|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני חייל מתאמן פעמיים בשבוע אוכל בחדר אוכל בבסיס ששם האוכל מתחלף כול יום ובאחד מן הימים יש שניצלים.
עכשיו ביום האימון אני אוכל רגיל + טונה אחרי האימון ביום מנוחה אני אוכל רגיל בחדר אוכל אפשר לראות תוצאות מתזונה כזאת? וכול זה מדובר על גוף במשקל 70 קילו |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צבא ולימודים באוניברסיטה והכי חשוב - מסה!!
|
![]() אוכל זה אוכל... תוכל ככה שיהייה לך מאזן קלורי חיובי ואתה תגדל... יהיה לך מאזן קלורי יותר מידי חיובי אתה תגדל אבל בנוסף גם תשמין יתר על המידה...
כמובן שבצבא האוכל לא הכי איכותי אבל זה לא נורא... ביצים הם גם באפריקה ביצים וקוטג' זה קוטג' וסלט זה סלט.. אז חצי כוח אבל זה לא סיבה שלא תגדל ותתפתח... בסופו של דבר אתה לא מתכונן לתחרות או משהו אלה בשביל עצמך!
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() השאלה היא ארוחה אחת + טונה ביום האימון מספיקה בשביל לגדול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max
|
![]() ארוחה אחת +טונה זה כל האוכל בצבא
![]() ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() לא ציינת אם אתה רוצה לגדול או לחטב.. בכל מקרה מניסיון אפשר לשלב אימונים וצבא, לא אידיאלי אבל אפשרי. תשתדל לאכול הרבה ממוצרים דלי שומן יחסית, נגיד אם יש לך בחירה בין 2 סוגי בשר אז תבחר את השמן פחות.
חוץ מזה בארוחות ערב\בוקר אם יש ביצים אתה יכול לקחת כמה ביצים ולאכול רק את החלבונים, עם קוטג' וכן הלאה. אתה מתאמן פעמיים בשבוע כי זה כל מה שאתה יכול? תוסיף עוד אימון-שניים אם אפשרי.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי 4 ימים פנויים כי ביום חמישי אני יוצא לבית
אני יכול לעשות axbaxxx זה אפשרות אבל האם זה כדאי להתאמן ביום מנוחה שלי? עכשיו שיפרתי גם את התזונה שלי. בבוקר יש לי מעדן עם 10 ג' חלבון ב 10 אני אוכל תוכנה בפיתה ארוחת צהריים זה קתניות עם בשר בערב 3 ביצים ואחרי אימון גביע קוטג'. שאלה? האם גם בימי מנוחה אני צריך לאכול את אותה הכמות של חלבונים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() אם יש לך 4 ימים למה שלא תעשה abxabxx?
כן תאכל את אותה הכמות בכל הימים. אחרי אימון תוסיף פחמימה זמינה (תמרים, סוכר ענבים..)
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צבא ולימודים באוניברסיטה והכי חשוב - מסה!!
|
![]() שנייה בבוקר זה מעדן??
באמא זה לא ארוחת בוקר מספיקה... צריך גם פחממות... תוסיף למעדן איזה ברנפלקס עם יש או סנדוויץ' מלחם חיטה מלא (אם יש) תמרח בפנים איזה קוטג' או גבינה לבנה... אגבניה וביצה ומלפפון... בבוקר צריך לאכול! כש אתה אוכל בבוקר ארוחה שלמה אז הגוף מתכונן לעבודה מאומצת במהלך היום ועובד טוב יותר במשך כל היום...
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני אמרתי לך שביום חמישי אני לא יכול להתאמן כי אני הולך לבית רק ימים ראשון שני שלישי ורביעי יש לי אפשרות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה| קושי בקביעת מטרה, התמדה ותוצאות, עזרה? בן 17. יש תמונה | 1Step4Goal | פיתוח גוף-כללי | 16 | 29-05-11 17:45 |
סיום האימונים ותוצאות | Tapit | אימונים | 1 | 24-07-10 20:58 |
דרך ארוכה שעברתי ותוצאות עכשויות! | dude22 | גלריות הגולשים | 38 | 13-09-09 19:44 |
שאלה על חיטוב ותוצאות | GT707 | פיתוח גוף-כללי | 5 | 24-11-08 23:32 |
תוסף תזונה Not תחליף תזונה | mokaw | תזונה ותוספים | 1 | 15-05-07 21:51 |