|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הציעו לי את האבקה - Super effect של probody
חפשתי אבקה כשרה וטובה והציעו לי אותה מה אתם אומרים חברים? נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 03-07-13 בשעה 15:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() כרגע הכשרה הכי טובה בשוק
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה אומר האבקה הכי טובה שהיא כשרה זה probody?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() אבקת החלבון הכשרה שאני נוטה להמליץ היא אבקת החלבון PRO WHEY של חברת PROBODY.(כשרה בהשגחת הבד"ץ)
מדובר במוצר שלא נופל ממתחריו מחו"ל. בנוסף הפרווואי של פרובודי בעל תקן מחמיר של משרד הבריאות תקן הGMP. מגיע בטעמים נפלאים וערכים מצויינים. מנה מכילה 24 גרם חלבון. לדף המוצר באתר ישראלבודי- http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=89&Page=1
![]() |
#5 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() החלבון של פרובודי נקרא prowhey, לא סופר אפקט :/
והחלבון של פרובודי אחלה
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() Prowhey אבקה מעולה.. אני משתמש בה.. (מי גבינה)
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מה אתם אומרים על אבקת חלבון izo 93?? | bijo | תזונה ותוספים | 3 | 02-07-13 09:54 |
איך האבקת חלבון הזאת משהו קנה ניסה אותה? | itaymadddd | תזונה ותוספים | 4 | 23-04-10 19:44 |
מה אתם אומרים על האבקת חלבון הזו: | menahemkrief | תזונה ותוספים | 2 | 07-11-09 19:00 |
אני קונה עכשיו אבקת חלבון פעם ראשונה אבל אני לא יודע באיזה מינון לקחת אותה... | AkunaMatata | תזונה ותוספים | 34 | 03-05-07 14:40 |
קניתי אבקת חלבון !!!!! איזה יופי !!! אחשב מתי אני לוקח אותה ?????? | MasterSerg | תזונה ותוספים | 6 | 16-09-06 01:37 |