|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום חברים... בתמונה הבאה יש מולטיטריינר של חבר שלי שקנו לו לפני 3 שנים. הוא מעולם לא נגע בו ( אני עד לזה). האם זה סוג טוב? האם חלקים במוצר יכולים להחליד/ להרס עקב אי שימוש? איך אני יכול לדעת שכל החלקים שם? אשמח לתשובות... תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איך מעלים תמונה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נערך לאחרונה על ידי גיסנו, 16-06-13 בשעה 20:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה ציוד חסר תועלת, מכשירים וכבלים מכל הסוגים האלה בגדול לא מביאים שום תועלת, אולי רק למי שיש לו גנטיקת על ויתפתח גם מללכת לשירותים. ברזל כבד ומשקל גוף הרבה יותר זול, זמין ויעיל.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ברזל כבד אתה מתכוון להרמת משקולות חופשיות?
והמטרה לחיטוב הגוף... אגב הוא רוצה לתת לי את זה בחינם... כך שאולי זה משנה את התמונה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בחינם, אם יש מקום בבית או איפה שאתה מתכוון לשים את זה, זה בטח לא יפריע, אבל בגדול, אין בזה הרבה תועלת, הזמן והמאמץ שתשקיע בזה יכול בכיף ללכת על תרגילים מורכבים ובסיסיים.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אשמח לשמוע עוד חוות דעת...
בכל מקרה אני יביא היום בע״ה משקולות חופשיות... אתה ממליץ על עוד משהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() הנה התשובה לכל עניין האימונים שלך:
לך למכון כושר ותפסיק לקנות שטויות הכול ברוח טובה ![]()
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ללכת למכון כושר זה קצת בעיה בשבילי, אני חוזר בתשובה וכל המכונים שמתאימים לי נותנים אולי שעה ביום... כבר קניתי משקולות... עשו לי תפריט מצויין ונשאר לי להביא ספת כושר ותוכנית אימונים שתתאים לי. בחודש האחרון הייתי עושה 3 פעמים בשבוע: אופני כושר סקוטים לנצ׳ים בטן שמיכה וקפיצה על ספסל ימין שמאל... הבנתי שבלי המשקולות התפוקה לא תהיה אותה תפוקה. לכן מה שאני בא להגיד שאין לי מושג כל כל בנושא וכל מילה קטנה יכולה לעזור לי ולתת לי פוש. תודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אני כאדם מאמין יודע שגם אם עומדות מולי נשים חצי עירומות שרצות על הליכון הן אינן מעניינות אותי כאשר אני בזמן אימון. המכון הוא כולו מכשירים, כל מכשיר הוא סטים ידועים מראש, עם פלייליסט ידוע מראש. תשומת לב - אם חשוב לך להתאמן, חשוב לך לגדול, חשוב לך להתחזק גם באמונה שלך וגם פיזית. אל תוותר על מכון כושר רק בגלל שיש שם פיתויים, רק בגלל שיש שם יצר הרע, בכל העולם יש יצר הרע החכמה האלוקית האמיתית היא לעמוד מולו ולעולם לא לשכוח מי אתה באמת מבפנים, כל העולם חושך זה בדיוק הקטע, אם תמנע ממגע עם החושך אתה לא תהיה אור לגויים אתה אפילו לא תהיה אור לעצמך, כל החכמה זה להיות בלב "הפלישתים" ולזכור שאתה יהודי. זה להיות בלב הפיתויים ולזכור שיש לך מטרה חשובה יותר, רחבה יותר, גדולה יותר. לכן מכוני כושר מותאמים וכל השטויות האלה - ותר עליהם. תהיה חזק, לך תתאמן, תתחזק גם בגוף גם בראש. בהצלחה
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה בבניית מולטיטריינר | Powerlifter | פיתוח גוף-כללי | 19 | 13-11-11 21:49 |
מולטיטריינר קרוס כבל | elicom | אימונים | 0 | 01-10-11 14:14 |
קניתי מולטיטריינר ו.. | Replay | אימונים | 6 | 24-09-11 23:40 |
ממש מולטיטריינר... | godam | פורום אימוני כוח | 10 | 09-06-11 22:43 |