|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שחלבונים מומלץ לא להגזים במנה אחת כי כמה שאוכלים יותר חלבונים ככה יותר זמן לוקח עד שהם מתפרקים... ופחמימות עד כמה מותר ?? כי אני רוצה להוסיף לקוואקר לגיינר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לגבי חלבון אני יודע שעד 30 גרם כל 3 שעות. לגבי פחמימות אין לי מושג.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תשמע אני לא רואה סיבה להגבלת חלבון אני לא מצאתי מחקר ספציפי שמוכיח שעד 30 או 40 גרם חלבון זה בסדר ויותר מזה זה לא...הסיבה העיקרית לאכול פחות חלבון זה בשביל להספיק להגיע לכמות שאתה צריך במשך כל היום, כלומר לפצל ל5,6,7 ארוחות.
לגבי הפחמימות זה ממש לא משנה... הייתי מציע לך רק לאכול יותר בארוחת בוקר ובארוחות שלפני ולאחר האימון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() הייתי מנסה להגביל את עצמי לאיזור ה30 גרם חלבון, ו50 גרם פחמימה בארוחה.
ופשוט לפצל את האוכל למספר ארוחות במהלך היום. זה לא חובה, ולא יקרה כלום אם תחרוג מהכמויות האלו, אבל בגדול זה אידיאלי. מן הסתם עדיף לאכול 50 גרם פחמימה לפני אימון ו50 גרם פחמימה אחרי אימון מאשר 100 גרם לפני אימון ו0 אחרי אימון(או להפך) סתם דוגמא...
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה פחמימות צריך לאכול בחיטוב? | בן_18 | תזונה ותוספים | 0 | 23-10-11 20:46 |
כמה פחמימות צריך לאכול ביום? | rogbi1234 | תזונה ותוספים | 2 | 11-04-08 21:41 |
שלב החיטוב. כל 7 ימים לאכול יותר פחמימות?? | yos1s25 | תזונה ותוספים | 9 | 18-08-07 13:47 |
האם ביום אימון צריך לאכול יותר פחמימות? | dan154 | תזונה ותוספים | 15 | 12-12-06 19:24 |
מה לאכול ישר אחרי האימון\פחמימות עם Gi גבוה | itayziv | תזונה ותוספים | 2 | 10-09-06 06:50 |