|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי אז ככה אני מתאמן כבר שנתיים וחצי ... אז אני לא צעיר בזה
השאלה היא כזה למה הפסקתי לגדול בחזה ... אני כבר יחול לדחוק 110ק"ג Rm 2 אבל החזה לא גדל לי ... הוא נישאר אותו דבר יש אולי איזה המלצה מה כדי לעשות ? תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תרשום פה את האימון חזה..
שאלה : האם רק שריר החזה לא גודל או שעוד שרירים? אם זה רק חזה אז יכול להיות שהבעיה באימון חזה.. יכול להיות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אממ השאר גודל ... אני גם עולה במשקל
התוכנית היא קודםלחיצת חזה חימום (רק מוט) 15 12 ואז 8 6 5 2 חזה שיפוע חיובי 4 סטים של 8 פרפר 3 סטים של 10 Cross 2x12 ממ המאמן בנה אותה לפני 3 חודש |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() את האמת אתה לא תקבל גירוי מקסימלי לגדילת שריר ב2RM.
יש לי "שיטה" מצויינת הביא שרירים שלא רוצים להתחזק למעלה. -אימונים בסגנון blood and guts קיצר מלחמה על עצימות , דרופסטים כל זה לאיזה 5 סטים 2 תרגילים. -אחרי זה סשן EDT (google : escalated density training במשקל בינוני. בין כל תרגיל לתרגיל לעשות מתיחות איזומטריות ומסאג' עמוק לשריר ולעשות flexing כמה שאפשר בפעימות. לעשות את זה איזה 3 פעמים בשבוע ולהביא את השריר לאימון יתר עצבני , אחרי שבועיים לרדת מהעסק ותראה איך החזה שלך מתנפח.......................
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יכול להיות שאתה עובד בצורה לא נכונה מבחינת סטים וחזרות, כלומר מספר רב של סטים עם מספר חזרות נמוך (שזה משפר כח אבל לא תורם לפיתוח השריר)? יכול להיות שאתה צריך לתת שבוע מנוחה לשרירי החזה (משקלים נמוכים) או אפילו שבוע של הפסקה מוחלטת (לא מספיק מתחשבים ביתרונות של מנוחה כזאת)? (:closedeyes ![]() יכול להיות שהגעת לגבול שהגנטיקה שלך הקצתה לך? ( ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יכול להיות אבל גנטיקה לא חושב אבא שלי היה בודיבילדר בבלרוסיה וראיית בתמונות שהוא היה סוס ענק אז יש לי לאן לגדול חחח אני גם חשבתי בגלל מספר רב של סטים כמו שאמרתה שזה עובד על כוח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יכול להיות אבל גנטיקה לא חושב אבא שלי היה בודיבילדר בבלרוסיה וראיתי בתמונות שהוא היה סוס ענק אז יש לי לאן לגדול חחח אני גם חשבתי בגלל מספר רב של סטים כמו שאמרתה שזה עובד על כוח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה מצליח להתקדם במשקלי העבודה בחזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |