|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה פוסט שפורסם ב bb.com אולי עכשיו אנשים יבינו למה אני לא נהנה להגיד מחוץ לארץ שאני יהודי ואני גר בישראל.
אתם לא חייבים אפילו לקרוא את המאמאר, רק תקראו את התגובות ותבינו לבד... http://forum.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/showthread.php?t=2273121 נכון שהאמריקאים נורא אוהבים אותנו, אבל תמיד יהיו אלו שישנאו אותנו.
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה אתה מתבייש שאתה יהודי? שאיזה טמבל אחד יקלל אותך? במקומך הייתי מגיב שמה משתיק את כל הילדים המסכנים האלה שמה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אני לא מבין מה הקטע הזה, כאילו מה לא ידעתם שכולם שונאים את כולם,
אתם מדברים כאילו יש פה אחוות יהודים במדינה שלנו, הישראלים שלנו שונאים את הישראלים שלנו, שנאה הרבה יותר גדולה מאשר כל אידיוט בעולם, והאמריקאים שונאים אמריקאים והשחורים שונאים את השחורים והסינים את הסינים ואני שונא אותכם, למישהו אכפת ? לא, לכו תביא ביד או משהו ותירגעו קצת.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתם כ"כ טיפשים שזה מוציא את כל הכיף לצחוק עלייכם! לא הבנתם שמה שהוא רשם זה בצחוק, וכולם הגיבו לו בצחוק! זאת פריצה מדעית חיובית, והוא אומר בציניות של הפוך על הפוך, בעד ישראל! (כאילו שזה דבר שמובן מאליו שהוא חיובי, ופירש אותו רע, כי זה מה שלכאורה תמיד עושים לישראל!) וכולם מגיבים: "יהודים ארורים, הוציאו את כל הכיף מבדיקה רגילה שבה דוחפים לך אצבע לתחת....." שמעו, אולי הם צודקים, טימטום צריך למגר..... מאחר שאתם יהודים והוכחתם את זה, כנראה שהיטלר צדק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
לא ידעתי שההגדרה "טמטום" היא כללית. אתה פה המטומטם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אהה גאון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() קוקים וקוקיות.... דיברתי על מי שלא הבין, תרגיעו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני נולדתי יהודי בן להורים יהודים בן למשפחה יהודית
ואני גאה בהיותי יהודי ומוכן למות ולא להכחיש את אמונתי ולא להיטמע בידי גויים אני נולדתי בארץ ישראל ארץ אבות אבותינו ארץ שניתנה לנו מידי הקב"ה ואני ימות בארץ הזאת ואני יקבר בארץ הזאת כל אותם אלה שמיתביישים בהיותם יהודים בעיה שלכם אבל אין יותר גאה ממני במורשת שלי ובאהבת העם שלי לא משנה ספרדי או אשכנזי מיבחנתי יהודים זה יהודים ( מלבד הבוגדים שדינם מוות ) אני אוהב את כל עם ישראל לא משנה בגלות או בארץ ישראל בושה לאלה שמיתביישים בהיותם יהודים זה רק מעיד על עצמם משהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() למען האמת יש שם שני אנשים שלא אוהבים יהודים, והשאר או שתקפו אותם או שהשאירו תגובה סתמית שלא בעד מפרסם הדיון...
ודרך אגב, האמריקאים לא אוהבים אותנו. לאמריקאים יש אינטרס פוליטי עצום שיראל תהיה בצד שלהם, ובגלל זה נראה כאילו שהם אוהבים אותנו.
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני באמת מתקשה להבין למה אתה לא אומר שאתה יהודי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() הינה אמריקאי שמרחם על הפלסטינים אני מתאר לעצמי רק לפי הכותרת
Evil jews חחחחחחחח לא היה לי כוח לקרוא את מה שהמושתן רשם בכל מיקרה סיקספאק אני הייתי עונה לו ככה "כןןןןןןןן אני יהודי ואנחנו רוצחים אללה בשר פלסטיני על האש רוצה לטעום ?יריתי היום במשפחה שלה אם RPG איך?נכון נחמד ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
מי שקרוב אלי יודע, מי שלא לא, צריך לדעת. באינטרנט זה עוד בסדר, אבל בחיים האמיתיים אין שום ספק שעדיף לא לצעוק שאתה יהודי ברחוב. יש יל חבר שפיצצו אותו מכות בצרפת, רק בגלל שהוא יהודי ולמד שם בבית ספר יהודי.. חיקו לו מחוץ לבית הספר וזיינו אותו מכות... עכשיו הוא בארץ כבר כמה שנים אחרי שההורים שלו החליטו לעזוב את צרפת בגלל האנטישמיות שיש שם..
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
זה רק עניין של זמן עד ששלטון ימני קיצוני יעלה ,כאשר גרמניה תהיה קרובה להרס עקב הריבוי הטבעי וההגירה המוסלמית. לאירופאים יש ריבוי טבעי שלילי, זה אומר שיותר מתים מאשר נולדים כל שנה, למוסלמים יש פי8 ריבוי טבעי יותר גדול. ברגע שיהיה רוב מוסלמי המדינה לא תוכל להמשיך להתקיים,הדמוקרטיה המטופשת הזאת שהביאה את הבעיה המוסלמית תקרוס, והציבור הגרמני יבין שאם לא יהיה שינוי קיצוני הסוף שלו יבוא. במקרה הזה יעלה ימין קיצוני,שלא יטיב עם אף זר במדינה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
בלי קשר לזה אתה צודק, וזה ממש עצוב..
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ערביי ישראל הם ילידי ישראל,למישהו כאן איכפת מהם? בקיצור זה לא המקום לידה שמשנה זה השייכות שלך. אתה יהודי,שום דבר לא יכול לשנות את זה, אז במקום שתתבייש בעצמך תבין שזה מה שאתה,נולדת להורים יהודים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בשנים האחרונות שהייתי באנגליה ובצרפת פשוט נידהמתי שפריז ולונדון הפכו להיות בירת אפגניסטן... הכי טוב ליסוע לארצות הברית ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() שמע כל עוד זה בפורומים ודברים ובמקומות שאיא פשר לפגוע בך פיזית.. תתגאה במיש אתה..
בכל מקום תתגאה במי שאתה אל תתבייש בחיים כי זה מי שאתה .. אתה נצר לשושללת של יהודים גאים.. ששונאים בכל העולם עקב ההצלחה הכבירה שלהם.. תתגאה במי שאתה - הבן של דוד המלך.. יהודי! אומנם בגרמניה ובמקומות כאלה שהשנאהשל היהודים גדולה מאוד עדיף לשמור על פרופיל נמוך ![]() |
![]() |
![]() |