|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() באופן כללי בחיטוב
מה עדיף לעשות כדי לשמור על מסת השריר כמה שיותר (מצידי לרדת בקצב יותר איטי בשומן-אבל לשמור על כל מסת השריר) **עדיף להוריד את הפחמימות לרמה נמוכה נגיד בסביבות ה-70 + אירובי 25 דקות בסוף אימון בדופק מטרה 4-5 פעמים בשבוע ***או להעלות קצת את הפחמימות נגיד ל 100-120 ג' פחמימה ולעלות את משך האירובי בכל אימון נגיד 25-35 דקות לאחר סיום האימון בדופק מטרה 4-5 פעמים בשבוע נצא מנקודת הנחה שהגרעון הקלורי בשני המקרים שווה אז ברגע שאוכלים קצת יותר ומוסיפים יותר אירובי כמו במקרה השני אז הגוף שורף יותר שומן משריר ? ההגיון שלי אומר כה בגלל האירובי הארוך יותר ולמרות שבמקרה הראשון גם נרזה/נשרוף שומן אבל גם נאבד יותר שריר מהמקרה השני בגלל שיש פחות אירובי ופחות פחמימות לתחזק את השריר הקיים תגידו לי אם אני טועה תודה מראש על התשובות אני כיום באחוז שומן 13-14 וכידוע ככול שמגיעים לאחוזי שומן נמוכים יותר הסכנה לשרוף שריר גדולה יותר המטרה להגיע ל 8-10 אחוז שומן ודרך אגב עכשיו אני בחיטוב אצל גיל,זאת סתם שאלה ליידע כללית |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() גם וגם..
כשאתה מוריד בפחמימות תעלה את החלבון ויהיה טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אחי שומע אני צריך תעזרה שלך אז אם אתה יכול דבר איתי
344175903 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בהנחה שהורדתי את הפחמימות והעלתי את החלבונים
מה ישמור יותר על השריר מבין שני האופציות ? אני מדבר על סוף החיטוב, באחוזים הנמוכים 7-8 % שומן sason אחי אין לי איי סי קיו |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אני חושב שחלבון יותר מגן על השריר מפחממה.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() האם אתה עברת תהליך חיטוב כזה
עד לאחוז שומן נמוך 7-8-9 ותוך שמירה כמעט מלאה על מסת שריר ? או שאתה סתם מדבר באוויר ועונה על פי הנחות ? אם זיכרוני אינו מטעה עשית פעם חיטוב ואיבדת הרבה מסה בהגעה לאחוז שומן בסביבות ה10 ואמרת שאתה לא רוצה להמשיך לרדת עוד בשומן כי אין לך מספיק מסת שריר ואז תיראה כמו סומאלי אבל יכול להיות שאני מתבלבל אז אל תיקח ללב למרות שגם אני חשבתי/חושב שחלבון שומר יותר על שריר מאשר פחמימה אבל נוכחתי לדעת שאצלי זה לא כך. לאחר שאיבדתי כמעט קילו-קילו וחצי שריר במהלך הud2 בגלל זה אני שואל את השאלות הללו |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() הכי רחוק שהגעתי היה סביבות ה12, עם PSMF. לא המשכתי כי פשוט צץ עומס בלימודים ובחיים אז לא היה זמן להתאמן. בטח לא עשית UD2 כמו שצריך. LEO ידידי, הUD2 תפור עליך!!!!!!!! יש שם הרבהההה GH והרבההה חומצת חלב ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() מישהו מוכן להסביר לי מה זה הud2? ומה היתרון שלה לעומת דיאטות אחרות להורדת שומן , כי בשביל הabcde שאני יתחיל עם הלימודים
אני צריך משהו קיצוני וקצר וזה המוניטין של Ud2 מהפורום פה... )מי שיגיד לי לקנות ספר , אז אני רץ ישר לביטורנט)
![]() |
#11 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() דיאטות של 500 קלוריות ביום כמו בדיאטות של Psmf הן לא רלוונטיות. בדיאטה רגילה אין סיבה לקצץ בפחמימות בצורה קצונית רוב הזמן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() זה חרא של מבחן כי אתה בקושי יכול לספק לגוף את המינימום של החלבון שהוא צריך במסגרת הקלורית הזאת. זה גרעון קלורי עצום שאצל רוב מוחלט מהאנשים הוא הרבה מעבר לגרעון המקסימלי. אי אפשר לעשות דיאטה רק של פחמימה ולצפות שהיא תהיה Ps מפני שיש תחלופה של חלבוני הגוף כל הזמן. אתה גם לא קורא את מה שאני אומר , מסתבר. אמרתי שפחמימה היא יותר Ps משומן ושככל שצורכים יותר פחמימות אפשר לצרוך פחות חלבון [עד גבול מסויים , הרי חייבים לצרוך כמות מסויימת של חלבון].
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אבל גם חלבון הוא Ps, כי הוא חלבון
![]()
![]() |
#15 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() זה לא קשור למה שאמרתי , מה אתה רוצה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() כן בולט טעיתי, גם אני חושב שזה Idan
m0she, מי מבין השניים ישמור יותר על מסת שריר בחיטוב מ-12-10 % ל7-8 אחוז שומן מקרה-1 אדם שמתאמן משקולות שעה ועשרים לוקח את החלבון +הסוכר ענבים ואז עוד 25 דקות אירובי בדופק מטרה שתזונתו 2.2 חלבון כפול משקל גוף רזה , קצת שומן ממקורות כמו טחינה שמן זית אגוזי מלך אומגה 3. והשאר הקלוריות יבואו מפחמימה מקרה-2 או אדם שמתאמן משקולות שעה ועשרים לוקח את החלבון +הסוכר ענבים ואז עוד 25 דקות אירובי בדופק מטרה שתזונתו 1.5-1.8 ג' חלבון כפול משקל גוף רזה,אוכל אותו כמות של שומן כמו האדם הקודם,ושאר הקלוריות יבואו מפחמימה (כמובן שאדם השני יאכל יותר פחמימה מהאדם הראשון) מה תשובתך הפעם משה ? כך בחשבון שאני שואל את השאלה הזאת ומתבסס כהנחה עבודה ששני האנשים אם אותו אדם רק מקרים שונים, אותו גרעון קלורי בשניהם רק ההרכב בין אבות המזון שונה בשני המקרים פחמימה וחלבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |