|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני כרגע באימון בטן עושה 3 תרגילים מכל תרגיל 3 סטים. העדיפות היא לעשות כמו שאני עושה עכשיו שאני עושה את ה3 סטים של התרגיל ואז עובר לתרגיל הבא או שלשלב בינהם לעשות סט 1 מכל תרגיל כפול 3 פעמים ?
ובכללי בקשר לבטן, ככל שמתקדמים כדאי להעלות את מספר החזרות, או שלהוסיף משקלים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() מישהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() כמה פעמים בשבוע אתה מתאמן בטן??
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() פעמיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שאתה עושה קצת יותר מידי.
או פחות מידי חזרות בכל סט. אין סיבה שתעבור 6 7 סטים חזקים. ואפילו 3 כפול שלושה ימים מסיביים מאוד יתנו תוצאות טובות. כמה חזרות אתה עושה בכל סט? איזה תרגילים?
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ובחיים אבל בחיים שלי אפילו לא בחדרי כושר לא שמעתי מאף בן אדם אפילו מתחיל שאתמול התחיל להתאמן שטויות כמו שאתה מדבר ואני מרחם על כל מי שמקשיב לך , אני מציע לך להכנס קצת לקילוגרם ולקרוא מאמרים לפני שאתה בטוב ליבך מנסה לעזור לאחרים , עכשיו לפותח הדיון , 3 סטים שלוש חזרות עם תוספת של משקל יעשו את העבודה למרות שגם זה מיותר , הדבר שבאמת יכול לעזור לך לפתח בטן זה סקואט ודדליפט גם מתח יכול לעזור בסופו של דבר לרוב האנשים שמתאמנים יש ריבועים העיקר תגיע לאחוז שומן נמוך ואתה תראה אותם זה הכל . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יתרה מזאת אני בטוח שאתה גלגול של בחור אחר שכבר היה פה בפורום לפי ההטרלה שדחפת פה. אני מתאמן 15 שנה גבר. הייתי אלוף הארץ בקראטה ואיגרוף תאילנדי יותר ממה שאתה יודע להגיד סקוואט. סיימתי קורס מאמנים בזמן שאתה ישנת. והייתי מדריך לוט"ר בזמני הפנוי בצבא.... לידע כללי שטויות לא נאמרו פה הוא שאל על בטן עניתי על בטן. ונוסף לזה, אף אחד לא טען שסקוואט ודד ליפט לא נותנים בטן. אבל המיקוד שלהם הוא לא בזה. בהצלחה בלהטריל. שחרר!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה קופסאות טונה במים מומלץ לאכול ביום עם אימון או יום ללא אימון? | Arkadi.Kr | תזונה ותוספים | 13 | 18-01-09 08:54 |
צריך לאכול חלבונים בין אימון אנאירובי לבין אימון אירובי | talp | תזונה ותוספים | 14 | 08-12-08 12:08 |
האם חטיף אנרג'י לפני אימון נחוץ? והאם קוטג' אחרי אימון זה בסדר? | BodyKilo | תזונה ותוספים | 2 | 11-02-08 09:16 |
שאלה| מה צריך לאכל לפני אימון ואחרי אימון.. כנסו תבינו | ido:] | תזונה ותוספים | 1 | 06-11-07 08:30 |
ההבדל בין אימון אירובי לאחר אימון משקולות וסתם אימון אירובי? | RoyGush | אימונים | 7 | 18-03-07 22:25 |