|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם,
אני בן 16 ויש לי ג'ינו מטורף אני כבר לא יכול להמשיך עם זה אני כבר 3 שנים לא הולך לים או משהו לא כלום אני בדיכאון מזה זה הוריד לי את הביטחון לרצפה ואני כבר משתגע לא יודע מה לעשות.. עכשיו השאלה שלי היא כזאת אפשרי לעבור את הניתוח בגיל 16? מה עלות הממוצע של הניתוח הזה? מי שעבר איך זה מרגיש כמה זמן הניתוח, כואב לא כואב? בבקשה עזרה תודה מראש!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עברתי אותה בחינם דרך קופת חולים מאוחדת אצל ווינברג בגיל 17 ככה
ניתוח פשוט לא הרגשתי כלום יותר כואב להסתכל במראה ולראות ציצי של בחורה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אני באמת לא מבין למה אנשים שואלים על ניתוחים בפורום ,ועוד של פיתוח גוף...רוב האנשים פה באיזור ה 18-19,ששכל מה שהם יודעים על פטמות זה שלחיצת חזה נותן פמפ,ניראה לך הם יכולים לתת עצות לגבי ניתוח?למה לא ללכת למנתח מומחה,לשאול את כל הפרטים?
אני בטוח הוא יענה לך יותר טוב... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() תראה אתה כולה בן 16.
אם אתה מתכוון לעשות ניתוח גניקומסטיה (ניתוח הקטנת חזה) זה רק בשלבים מאוחרים יותר. כשתעבור את גיל ההתבגרות אז תראה באיזה מצב אתה תהיה. אני בגיל בוגר ממך ואני כן עשיתי (אתה יכול לראות כאן). אני מציע לך לא לעשות. מה שכן תתייעץ בכל מקרה עם מומחה. שיהיה לך בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה שמעסיקה אותי לא מעט זמן נורא יעזור לי אם תיכנסו ותענו לי עלייה | kalcarman | אימונים | 8 | 12-05-11 19:36 |
שאלה| גניקומסטיה | doldol360 | פציעות ספורט | 4 | 29-01-09 15:28 |
שאלה חשובה תיכנסו בבקשה | mgdown | אימונים | 19 | 24-01-09 15:59 |
שאלה בקשר לאבקה חלבון תיכנסו בבקשה. | YOSI111 | תזונה ותוספים | 8 | 21-10-07 15:56 |
שאלה בקשר לגניקומסטיה.. | נתנאל20 | פיתוח גוף-כללי | 32 | 07-06-07 17:11 |