|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חח אני יודע שבקושי רואים משו אבל קבלו תמונה ממסיבה דרך אגב לצערי נתקלתי במסיבה בקרייסלר השחיף שלידו אני נראה קרנף חח סתם המניאק הזה גורם לך לרצות לשים תטרנינג בחזרה הוא פשוט ענקקקקקק טוב קבלו תתמונה תגיבו לפי מה שאפשר לראותhttp://img70.imageshack.us/my.php?image=h190ze0.jpg
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה עם הגופייה אני מאמין,לא רואים הרבה אבל אני זוכר מהתמונות האחרונות שהיית די שמן (?) עכשיו תנראה די סבבה אבל לא ממש מבינים
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי לפי איך שאתה פירסמת את התמונות שלך אין לך זכות להגיד לו את זה, אבל אני לא אכנס לזה. אחלה גופה אחי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם הוא שחיף וקטן הוא לא יכול להגיד למישהו שהוא די בסדר אבל עדיין צריך שיפור?? אנשים מעלים תמונות כדי לקבל תגובות איפה הם צריכים לשפר, או לקבל דעה על איך שהם נראים, אם DSTYLE רוצה להביא דעה שלא פוגעת במכוון בפותח הפוסט והיא תגובה עניינית בהקשר לפוסט, הוא יביע אותה.
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
"זה ברור???" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אחי אתה מוכר לי חבל על הזמן...אי אפשר לראות כמעט כלום כתפיים וקצת טרייספס אני רואה שם ככה סתם התמונה לא מספיק גדולה אבל קרייזלר אמר לי שאתה בנוי טוב ואליאב זה משפחה אצלי אז אני מאמין לכל מילה שלו
![]() וד"א אליאב לא בתמונה הזאת למי ששאל הוא גדול מדי לא נכנס שם צריך לווין לצלם תגב שלו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחח אוהד יא גוש בשר מתגלגל על הכביש מה קורה אחי?
חבל שרואים את החבר הנמוך שלך מבצבץ מביניכם הוא גם נראה די טוב , אחלה כתפיים אין ספק שאתה משתפר מפעם לפעם ורק אני יורד 6 קילו :cry_1: |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אחים שלי אף אחד כמאט לא הגיב על התמונות החדשות שצירפתי אחרי שהפוסט נפתח אני ישמח שתגיבו ותיתנו ביקורת בונה על הגוף ומקומות לשיפור תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מי זה אתה ומי זה קרייסלר בתמונה?
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() הוא לא בתמונה...
|
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() עם אתה זה עם הגופייה השחורה...אז יש לך גוף מדהים
![]() |
#14 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() באמת נראה טוב לפי מה שניתן לראות, כתפיים יפות..
אבל יכול מאוד להייות שזאת אשליה, בתמונות האחרונות שהעלת היית נראה אחרת.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם חיטוב יש את "האשלית" גודל ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכל המגיבים עד עכשיו ובשביל כל המפקפקים למינהם הנה כמה תמונות שצילמתי הרגע
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() זה עם הגופייה השחורה..
אתם רואים עוד מישהו שיש לו שרירים שם ? וואלה אחלה שינוי אחי,רואים שהכתפיים היתחטבו ושירדת בשומן בפנים, אם זה לא אשלית צילום... את החזה אתה צריך לשפר,לפי דעתי הידיים הם החלק הכי החזק אצלך בגוף..