|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היום לפני האימון הרגשתי קצת כאב באמה הימנית, אבל לא יחסתי לזה חשיבות. האימון שלי התחיל במתח, וכבר אחרי הסט הראשון התחילה לכאוב לי האמה בצורה מטורפת. עשיתי עוד שלושה סטים, ובסוף היד לי פשוט רעדה ובקושי יכולתי להחזיק אותה למעלה.
ניסיתי להמשיך באימון, אבל פשוט לא יכולתי (שזה כשלעצמו סימן רע, אני שונא להפסיד אימונים). הגעתי הביתה ומרוב כאב בקושי זזתי. נשכבתי במיטה עם היד בחום של השמיכה, ולאט לאט המצב השתפר. עכשיו אחרי בערך שעה וחצי שנחתי במיטה הכאב כמעט עבר לחלוטין. בכל זאת אני מודאג. יש מצב שזה דלקת או משהו בסגנון שידפוק לי עכשיו הכל? הרבה פעמים אחרי אימונים כואבות לי האמות אבל כאב טוב כזה של מאמץ... הפעם זה היה משהו שונה זה היה פשוט נורא... מישהו יכול להרגיע אותי?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא ממש שמח להגיד את זה...
אבל חכם מאוד לעשות עוד 3 סטים אחרי הכאב ההתחלתי שהרגשת חכמולוג, אם זה דלקת? רק אורטופד יכול לדעת במקרה שלך, תן מנוחה ליד, אם הכאב ממשיך פנה לייעוץ רופא
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כניראה זה דלקת
כמה צעדים שאתה אמור לעשות:1.מנוחה 2.משכות(לדוגמא וולטורן) 3.רופא.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס אני עכשיו יכול לנוח יומיים ואז ללכת להתאמן ולראות אם זה חוזר או לא?
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אחרי יום זה מתחיל לעבור ואחרי יומיים שלוש זה עובר לחלוטין, אמנם זה עדיין יכול לחזור.. אוי אני מכיר את הכאב הזה כל כך טוב.. קיצור אין לך מה לדאוג..
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מחר בכל מקרה זה יום מנוחה שלי אז אתה אומר לנוח וזה יעבור? ואז לחזור להתאמן רגיל ישר או שחלש יותר?
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
ב. שים לב, שהכאב, כמו שהוא מופיע מהר הוא גם נעלם מהר, כשהוא מופיע את צריך לתת מנוחה ולא להתאמן, תאמת אי אפשר להתאמן איתו ביכלל, זה כאב פנימי שפשוט כואב בצורה אחרת מאשר כאב רגיל (תסכים איתי?) ג. זה לא ממש באמה נכון, זה יותר קרוב לחיבור של האמה לאזור מפרק היד והמרפק לא? ד. תן ליד יותר מיום אחד מנוחה..
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ג. זה מתחיל טיפה מעל המרפק ששמה זה הכי חזק וזה הגיע אצלי עד סוף האמה...
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() גם לי זה היה הפסקתי לאיזה 4 ימים לעשות תרגילים שקשורים לאמה וזה עבר... אתה יכול לבדוק מתי זה עובר ככה: תתפוס לעצמך את היד הכואבת עם היד השניה, תנסה להרים את היד הכואבת למעלה ועם היד השניה תתנגד לה ואז תראה אם זה כואב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() חחח שחושבים על זה לעומק רציני זה נשמע מפגר חחחחחחח..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי חברים דיי נרגעתי אני אנוח מחר מחרתיים וביום רביעי, ואז אראה איך אני מרגיש. תודה!
עריכה: תגידו, זה לא יהיה בעיה אם אני אלך בימי המנוחה האה לעשות אירובי נכון? אני בחיטוב וקצת חבל לי=\
![]() |
#15 |
|
![]() היה לי משו דומה לפני חודש הרופא אמר שזה דלקת בגידים של האמה הוא נתן לי איזה משחה למרוח ואמר לשמור על המקום חם. אחרי שבוע שלקחתי חופש מהאימונים זה עבר בהדרגה. עדיף לא לאמץ את היד.
זה קורה הרבה ולהרבה מתאמנים. זה יעבור אל תדאג... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() הרבה פעמים זה קרה לי !
פעם ראשונה בדיוק שהתחלתי להתאמן ואז עוד פעם ועכשיו יש לי את זה מה שאני תמיד עשיתי ,בתרגילים שאתה מרגיש כאבים ! מפחית הרבה משקל וזה קצת משתחרר וגם מתחזק |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גם לי זה קרה.. הכנתי תוכנית חדשה ובתרגילים ליד קדמית פשוט שמתי תרגילים בלי מוטות אלה אם משקולות חופשיים..וזה עבר אחרי כמה ימים..