי... [זה מה שאמור לצאת לך בסוף. ] בהצלחה.
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |