|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום חברה,
אני עם בעיות ברכיים בערך 3 שנים,בחצי שנה האחרונה התחלתי להבין שזה שאני פצוע לא אומר שאני לא יכול לעשות ספורט כי זה לא פציעה קצרה אלא ממש ארוכה,אחרי דיבורים עם עשרות רופאים הבנתי שצריך להתחיל להתאמן.. בקיצור אני בסביבות החודש וחצי רץ בערך פעמיים-שלוש בשבוע(לא רוצה להוסיף עוד בגלל הברכיים,יש מצב שפה הבעיה). אני רץ כל פעם משהו אחר,פעם אינטרוולים,פעם ריצה רצופה של רבע שעה ופעם 2000. לפני בערך חודש שבדקתי 2000 עשיתי 10:52,כן אני יודע שאני גרוע,וזו התוצאה של ניוון מוחלט של 3 שנים (ולא אני לא עם עודף משקל),היום מדדתי שוב 2000 ועשיתי בדיוק 10:52,למרות שהרגשתי ממש טוב בריצה ולא "נקרעתי" כמו בפעם הקודמת אך בכל זאת אותו דבר.. מה עושים? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() תתמיד באינטרווילם זה משפר גם את הכושר האירובי וגם את האנאירובי... ולא תאבד מסת שריר מריצות ארוכות.
לך אל אינטרוולים ביחס של 1:2 ז"א 30 שניות ספרינט (תן את הכל), 60 שניות מנוחה כפול 10. זה מאוד משפר את תהליך הגליקוליזה שמאוד דומיננטי בריצת 2000. כמובן שאם הזמנים אתה יכול וזה אפילו מומלץ לשנות. Have Fun |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מממ אני חושב ש30 שניות ל200 מטר במשך 10 פעמים זה גדול עלי בשלב הזה.. אתה מתכוון יחס של 1:2,כלומר אם אני רץ 45 שניות כל 200 מטר אז לנוח דקה וחצי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ריצת 2000 | teal cohognes$ | פיתוח גוף-כללי | 37 | 18-11-08 22:37 |
סקוואטים-לא מצליח להשלים תנועה-איך לשפר?? | ori_s4 | אימונים | 19 | 10-05-08 22:26 |
Wgp-2000 | idani | תזונה ותוספים | 3 | 28-01-07 20:45 |