|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לי ולעוד הרבה מתאמנים כאן, אני בטוח, יש הרבה פצעונים בגב בגלל הזיעה או משהו כזה.
לפני בערך שנה דיברו על זה כאן בפורום אבל מאז הצטרפו מלא משתמשים חדשים. הייתי רוצה לדעת אם מישהו כאן עושה משהו בקשר לזה כדי להעביר או למנוע את הפצעונים האלו בגב. תודה.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה לרוב בתקופת הבגרות גם בלי קשר להתעמלות לפעמים, תשובה טובה לזה זה הגיינה טובה שקוללת רחצה יומית בשטיפות עם סבון, ואם העיניין מאוד מטריד אז הולכים לרופא עור והטיפול יהיה לשיקול דעתו לפי הבדיקה.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן לי היו וזה בגלל שהיה קשה לי לשטוף את הגב עם סבון תקנה ליפה וככה תוכל לשטוף בסבון גם את הגב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() תפסיקו עם הסטרואידים
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יש כדורים שמרפאים את כל פצעי האקנה פצעי בגרות בשם רוקוטאן שזה מרפא הכל אני השמתשתי בזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() היה לי אבל ירדו..מה שמעצבן זה שיש לי התקפת פצעים על הפנים וזה הדבר הכי מכוער בארץ!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() חח קורה לפעמים!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אממ אני מרגיש שיש לי כשאני מעביר את היד על הגב אבל במראה לא רואים כלום...
באמת בעיה די מעצבנת...אבל יעבור עם הגיל אין מה לעשות...אולי אם את באמת מוטרד מזה לך לרופאת עור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תשפשף תגב עם ליפה וסבון זה יירד בדוק ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() אין לי..
תשמור על הגיינה |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תודה, אני אנסה לסבן את הגב יותר.
אתם חושבים שזה שאני אשכנזי תורם לפצעים בגב? :p כאילו, לאנשים עם גוון עור בהיר יש יותר מלשחומים?
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל ראשי
|
![]() אני סובל מהפצעים האלה כבר שנים!!! למזלי הפנים שלי חלקות מפצעים אף פעם לא היו לי חצקונים בפנים, אבל העור שלי שמנוני בגוף, וביחד עם זיעה מהאימונים זה יוצר פצעים... פאק זה כל כך מרגיז! מה עוד שאני מגרה את העור בזה שאני מגלח אותו אז זה עושה אפילו עוד יותר פצעים.
בכלל מאז שהתחלתי לעשות אירובי יש לי הרבה יותר פצעים כי אני מזיע כמו חמור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
תגיד תודה שאין לך חצ'קונים.. אני מעדיף בגב וכתפיים אבל לא בפנים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אבל בכל אופן, זה כל כך מרגיז שאתה עם גופיה ויש לך פצעים בגב ומאחורי הכתף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() בקטנה!!
אבל בפנים יכול בכל דקה להתפתח איזה חתיכת חצ'קון דרעק! צריך להכין לחצ'קונים כרטיס מועדון, מי שאין לו כרטיס מועדון לא נכנס..:cry_1: |
![]() |
![]() |