|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום , ותודה מראש לעונים .
תמונה -http://srv2.jpg.co.il/4/515084007dee5.jpeg אני מתלבט עם להמשיך במסה או להתחיל חיטוב אני כרגע עומד על 17% אחוז שומן (גובה 172 משקל 70 גיל 15.5) . השאלה שלי היא האם כדאי להתחיל חיטוב או להמשיך במסה ? ואם להמשיך במסה אז עוד כמה זמן (משקל מסויים, אחוז שומן כלשהו) ואם מסה כמה קלוריות לאכול ביום ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לבנאדם שאין לו מסת שריר משמעותית, אפשר להשתמש במדד bmi כדי לדעת עד כמה המשקל שלך תקין
יוצא שה-bmi שלך הוא 23.7. מבחינה אופטימאלית, בהינתן הגובה והמשקל שכתבת, עדיף לך להיות ב-21.7, כלומר עדיף שתוריד קצת שומן כדי להיות ממש באמצע מבחינת המדד הזה. חפש בגוגל על bmi אם תרצה לדעת עוד אני חושב שעדיף שתמשיך בחיטוב עוד קצת ובהתחלה תאכל ביום 2500 קק"ל, ולפי ההתקדמות תוסיף 500 קק"ל |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עכשיו במסה השאלה שלי אם כדאי לי להתחיל חיטוב או שאני צריך להמשיך במסה והתחיל מאוחר יותר חיטוב. קצת התבלבלת חחח ;~) . נערך לאחרונה על ידי sharon95, 26-03-13 בשעה 21:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו אחר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך חיטוב שהשרירים יבלטו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: וינגייט
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() מסה ... , "אתה צריך חיטוב שהשרירים יבלטו" חייב מסה כדי ליצור דבר כזה הקוראים אותו "שרירים".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה במסה ואתה לא יודע על כמה קלוריות אתה ביום? בגדול- סביב2800קלוריות, בקטן- זה משתנה מאדם לאדם. ואם אתה באמת17% אז גם אם תמשיך במסה אתה תצטרך חיטוב ארוך ומייגע בסיום. תחזור אחורה ידידי ותעשה סדר בדברים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונה לקראת סוף חיטוב | bigwave1 | גלריות הגולשים | 2 | 28-07-12 16:29 |
אוקי יש תמונה מסה או חיטוב? | tipakess | אימונים | 25 | 08-10-07 22:23 |