|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מה ההבדל בין קריאטין micronized לmonohydrate?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() קודם כל יש שוני בין שני המושגים.
קריאטין מונו זה קריאטין טהור,הקריאטין המומלץ ביותר אשר נימצא מוכח מדעית באלפי מחקרים כמסייע לעלייה במסת השריר והכח. קריאטין מיקוני אומר שהקריאטין בדרגת ניקיון גבוהה יותר. זאת אומרת שהמוצר מכיל מקסימום קריאטין.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תיראה http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=146&Page=1
המצליצו לי על הקריאטין הזה ורשום בכותרת "קריאטין טהור MonoHydrate גרם 600 OPTIMUM" על המוצר עצמו רשום שזה קריאטין micronized ואני רוצה לקנות אותו, אז לא הבנתי אם זה מונו או מיקרו |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() כמו שרשמתי למעלה.
אם קריאטין הוא מיקרוני זה לא אומר שהוא לא מונו!. מיקרוני אומר שהקריאטין נקי יותר. אגב,אני ממליץ בחום על הקריאטין הטהור המיקרוני של חברת אינטראקטיב שמגיע באריזת ה-900 גרם! ובמחיר כימעט זהה. לדף המוצר- http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=146&Page=1
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אופטימום לא מצדיקה את המחיר מצטער :/
אני אישית מתלהב יותר מנייצ'רס בסט או פרובודי
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מה ההבדל בין קריאטין לאבקת חלבון? | שאקד | תזונה ותוספים | 14 | 12-03-13 16:51 |
מה ההבדל בין קריאטין Xtreme לבין הרגילים? | jessy241 | תזונה ותוספים | 2 | 25-08-09 15:57 |
מה ההבדל אם אני לא לוקח קריאטין על פי ההמלצה | freepsider | תזונה ותוספים | 6 | 26-09-08 21:52 |
מה ההבדל הגדול בין קריאטין אקסטרים | Big_Hand | תזונה ותוספים | 3 | 03-06-08 08:07 |
מה ההבדל בין הקריאטין?!?!? | trhetrhe | תזונה ותוספים | 4 | 23-08-07 18:54 |