|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני בן 16, מטר 75 ושוקל 55 קילו
עד לפני שנה לא היה איכפת לי אבל נרשמתי למכון כושר והצלחתי לעלות מ48 ל-55 ואז נעצרתי אני לא אשקר לכם המצב גרוע מבחינה כלכלית אבל אני עדיין מתאמן במכון ( שילמתי עליו בעצמי- ככה שייגמר לי המנוי אין מצב אני ממשיך לצערי ) אבל אני לא יכול לראות את עצמי ככה .. אני מנסה כמה שיותר לעלות במשקל אבל זה רק מדברים בסיסיים ובשר אני בכלל לא אוכל רק עוף בשישי שבת לפעמים איזה שניצל או נקניקיות .. התפריט שלי : בוקר : 8:00 לחמנייה עם ממרח כלשהו 10:00 עוד לחמנייה " " " קוטג'\גבינה\שוקולד 12:00 עוד לחמנייה " " " 13:30 עוד לחמנייה " " " 14:00 עוד לחמנייה " " " בימים שאני מתאמן ישר אני הולך למכון מהבית ספר צהריים : כוס אורז עם ירקות כלשהם לפעמים עם שניצל או נקניקיות ובימים של מכון אני מוסיף קופסת טונה 18:00 לחמנייה עם פסטרמה\ חטיף 21:00 פחות מכוס אורז ( לא יודע בדיוק כמה אבל בכמות של צלחת ) עם ירקות בכל לחמנייה יש 199 קלוריות ו-6.5 חלבונים ואמרו לי שזה לא טוב לאכול כל כך הרבה לחמניות אבל מה אני יעשה זה הכי זול אם יש משהו אחר אני יאכל.. עם יש לכם דברים זולים שיעזרו לי לעלות במסה תגידו ולמקרה שתגידו חלב יש לי חילוף חומרים מהיר בצורה מטורפת ככה שאני מחרבן ביום פעמיים ועם אני שותה יותר מכוס חלב זה הופך ל-3 אוטומטית בבקשה תעזרו לי ![]() נערך לאחרונה על ידי BlahBlah, 17-01-12 בשעה 00:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קנה שקיות של ספגטי זה קטלני לעלייה במסה וזול
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אבקת חלבון זולה... | OHADXXX | תזונה ותוספים | 4 | 06-11-10 16:20 |
תפריט חיטוב - עזרה כמה שיותר מהירה. | haim15 | תזונה ותוספים | 9 | 04-10-10 20:51 |
תפריט מסה נקייה כמה שיותר | DanD | תזונה ותוספים | 22 | 01-09-09 18:55 |
איזו חברה הכי זולה.. | IGOR | פיתוח גוף-כללי | 8 | 16-04-07 17:15 |