ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 29-09-11, 20:56   #1
maorhaki
חבר מתחיל

ברירת מחדל שלום לכם כמה שאלות בקשר לטונה חלבונים ובעיקר תפריט

שלום לכם אני כבר חודש בחדר כושר בקושי רואה תוצאות ועכשיו הבנתי כמה מהבעיות.

לא ממש שמתי לב לתזונה הייתי אוכל כמו מכונה בלי לחשוב..אז זהו למרות שאני אוכל כל כך הרבה אני לא שמן אני שוקל 63.4 קילו אני 173 סנטימטר בן 15.8 ואני אוכל הרבה בבית ספר אני קונה אוכל בבית וזה אני לא יודע מה הבעיה שלי...

קראתי הכל בלינקיה ושמתי לב אבל יש כמה דברים שלא הבנתי אז תנסו לעזור לי במקום להגיד לי סתם לך ללנקיה יש הכל...

במחשבון הbmr רשום שאני שורף 1678 קלוריות שאני ישן אז מזה אומר כמה קלוריות אני צריך לאכול ביום בכדי להשמין בתקופת המסה?כמה גרם חלבונים אני צריך לאכול?אני יכול לאכול 2 קופסאות טונה ביום ואם צריך אני אקנה אבקת חלבון השאלה אם זה באמת יעזור ולא סתם ידפוק לי הכל..אני מתאמן 3 פעמים בשבוע אני מרים קצת משקולות אבל בעיקר עובד כל המכשירים הרגילים של הידיים רגליים וחזה כאילו לא את התרגילים עם המוטות והמשקלים ...כמה קילו אני צריך לעלות כדאי להתחיל לעבוד על קוביות ועל שרירים זאת אומרת עכשיו זה תקופה שאני צריך הלשמין לפי מה שהבנתי אבל כמה קילו?ובאמת אני צריך להשמין עכשיו?כאילו זה נחשב רזה לגיל שלי ולגובה?או שאפשר כבר לעבוד על הגוף בצורה חזקה ולקחת אבקת חלבון ודברים כאלה ולא אבקות להשמנה וכו' תנסו לענות לי כמה שיותר זה יעזור לי מאוד תודה רבה לכולם!!!

נערך לאחרונה על ידי maorhaki, 29-09-11 בשעה 21:04.
maorhaki מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-09-11, 20:58   #2
nadavmoore
חבר פעיל

ע"פ מה שכתבת לא קראת כלום אבל בסדר. חלבון אתה צריך לאכול x2-2.5 מהמשקל גוף שלך.
הפלוס הקלורי במאסה יכול להיות מ500-6000 זה תלוי כמה אתה רוצה לעלות "נקי" , עושים מאסה עד שמרוצים מהמשקלי עבודה - כי ברגע שאתה חזק מאד זה אומר שיש לך שרירים מתחת לשומן שנוצר ואז זה הזמן לתקופת החיטוב.
בקשר לאבקת חלבון\גיינר אתה יכול לקחת את זה מתי שתרצה אין לזה שום קשר לרמת האימונים שלך.
תעזוב את המכשירים הרגילים הם סתם עוצרים אותך ומגבילים אותך , תעשה את התרגילים הבסיסיים סקוואט דדליפט, בנץ , פרס ומתח בתוכנית הגיונית (לך תקרא על ss) ברגע שתהיה חזק בהם תוכל להוסיף תרגילי עזר.

זאת העצה שלי , למרות שלא נראה לי שהיא תעזור כי ממה שנראה לי אתה בדרך להיות עוד לייצן מכון, בכל מקרה מקווה שתקח את הטיפים בהצלחה.
nadavmoore מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה