|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כותרת^^
עוד מעט אני מסיים ss ואני צריך להתחיל לחשוב על תכנית מסה חדשה. אני מדגיש את המטרות: היפרטרופיה, אני גם צריך בגלל הss להכניס את הידיים לפרופורציה לעומת שאר הגוף. תכנית hit שלוש פעמים בשבוע תענה על המטרות הללו ? ואם לא , איזו תכנית להיפרטרופיה בלבד? כאשר כוח הוא רק תופעת לוואי בתכנית . נמאס מכוח חח ,חוזרים לטווח 8-12.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() מה המשקלים הסופיים שלך ב ss ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כשאמרתי "עוד מעט" התכוונתי לעוד כמה שבועות טובים, אני מתחיל לחפש תכנית למסה כי אני יודע שייקח לי זמן למצוא איזה תכנית טובה. כרגע מצאתי את hit , מה אתה אומר עליו ?
בקשר למשקלים , סקוואט ודדליפט מעל 100 ק"ג , פרס (מחר יהיה בע"ה 48 ק"ג) , חתירה(מחר 66 קג") ובנץ' פרס 70.5 ק"ג . אני עוד 3-4 שבועות מסיים את ss ,אף פעם היעד שלי לא התחלף-הוא נשאר היפרטרופיה ולא כוח , אני מתאמן כמה חודשים בפיצול והחלטתי ללכת על ss כדי לקבוע רף חדש במשקלים לתרגילי הבסיס ובין היתר להתחזק לקראת תכנית מסה רצינית. אז , איזו תכנית מסה מומלצת ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() המשקלים נמוכים תמשוך עוד את ss ואם אתה מפסיק אתה עושה חיטוב בסגנון תוכנית מדקאו תעשה על זה חיפוש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני בונה על חיטוב עוד הרבה זמן (לפחות כמה חודשים) ,א"ש לא מעניין כרגע.. מה שחשוב הוא שיהיה עוד חודש וחצי לss להגיע למשקלים רציניים (כי אני כבר חודש בss) וכל שאר הזמן (בערך 3 + חודשים) להקדיש לתכנית מסה (היפרטרופיה) ,כוח פחות חשוב לי כרגע. יותר הפרופורציות בגוף , כי הידיים שלי לעומת הגב והרגליים ממש בפיגור. מה עושים אז ? ? (כמובן אחרי הss)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אם הבעיה שלך שהידיים שלך בחוסר פרופורציות תשלב בss תרגילים לידיים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני מודע לזה שאפשר להכניס תרגיל עזר לבייספס וטרייספס נגיד 2x10-12, אבל זה בכלל משמעותי ? זה יחפה על חוסר הפרופורציות ? כמה משקל כבר אפשר להעמיס ככה שזה ייתן השפעה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() תביא תמונה נראה על מה תמדבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי לא משנה מה תעשה העיקר אל תעבור את ה8 חזרות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() שאלה לי אליךך..הרגשת שהתפתחת ברגליים מהתכנית הזאת? למרות שאתה רק חודש איתה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כן..בטח , רק היום עשיתי השוואות לעומת חודש ופשוט התפחתי באופן מטורף ברגליים (למרות שהרגליים שלי גם ככה גדולות בזכות גנטיקה בפלג גוף תחתון כולל תאומים אבל בעיקר אני מרגיש שהתחזקתי ..שזה לא רק נראה גדול אלא גם מרגיש גדול וחזק) שמע אין ספק שיש הרגשה של סיפוק והכל אבל לדעתי התכנית תובענית מדי , ואצלי אישית יש חוסר פרופורציות שאני יודע שייקח לי הרבה זמן לחפר על זה. לכן אני מתחיל לגשש על תכניות אחרות , בכל מקרה אני כרגע מתרכז בss ונותן 100% ממני ומקווה לראות שיפור בפלג גוף עליון יותר,לא ידעתי עד כמה התכנית תובענית מדי בפלג גוף תחתון..אני מתחיל ללכת כמו מוגבל עם שפשפות חח אבל יש סיפוק
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איזה תכנית כדאי לי לעשות? | Rendi Orton | אימונים | 2 | 04-04-08 20:51 |
תקוע - מה כדאי לעשות כרגע? | Someone... | אימונים | 3 | 16-12-07 22:58 |
העם כדאי לעשות בטן כל היום? | PowerfulBody | אימונים | 11 | 10-11-07 14:10 |