|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כל אני חדש פה ויש לי שאלה קטנה..
קצת רקע על עצמי: בן 19 וחצי שוקל 74 ,גובה 1.47. התחלתי מאסה בזמן האחרון-תוך כדאי הצבא ככה שזה לא הכי טוב אבל עדיין..- אין לי תוכנית מסודרת בגלל הצבא, אבל אני משתדל לאכול דברים טובים ונכונים. חוץ מזה אני הולך לחדר כושר בצבא 4 פעמים בשבוע עובד על תוכנית ab ואני גולש גלים טוב זה היה קצת רקע על עצמי.. עכשיו לשאלה : 1.אני מכור לריצות יוצא לי לעשות ריצה או 2 במהלך השבוע ריצה של 10 ק"מ אני שורף משהו כמו 900-800 קלוריות, אני רוצה לדעת מה רצוי לאכול לפני ואחרי ריצה וכמה? 2.האם בריצה של 10ק"מ אני שורף שריר? 3.האם אתם ממליצים לי להוריד כמה ק"מ ולעשות במקום 10ק"מ ב55דקות, 5ק"מ ב30דקות? תודה מראש לעוזרים. נ.ב כל טיפ ו/או הערה יתקבלו בברכה. נערך לאחרונה על ידי Eranz, 11-02-12 בשעה 17:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() היה לך קשה מאור בגלל התזונה מנסיון!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אין מצב בעולם שאתה שוקל 74 והגובה שלך זה 1.47 .... לא נשמע לי הגיוני בכלל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max
|
![]() אין בעיה לעשות ריצה 10 קילומטר פשוט שעתיים לפני הריצה תאכל פחמימה מורכבת ואחרי זה תאכל פחמימה פשוטה כמו איזה 2 תמרים
תדאג לאכול יותר קלוריות בימים של ריצה כדי שתשאר במאזן חיובי |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() הגובה שלי הוא 1.74 טעות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: זיונים
חדר כושר: Holmes place
|
![]() ואי מזה ריחמתי עלייך
![]() ![]() ![]() ![]() גם אני הייתי עושה פעם ריצות של 10 ק''מ 3 פעמיים בשבוע ב44דקות זה היה השיא שלי [בנייקינייט] וזה דופק גבוה עכשו ב55 דקות 10 ק''מ זה גם דופק מאוד גבוה לכן לא מומלץ אתה צריך לרוץ 70-60%מהדופק המרבי שלך על מנת לא לשרוף שריר ולשמור על כושר אני ממליץ לך לעלות את התדירות ל3 פעמיים בשבוע ריצה של 5 ק''מ על דופק של 60-70% מרבי [לא משנה כמה זמן יקח לך העיקר שתה משו ללב] ורק אל תשכח להוסיף אחר''כ את הקלוריות ששרפתה ואם שרפתה 300 קלוריות למשל תוסיף עוד 400 או 500 בנוסף ל500 קלוריות שאתה מוסיף כדי לגדול מפני שאחרי פעולות אירובית הגוף שורף יותר קלורית כי חילוף החומרים נהיה מהיר יותר . וכדי לאכול יותר ארוחות ביום כי אני חושב שהיה לך קשה להשלים את הקלוריות בארוחה אחת וזה גם לא היה נעים בבטן.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() ציטוט:
![]() אם אתה אוהב לרוץ ולשרוף מקסימום שומן במינימום זמן תעשה hit וזהו לא צריך שעה לרוץ בקצב בינוני. -רגליים של אצני 100 מטר גדולים יותר מרגליים של מרטוניסטים בגלל שהם עושים מקסימום עבודה במינימום זמן. סתם מתוך אינטרס, הרגליים גדלו עם ריצות של 10קמ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה האמת הם לא גדלו אבל השריר הרבה יותר בולט והרגל נראת הרבה יותר טוב ,לדעתי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כל עוד תשמור על עצימות בינונית ותדאג להשאר במאזן חיובי ותאכל טוב לפני ואחרי האימון אתה לא תשרוף שריר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר להוריד לבנתיים את האירובי ל-5 קילומטר ובחיטוב תחזור לרוץ 10 לפי דעתי יהיה לך יותר נח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אין למה לרוץ יותר מ5 ק"מ, נקודה .
בכל אופן, גם אין למה לעבוד על עצימות בינונית, זה בזבוז זמן, פשוט תאכל יותר. פירות ,אגוזים, שקדים, טחינה, בוטנים, פיסטוקים...
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() Wtf
אין פה עניין של לדעתך, יש מדע, ויש שחור על גבי לבן.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אהלן חבר'ה, שאלה קטנה - האם יש פה מישהו שעבר מג'וב לקרבי? | Gil-G | פיתוח גוף-כללי | 55 | 03-08-08 10:36 |
אהלן חבר'ה חדש פה! | imported_מייקל_מריון_לואיס | גלריות הגולשים | 12 | 25-03-08 00:31 |
אהלן חבר'ה אני חדש.... | save_us_Y2J | פיתוח גוף-כללי | 12 | 09-02-08 16:47 |